הצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!
-
@תלת-פאזי כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
אני מכיר הרבה אנשי מקצוע משועממים....
הבנתי מה אתה מתכוון.
אני הייתי אומר אנשי מקצוע עם זמן פנוי. למה לזלזל באנשים שאתה עתיד ליהנות מהם? -
לאחר שכבר הוסכם שהברירה היחידה היא להקים פורום חדש, שוב אנו חוזרים לאותו ויכוח למעלה האם כדאי שיהיה איזה שהוא קשר לפורום שלנו.
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו ולסגנון המשתמשים פה, ורק עם החיבור לפה יש לו סיכוי טוב להצליח.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR @מתושלח-הבבלי טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
למרות שאני שייך לדעה הראשונה, אני מתלבט אולי אפשר לסמוך על @ראובן-שבתי ו-@MGM-IVR הוותיקים פה מכולם, שהם יודעים מה שהם אומרים.
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
לאחר שכבר הוסכם שהברירה היחידה היא להקים פורום חדש, שוב אנו חוזרים לאותו ויכוח למעלה האם כדאי שיהיה איזה שהוא קשר לפורום שלנו.
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו, ולסגנון המשתמשים פה.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
לא מדוייק. לא יהיה שום חיבור אמיתי בין הפורומים גם אם יבחר השם מתמחים כאר (וגם זה תלוי באישור הנהלת מתמחים)
כן יהיו סיגנון אווירה ואופוריה די דומים. -
פוסט זה נמחק!
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
כן יהיו סיגנון אווירה ואופוריה די דומים.
אתה חושב שזה בידיים שלך?
כנראה שלא
אתה רק יכול לקוות -
@ראובן-שבתי כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
אתה חושב שזה בידיים שלך?
במובן מסויים כן! מנהל הפורום מנחיל מדיניות ומי שמפר אותה אחרי שהוזהר לא תהיה ברירה ו...
-
אתה חושב שזה בידיים שלך?
במובן מסויים כן! מנהל הפורום מנחיל מדיניות ומי שמפר אותה אחרי שהוזהר לא תהיה ברירה ו...
מבחינת משמעת ומניעת ספאם וודאי שזה בידיים שלך
כל השאר בידי אלוקים -
@הייתי-שמח-להבין כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו ולסגנון המשתמשים פה, ורק עם החיבור לפה יש לו סיכוי טוב להצליח.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
למרות שאני שייך לדעה הראשונה, אני מתלבט אולי אפשר לסמוך על @ראובן-שבתי ו-@MGM-IVR הוותיקים פה מכולם, שהם יודעים מה שהם אומרים.
גם אני בדעה שלא צריך להיות קשר בין הפורומים
-
@מתושלח-הבבלי הוספתי.
-
אתה חושב שזה בידיים שלך?
מבחינת משמעת ומניעת ספאם וודאי שזה בידיים שלך
כל השאר בידי אלוקיםהכל בידי אלקים!
אבל גם מבחינת רמה, אני אכניס כמה מומחי רכב ברמת הבורג של המתלה האחורי של סובארו ג'סטי 92'...
מומחי רכב שמחים לתת מתורתם תמורת קידום.
כמובן אם חלילה אראה יעוץ מעוות או מגמתי וכדו' אשתמש בדרך הטובה והישנה... -
חברים אני חושב אם יורשה לי, ברור שכאן ההתהוות של פורום הרכבים נוצרת ו''פותחים בכבוד אכסניא''
למעשה הפורום כאן הוא חשמל טכנולוגיה ושאר דברים וכמובן שכך הוא גם צריך להישאר ולכן אני תומך בפורום נפרד אבל לטיעונים שיש מחנה משותף כאן בין כולם וגם לזה שיש לפורום כאן הצלחה יש מקום של כבוד ולכן לדעתי הרעיונות שהעלו כאן על שמות שיזכירו את השם של מתמחים טופ הם הדבר הנכון והשם מתמחים קאר הוא יותר מדאי ''מסגיר'' דווקא השם ש @תלת-פאזי הביא קאר טופ עונה לדעתי על הצורך (קאר טופ בלי ה'לך' עדיין נרצה שישאר בסוף משהוא מקצועי ופחות מצועצע למרות שממש אהבתי את החיבור )התוצאה היא שיש מתמחים טופ, קאר טופ, (או רכב טופ) ואפילו אם @מיישה ו @מאיר-מאיר-מאיר ירצו לפתוח פורום לפרחים השם יהיה פרח טופ
הטופ הוא האות חותם שתיתן איזה נגיעה לפורום כאן
ועוד אפשר להגדיל ולעשות זה לקחת את הלוגו של מתמחים טופ כמובן לבקש רשות וליצור העתק של העיגול עם המוליכים רק שהמוטיב יהיה רכב -
@שלמה-f לא הבנתי את הקשר
זה שהפורום נולד כאן זה אומר שאתה תלותי בו
לא מוסיף כבוד לפורום פה יש לו מספיק מוניטין לבד
אתה בחלוקת אותות כבוד
או שאתה רוצה לרוץ עם פורום חדש
לא שאני נגד שיקראו לו כאר טופ זה אחלה שם
אבל מפריע לי הסיבה
אם הפורום ירוץ כל הזמן כהמשך לפה המצב שלו יהיה גרוע
ואין שום עניין שכל הילדים שנמצאים פה יעברו לשם כי הרי זה אותו משפחה (לא מזלזל בהם בכלל!! ילדים וטכנולוגיה עובד פצצה ויש כמה צעירים ממש מוכשרים בטירוף, אבל חיבור של ילדים ורכבים זה כבר פחות) -
@מיישה כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
@מיישה כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
@מאיר-מאיר-מאיר גם אם אתה צודק
זה לא שם יפה בעיני
צריך שם חדשני זה ממש לא חדשני
לא חושב שצריך שבשם יוזכר דת או לא דת
צריך שם יפה אנשים יבינו שזה למגזר החרדי גם אם לא יהיה שורש "דת" בשמואני אשקול את הדברים. תודה.
