עזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן
-
@פיירץ כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
האופציה השניה היא לקנות שאיומי
מה עם אופציה שלישית, למה מנוקיה ל-שיאומי?
ממליץ לך על המכשיר 4*4 עיין כאן. -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
תחשוב על זה פעמיים, כי אפשר לראות מבחינה חיצונית (מצלמה על הכפתור למשל) אם זה כשר או לא.
אולי לא הבנתם, אבל אין לי עניין בשאיומי 'כשר'. ולא משנה איך הוא נראה מבחוץ.
אני רוצה מצלמה וגם אפשרות לאפליקציות, פשוט עד סוף השנה הזאת אני צריך שהכל יהיה חסום, כי אחרת לא יאפשרו לי ישיבה להיות עם הפלאפון הזה... -
תחשוב על זה פעמיים, כי אפשר לראות מבחינה חיצונית (מצלמה על הכפתור למשל) אם זה כשר או לא.
אני רוצה מצלמה וגם אפשרות לאפליקציות, פשוט עד סוף השנה הזאת אני צריך שהכל יהיה חסום, כי אחרת לא יאפשרו לי ישיבה להיות עם הפלאפון הזה...@מישהו12 זה בתחום שלו
-
@A0533057932 כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
אני רוצה מצלמה וגם אפשרות לאפליקציות, פשוט עד סוף השנה הזאת אני צריך שהכל יהיה חסום, כי אחרת לא יאפשרו לי ישיבה להיות עם הפלאפון הזה...@מישהו12 זה בתחום שלו
אני לא הולך לעזור למי שמחפש לעקוף הגבלות של הישיבה שלו.
@פיירץ אם אתה מחפש סינון כלשהו, ופשוט לא הבנתי אותך נכון - אשמח לעזור.
אגב, חבר'ה - למי שמציע טלפון כשר אורגינלי (למשל 4*4 שהציעו כאן)...
לדעתי מדובר פה בדת"ל, ואז צריך SMS.
לפי האמירה הזו, משמע שמדובר בתלמיד ישיבה תיכונית.@פיירץ כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
אבל עכשיו אני עוד בשמינית
"שמינית" - כינוי לכיתה י"ב, הכיתה האחרונה בישיבה התיכונית.
מכיוון שלפי השיטה האנגלית (קוראי הארי פוטר יבינו יותר בקלות זו הכיתה השמינית בתיכון) -
@מישהו12 כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
@A0533057932 כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
@פיירץ אם אתה מחפש סינון כלשהו, ופשוט לא הבנתי אותך נכון - אשמח לעזור.
אגב, חבר'ה - למי שמציע טלפון כשר אורגינלי (למשל 4*4 שהציעו כאן)...
לפי האמירה הזו, משמע שמדובר בתלמיד ישיבה תיכונית.@פיירץ כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
אבל עכשיו אני עוד בשמינית
"שמינית" - כינוי לכיתה י"ב, הכיתה האחרונה בישיבה התיכונית.
מכיוון שלפי השיטה האנגלית (קוראי הארי פוטר יבינו יותר בקלות זו הכיתה השמינית בתיכון)הבנתי, ולכן הצעתי את show
-
@מישהו12 כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
@פיירץ אם אתה מחפש סינון כלשהו, ופשוט לא הבנתי אותך נכון - אשמח לעזור.אגב, חבר'ה - למי שמציע טלפון כשר אורגינלי (למשל 4*4 שהציעו כאן)...
לפי האמירה הזו, משמע שמדובר בתלמיד ישיבה תיכונית.חבר'ה אני ממש מודה על העזרה, אבל בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה...
בישיבה שלי אסור טלפון עם טאצ' כל השדרוגים מנוקיה לסמארטפון- אפליקציות וכו'.
אבל בגלל שאני בשמינית, שזאת הכיתה האחרונה בישיבה התיכונית, ובסוף השנה אני אעבור ללמוד בעז"ה במקום אחר, שבו אין הגבלות כאלה (לא שיש לי משהו נגדם)- אין לי עניין לקנות עכשיו טלפון פשוט ועוד חצי שנה לקנות עוד טלפון חדש. רק שאלתי אם ידוע לכם אם אפשרי לקחת שאיומי, לחסום אותו עכשיו ולהשאיר אותו כמו נוקיה C2 (הודעות, שיחות, תוכנות כמו תפילון, שיהיה בלי טאצ') ועוד חצי שנה- לפתוח את החסימות האלה ולהשתמש בו כמו שאיומי רגיל (וכמובן לחסום את מה שצריך בלי קשר...)? -
-
@אליר325000 כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
מה זה?
זה פלאפון אנדרואיד 8.1 המסך לא מגע רק מקשים ונראה ממש כשר תחפש יש על הפלאפון הרבה מידע בפרום
-
@pythoni כתב בעזרה | 'שאיומי' היום ולאחר זמן:
זה פלאפון אנדרואיד 8.1 המסך לא מגע רק מקשים ונראה ממש כשר תחפש יש על הפלאפון הרבה מידע בפרום
קצת מפחיד אותי כל מיני טלפונים חדשים כאלה ולא מוכרים...
אם יש משהו דומה של נוקיה או משהו מוכר אחר זה בהחלט היה עוזר לי. -
@pythoni תודה הסתכלתי... ולא ממש הבנתי מה הולך שם, חבל שאין סרטון רציני שמראה מה הולך שם...
נראלי אני קונה שאיומי וזהו.
אבל כל הזמן אנחנו סוטים מהנושא,
|-מרכוז-|אין פה אפח'ד שמתעסק בשאיומי שיכול לומר לי אם הוא יכול לחסום לי עכשיו את הטאצ' ועוד חצי שנה לשחרר אותו שוב?!? -
פוסט זה נמחק!