הצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
אולי "מתמחים קאר", שיבינו שזה מאותה משפחה.
למה זה מאותה משפחה
אין קשר
לא צריך להיות תלותי בפורום הזה
הפורום פה טכנלוגי זה שהוא הצליח לא גורם לכך שאם תרכב עליו גם הפורום הבא יצליח
במידה ואכן יש חוסר מורגש בפורום חרדי זה ילך לבד אני מבטיח לך
במידה ואנשים ירגישו שפורום קארס עונה על הצרכים שלהם אז הוא לא יצליח
לדעתי צריך לבדל אותו לגמרי
ואני חושב שיש חוסר בתחום ולכן הפורום יעוף לבד בלי שום עזרה -
@ראובן-שבתי כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
אולי "מתמחים קאר", שיבינו שזה מאותה משפחה.
למה זה מאותה משפחה
אין קשר
לא צריך להיות תלותי בפורום הזה
הפורום פה טכנלוגי זה שהוא הצליח לא גורם לכך שאם תרכב עליו גם הפורום הבא יצליח
במידה ואכן יש חוסר מורגש בפורום חרדי זה ילך לבד אני מבטיח לך
במידה ואנשים ירגישו שפורום קארס עונה על הצרכים שלהם אז הוא לא יצליח
לדעתי צריך לבדל אותו לגמרי
ואני חושב שיש חוסר בתחום ולכן הפורום יעוף לבד בלי שום עזרהיש הגיון בדבריך.
אבל יתכן שיהיה קל יותר לעצב את אופי הפורום המקצועי חרדי, ועם הסברים גם לפשוטי עם, דווקא אם תרכב על הפורום הנוכחי.
דבר נוסף, זה שהפורום פה מצליח ב"ה אומר שיש פה קבוצה ממש איכותית, וזה לוקח הרבה זמן לגבש קבוצה כזו (לא בטוח שהוא ככה יעוף לבד), אנשים בפרט מקצוענים לא ממהרים לשוטט בכל פורום שצץ לו, ולמה לא ליצור שם את אותה רוח נעימה ומוכרת הקיימת פה, שהמשתמשים הרלוונטיים פה יבינו ישר שזה על אותו רעיון ויתעודדו להשתתף גם שם.מה גם שרוב המשיבים על הסקר השיבו שכדאי להכניסו פה כקטגוריה, כנראה הם מרגישים שלפורום הנוכחי יש את הסיכוי והכלים להצליח בקטגוריה שכזו, אז לפחות נעשה איזשהוא שייכות.
-
@ראובן-שבתי
יש מטרה לגרום ליותר אנשים להיכנס לפורום, אפי' אם אין להם רכב, וזה לדעתי אחד ההצלחות של מתמחים שהוא מגוון מאוד בתכניו.
אם אתה מגביל את הפורום לרכבים בלבד הרבה משועממים לא יכנסו אליו כלל, ואתה מפסיד הרבה מידע ועזרה.
אם זה יהיה תלותי או מאותה משפחה או משהו בסגנון זה אולי יותר ירוץ, כי ככה אנשים יותר יסתובבו בו.ולכן לדעתי אפי' כדאי לבקש ממנהל "מתמחים טופ" לקשר את הפורומים האלו שיהיה איזה מעבר מהיר ביניהם או שיתוף מידע/ פוסטים וכדו', וזה יהיה תועלתי לשניהם!!!
-
@MGM-IVR אני מכיר הרבה אנשי מקצוע משועממים....
הרבה אנשים שיש אצלם כל ידע בתחומים שונים וגם ברכבים הם יוכלו לתרום מהידע שלהם, ובהרבה מקרים רעיונות מחוץ לקופסא לבעיות שונות ומשונות, ואתה רואה אותם מסתובבים כאן בפורום בשיעמום נורא, ומחפשים מה לעשות ומהיכן לקושש קולות,
וכשהם יראו שאלה, אפילו אם אין להם את הידע לתשובה, הם יסתובבו ברחבי הגוגל הגדול, ויביאו את מה שייתפס ברשת -
@תלת-פאזי כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
@MGM-IVR אני מכיר הרבה אנשי מקצוע משועממים....
