בקשת מידע | הונדה אינסייט 2010
-
היי שולח תמונה
נידלק נורא IMA זה קשור לסוללה הברידי אבל מה שמציק לי הנורא באמצא נסיעה של מצבר נידלק מידי פעם ואז ההגה ניהיה קשה
האלטנטור בסדר אולי משהוא היה לו הבעיה מה עושים וכמה זה עולה אשמח ליעוץ
h0538323286@gmail.com
מי שמתקן בעצמו אזור בית שמש ביתר בכבוד...!!![כיתוב בבעיות טעינה]( כתובת תמונה) -
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
@א-חבה בד"כ 99 אחוז מהפעמים בהונדה אינסייט - לא הולכת סוללה - כך שכמעט בטוח שזו לא סוללה.
מדוע??
נורת IMA זה מראה על בעיה בבטריה,ויתכן שתצטרך להחליף, לא ברור לי הקשר להגה שנהיה קשה.
הבטריות האלו בהונדה לא שיא האמינות, מה לעשות. -
@ARI כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
הבטריות האלו בהונדה לא שיא האמינות, מה לעשות.
הרבה יותר אמינות מטויוטה
טויוטה רשמית אמורים להחליף בטריה אחרי X שנים
אינסייט נדיר מאוד שצריך להחליף בטריה אני אישית לא מכיר אפילו אחד שהחליף בסביבתי -
כמו שכולם הגיבו לך, אני מצטרף, - יש לי אינסייט 2014 וקניתי אותה דוקא בגלל שאין לה את בעיית הסוללות הידועה מפריוס... ביררתי הרבה הרבה הרבה לפני שקניתי וזה מה ששמעתי מכולם - שלא מחליפים באינסייט סוללה.
-
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
בעיית הסוללות הידועה מפריוס...
דרך אגב פריוס+ הסוללה הרבה יותר טובה
היא ממוקמת במקום יותר טוב והבטריה נשמרת. -
@ראובן-שבתי אם כבר דנים בעניין:
עד כמה נשמרת בפריוס+ כמה שנים?
ולגבי איוניק אשמח לדעת: מה אתה\אתם אומרים על הסוללות? -
היי בוקר טוב לכולם
אני שוב מתמצת השאלה אני צריך דחוווווווווווף אברכון או חרדי מתוק שיתקן לי הבעיה
ודווקא חרדי משלנו שלא יגזים במחיר ומקווה שיהיה אמיןנ.ב ההבדל בין פריוס לאינסייט היה לי פעם פריוס זה שמים וארץ
אינסייט אין מוסך חוץ מימני ופריוס זה לעשירים יותר ............. -
@א-חבה כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
נ.ב ההבדל בין פריוס לאינסייט היה לי פעם פריוס זה שמים וארץ
אינסייט אין מוסך חוץ מימני ופריוס זה לעשירים יותר .............הטקסט הזה לא כ"כ מובן (לי, בכל אופן)
-
@דודי-ענהאל
עוד 40 שנה אתה תבין........
אמרתי מנסיוני אינסייט יותר אמין ב 360 מעלות מפריוס -
@א-חבה כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
עוד 40 שנה אתה תבין........
עוד 40 שנה הוא יבין טקסטים לא מובנים?
נראה לי זה הולך הפוך..
בכל מקרה זה כתוב לא ברור -
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
הרבה יותר אמינות מטויוטה
טויוטה רשמית אמורים להחליף בטריה אחרי X שנים
אינסייט נדיר מאוד שצריך להחליף בטריה אני אישית לא מכיר אפילו אחד שהחליף בסביבתיאני חושב שהסיבה טמונה בסוג הטכנולוגיה של יחידת ההנעה. פשוט הטויוטה משתמשת יותר בבטריה ולכן היא גם חסכונית יותר
-
@מאיר-מאיר-מאיר לדעתי עדיף טיפה פחות חיסכון ( לא חושב שזה כל כך משמעותי בינהם לא שמים וארץ....) ולא להחליף בטריה כל 200 אלף ק"מ בערך... בעלות כספית גבוהה...
-
@דודי-ענהאל לגבי פריוס פלוס אני לא יודע לומר מה האמינות של הבטריות
אבל לגבי האיוניק ראיתי כמה מבחני דרך שלהם ( כמובן של יד שני לא חדש) ונאמר שם שהסוללות שלהם לא אמינות הם של חברת LG והם לא להיט.... וסתם דרך אגב אם באיוניק עסקינן יש להם עוד בעיות שצריך לבדוק בקניה ( והייתי אומר לשקול שוב קניה בגלל זה חוץ מהבטריה) זה הרדאר שנמצא בגריל של האוטו(בסמל של יונדאי) שלפעמים שחונים בטור ואז אתה נכנס בעדינות במי שלפניך או לחלופין שמישהו עושה רוורס עליך זה מזיז את הרדאר ממש במילימטרים ואז זה יכול לגרום לבלימות פתע של האוטו זה בגלל הבלימה אוטונומית שיש באוטו וכן שלפעמים האוטו נכבה באמצע נסיעה וכו ולעשות לו כיול מחדש עולה..... תחזיק חזק.... 10,000 ש"ח בלבד.... אז לא יוע האם זה שווה החיסכון של הדלק באוטו הזה במיוחד.... ואני אומר את זה מידיעה שקרה את זה לחבר טוב שלי .... לשיקולך.... -
@מיאו-0 כתב בבקשת מידע | הונדה אינסייט 2010:
@דודי-ענהאל לגבי פריוס פלוס אני לא יודע לומר מה האמינות של הבטריות
אבל לגבי האיוניק ראיתי כמה מבחני דרך שלהם ( כמובן של יד שני לא חדש) ונאמר שם שהסוללות שלהם לא אמינות הם של חברת LG והם לא להיט.... וסתם דרך אגב אם באיוניק עסקינן יש להם עוד בעיות שצריך לבדוק בקניה ( והייתי אומר לשקול שוב קניה בגלל זה חוץ מהבטריה) זה הרדאר שנמצא בגריל של האוטו(בסמל של יונדאי) שלפעמים שחונים בטור ואז אתה נכנס בעדינות במי שלפניך או לחלופין שמישהו עושה רוורס עליך זה מזיז את הרדאר ממש במילימטרים ואז זה יכול לגרום לבלימות פתע של האוטו זה בגלל הבלימה אוטונומית שיש באוטו וכן שלפעמים האוטו נכבה באמצע נסיעה וכו ולעשות לו כיול מחדש עולה..... תחזיק חזק.... 10,000 ש"ח בלבד.... אז לא יוע האם זה שווה החיסכון של הדלק באוטו הזה במיוחד.... ואני אומר את זה מידיעה שקרה את זה לחבר טוב שלי .... לשיקולך....נדבר על זה בפורום הרכב "רכבים זה לזה" שיפתח ממש בימים הקרובים!