אני חושב שכדאי לקרוא לפורום "פורום פרח"
פורום רכבים חרדי!!!מקסים! יש לך רעיונות טובים. אך השם הזה עלול להטעות שמדובר בפורום של פרחים (שזה רעיון בפני עצמו)
אולי חרדים קארס?
"אברכב"?רעיונות טובים.
חשבתי עכשיו גם על "ישיביש קאר"המשגיחים לא יאהבו את זה
-
@ראובן-שבתי מסכים איתך על כל מילה פשוט החבר'ה טענו שצריך משהוא שיסגיר שהפורום לרכבים פונה לציבור החרדי וימותג ככזה לכן ההקשר אני לא מגדיר את זה כפורום נספח למתמחים אלא כנספח לפורומים של חרדים (והקרדיט הוא למתמחים שהצליח להתברג ככה ומפה שיוכל גם לברג אחרים) אני חושב שאחרי שירוץ הפורום יהיה לו מקום של כבוד בפני עצמו
-
צריך לשים לב לעניין הבא.
מה שמיוחד בפורום כאן, להבדיל מפורומים אחרים, הוא עניין האכיפה מפני ספאם מחד, ומאידך זהירות מפני שיטור יתר.
נותנים גם למי שלא מומחה להגיב לשאול, וכל אחד מקבל את הרמה שלו.
מצד שני, יודעים להעיף מכאן טרולים בצורה מאוד חכמה.
היה פעם פורום (אולי עדיין קיים, בכל אופן חסום בנטפרי.) שמו היה xxxx, הוא הכיל את כל סוגי הספאם והזבל שבעולם, אבל אם מישהו העז להגיב פעמיים ברציפות, הוא עף מהפורום בלי התראה מראש, כמו כן מי שהעביר ביקורת על ההתנהלות בפורום.
בקיצור, צריך גם חכמה לנהל ענינים ציבוריים...
לתשומת לב המנהלים לעתיד. -
@מאיר-מאיר-מאיר
ממליץ לך לא לחבר בין הפורומים
קח על הפורום המדובר בעלות בלעדית
בבא הזמן ישלמו לך על פרסומות באתר
או על פרסום רכבים למכירה -
@אבי-ים כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
או על פרסום רכבים למכירה
נקודה חזקה
אפילו חלקי חילוף
בפרט שזה בין אנ"ש, ושומרי תורה.
יעיל גם למשתמשים, וגם רווחי למנהל הפורום. -
אני הייתי אומר אנשי מקצוע עם זמן פנוי. למה לזלזל באנשים שאתה עתיד ליהנות מהם
לא מזלזל בהם בכלל!! ילדים וטכנולוגיה עובד פצצה ויש כמה צעירים ממש מוכשרים בטירוף, אבל חיבור של ילדים ורכבים זה כבר פחות
כמה מוסכניקים (אמינים) (רישמיים) (מקצועיים) [מחק את המיותר....], לדעתכם הולכים להיכנס לפורום הזה חזק כדי לענות תשובות מקצועיות קבוע??
וכמה אנשי מקצוע (עם תעודה רשמית או שלא רשמית), עונים לך בכל התחומים כאן?תפסיק לדמיין שיהיה לך כאן שורה של מוסכיניקים האברכיים....24 שעות ביממה- בין הסדרים בלבד....
דווקא למשועממים יש הרבה יותר אופציה להועיל לפורום מאשר רק אנשים עם תעודה או עם מס' רכב
משועממים- אני מתכוון למי שיושב בטל רוב היום, ובין הסדרים הוא יכול לתרום לך הרבה מהשכל שיש לו, שזה שווה הרבה יותר מכל מוסכניק אחר בעולם, אפי' אם אין לו רכב ואין לו רישיון -
כמה מוסכניקים (אמינים) (רישמיים) (מקצועיים) [מחק את המיותר....], לדעתכם הולכים להיכנס לפורום הזה חזק כדי לענות תשובות מקצועיות קבוע??
אם מוסכ'ניקים' שרוצים למכור שירותים, הם יצברו אמינות בפורום, ויוכלו למכור חלקי חילוף בפרטי.
בדיוק כמו מוכרי מחשבים במתמחים.אגב:
אולי אפשר לקרוא לפורוםמוסכניקים
(או מוסכניק)
-
משועממים- אני מתכוון למי שיושב בטל רוב היום, ובין הסדרים הוא יכול לתרום לך הרבה מהשכל שיש לו, שזה שווה הרבה יותר מכל מוסכניק אחר בעולם, אפי' אם אין לו רכב ואין לו רישיון
אתה פשוט מקשקש סורי
אם אין לך ידע לא תדע לענות
זה לא שאלות הגיון
אם פעם אחת תענה שם קשקוש שנראה לך מסברא וילך לי האלטרנטור לא רוצה להגיד מה יקרה
לגבי שאלתך האם יכנסו אנשים מבינים
למה לא, בקארס פורום יש מלא כאלה מתוכם גם חרדים