הרבה אנשים שיש אצלם כל ידע בתחומים שונים וגם ברכבים הם יוכלו לתרום מהידע שלהם, ובהרבה מקרים רעיונות מחוץ לקופסא לבעיות שונות ומשונות, ואתה רואה אותם מסתובבים כאן בפורום בשיעמום נורא, ומחפשים מה לעשות ומהיכן לקושש קולות,
וכשהם יראו שאלה, אפילו אם אין להם את הידע לתשובה, הם יסתובבו ברחבי הגוגל הגדול, ויביאו את מה שייתפס ברשתזה מתכון בדוק לפורום לא מקצועי
הייתי ממליץ למי שבונה את הפורום שיהיה אפשרות להוסיף מספר רכב כך שנוכל להבדיל בין משועממים לבין אנשים שיש להם רכב
(כמובן שהמספר יהיה חסוי מכל המשמשים האחרים) -
@ראובן-שבתי
יש מטרה לגרום ליותר אנשים להיכנס לפורום, אפי' אם אין להם רכב, וזה לדעתי אחד ההצלחות של מתמחים שהוא מגוון מאוד בתכניו.
אם אתה מגביל את הפורום לרכבים בלבד הרבה משועממים לא יכנסו אליו כלל, ואתה מפסיד הרבה מידע ועזרה.
אם זה יהיה תלותי או מאותה משפחה או משהו בסגנון זה אולי יותר ירוץ, כי ככה אנשים יותר יסתובבו בו.ולכן לדעתי אפי' כדאי לבקש ממנהל "מתמחים טופ" לקשר את הפורומים האלו שיהיה איזה מעבר מהיר ביניהם או שיתוף מידע/ פוסטים וכדו', וזה יהיה תועלתי לשניהם!!!
ידידי, אתה טועה!
בפורום רכבים צריך אך ורק אנשי מקצוע! אם יתחילו לצוץ שם משועממים הפורום מהר מאוד יאבד את מקצועיותו ולכן ממש הייתי ממליץ להגביל את הפורום אך ורק לרכבים -
אני מכיר הרבה אנשי מקצוע משועממים....
הבנתי מה אתה מתכוון.
אני הייתי אומר אנשי מקצוע עם זמן פנוי. למה לזלזל באנשים שאתה עתיד ליהנות מהם? -
לאחר שכבר הוסכם שהברירה היחידה היא להקים פורום חדש, שוב אנו חוזרים לאותו ויכוח למעלה האם כדאי שיהיה איזה שהוא קשר לפורום שלנו.
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו ולסגנון המשתמשים פה, ורק עם החיבור לפה יש לו סיכוי טוב להצליח.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR @מתושלח-הבבלי טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
למרות שאני שייך לדעה הראשונה, אני מתלבט אולי אפשר לסמוך על @ראובן-שבתי ו-@MGM-IVR הוותיקים פה מכולם, שהם יודעים מה שהם אומרים.
-
לאחר שכבר הוסכם שהברירה היחידה היא להקים פורום חדש, שוב אנו חוזרים לאותו ויכוח למעלה האם כדאי שיהיה איזה שהוא קשר לפורום שלנו.
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו, ולסגנון המשתמשים פה.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
לא מדוייק. לא יהיה שום חיבור אמיתי בין הפורומים גם אם יבחר השם מתמחים כאר (וגם זה תלוי באישור הנהלת מתמחים)
כן יהיו סיגנון אווירה ואופוריה די דומים. -
פוסט זה נמחק!
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
כן יהיו סיגנון אווירה ואופוריה די דומים.
אתה חושב שזה בידיים שלך?
כנראה שלא
אתה רק יכול לקוות -
אתה חושב שזה בידיים שלך?
במובן מסויים כן! מנהל הפורום מנחיל מדיניות ומי שמפר אותה אחרי שהוזהר לא תהיה ברירה ו...
