בעיה | רכיב תקול במכונת כביסה
-
**שלום חברים!
יש לי מכונת כביסה פשוטה של קונסטרוקטה שעבדה כמעט 11 שנה חלק חלק, השבוע לפתע היא הפסיקה לעבוד. פתחתי את הלוח ומצאתי שם סימני פיח שחור באזור כניסת החשמל ללוח ויש רכיב (בתמונה) "נגד" לכאורה שנראה סדוק, ואני לא יודע מה תפקידו. מישהו יכול לתת לי כיוון האם זו יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
תודה ויום נעים**
-
-
חיבורים בסיסיים בדקתי. תקין.
לא עובדת כוונתי אין שום אות חייםמתייג את @שטיגליץ אולי יעזור לי???
תודה לכולם!
-
@EHS כתב בבעיה | רכיב תקול במכונת כביסה:
מישהו יכול לתת לי כיוון האם זו יכולה להיות הבעיה
תוכל למדוד את הנגד אם הערך תואם לצבעים
ותוכל גם להחליפו
-
@משחזר-מידע אני מוסיף לך תמונות של הרכיבים שעליהם מצאתי פיח (ההדגשה בעריכה לא במקור), אולי אתה או מישהו אחר תדעו לומר לי אם זה מגדיר את התקלה.
@שטיגליץ לאיזו חנות למשל, וכמה בערך ידרשו על כזה דבר?
תודה. -
@EHS
אני גר בירושלים, הולך לאלון לוק (אהלי יוסף 3, ליד בר אילן) או לאברהמי הסדנא 5 או מלאכי 11 גאולה.
אלון לוק לפעמים יכול לתקן במקום.
אבל נראה לי שללקוח הוא יהיה יותר יקר מאברהמי.
לטכנאי עולה 150-200 השיפוץ. בדיקה 80-100
בדרך כלל כשנפע הכרטיס עצמו אז אי אפשר לתקן, כאשר נפגע רק רכיב אז מתקנים@משחזר-מידע כתב בבעיה | רכיב תקול במכונת כביסה:
תוכל למדוד את הנגד אם הערך תואם לצבעים
א. תוכל להסביר איך מיישמים אותה על הנגד שבתמונה של השואל?
ב. בנגד של 5 באנדים לא הבנתי איך אני יודע אם לקרוא משמאל לימין או מימין לשמאלעריכה: מצאתי במכלול את התשובה לשאלה ב . מתחילים לבדוק מהפס שהכי סמוך לקצה הנגד.
אבל זה לא מסתדר עם הנגד שהובא בתמונה באשכול הזה כי הבאנד הכי קרוב לקצה הוא זהב, אבל בצבע זהב לא יכול להיות שמתחיל המספר כי בטבלה אין לו מספר.
כאן מצאתי תשובה יותר הגיונית: "איך יודעים איזו רצועת צבע היא האחרונה? בדרך כלל הרצועה שמציינת את הסטיה מופרדת מהרצועות של הערך, ובדרך כלל היא תהיה בצבע כסוף או זהב."אז נתחיל מהצד השני, הפס השלישי הוא אפור או כסף?
אם אפור - יצא לי שהנגד הוא 20 כפול 100 מגה אום.
אם הוא כסף אז הנגד 0.2 אום.