-
אתה חושב שזה בידיים שלך?
במובן מסויים כן! מנהל הפורום מנחיל מדיניות ומי שמפר אותה אחרי שהוזהר לא תהיה ברירה ו...
מבחינת משמעת ומניעת ספאם וודאי שזה בידיים שלך
כל השאר בידי אלוקים -
הטוענים שכדאי שיהיה איזה שהוא חיבור @תלת-פאזי @מאן-דאמר-5 @ppp @חיליק @aiib @נייטרון-חפשי @מים-אחרונים @מי-כעמך-ישראל-0 ואני @הייתי-שמח-להבין סבורים שנושא הרכבים הוא בהחלט שייך לפורום שלנו ולסגנון המשתמשים פה, ורק עם החיבור לפה יש לו סיכוי טוב להצליח.
ואילו @ראובן-שבתי @MGM-IVR טוענים בכל תוקף שזה נושא חדש לגמרי, שצריך להיפתח בלי כל קשר לפורום הנוכחי ולהרכב המשתמשים פה, והחיבור לפורום הנוכחי רק יזיק.
למרות שאני שייך לדעה הראשונה, אני מתלבט אולי אפשר לסמוך על @ראובן-שבתי ו-@MGM-IVR הוותיקים פה מכולם, שהם יודעים מה שהם אומרים.
גם אני בדעה שלא צריך להיות קשר בין הפורומים
-
@מתושלח-הבבלי הוספתי.
-
אתה חושב שזה בידיים שלך?
מבחינת משמעת ומניעת ספאם וודאי שזה בידיים שלך
כל השאר בידי אלוקיםהכל בידי אלקים!
אבל גם מבחינת רמה, אני אכניס כמה מומחי רכב ברמת הבורג של המתלה האחורי של סובארו ג'סטי 92'...
מומחי רכב שמחים לתת מתורתם תמורת קידום.
כמובן אם חלילה אראה יעוץ מעוות או מגמתי וכדו' אשתמש בדרך הטובה והישנה... -
חברים אני חושב אם יורשה לי, ברור שכאן ההתהוות של פורום הרכבים נוצרת ו''פותחים בכבוד אכסניא''
למעשה הפורום כאן הוא חשמל טכנולוגיה ושאר דברים וכמובן שכך הוא גם צריך להישאר ולכן אני תומך בפורום נפרד אבל לטיעונים שיש מחנה משותף כאן בין כולם וגם לזה שיש לפורום כאן הצלחה יש מקום של כבוד ולכן לדעתי הרעיונות שהעלו כאן על שמות שיזכירו את השם של מתמחים טופ הם הדבר הנכון והשם מתמחים קאר הוא יותר מדאי ''מסגיר'' דווקא השם ש @תלת-פאזי הביא קאר טופ עונה לדעתי על הצורך (קאר טופ בלי ה'לך' עדיין נרצה שישאר בסוף משהוא מקצועי ופחות מצועצע למרות שממש אהבתי את החיבור )התוצאה היא שיש מתמחים טופ, קאר טופ, (או רכב טופ) ואפילו אם @מיישה ו @מאיר-מאיר-מאיר ירצו לפתוח פורום לפרחים השם יהיה פרח טופ
הטופ הוא האות חותם שתיתן איזה נגיעה לפורום כאן
ועוד אפשר להגדיל ולעשות זה לקחת את הלוגו של מתמחים טופ כמובן לבקש רשות וליצור העתק של העיגול עם המוליכים רק שהמוטיב יהיה רכב -
@שלמה-f לא הבנתי את הקשר
זה שהפורום נולד כאן זה אומר שאתה תלותי בו
לא מוסיף כבוד לפורום פה יש לו מספיק מוניטין לבד
אתה בחלוקת אותות כבוד
או שאתה רוצה לרוץ עם פורום חדש
לא שאני נגד שיקראו לו כאר טופ זה אחלה שם
אבל מפריע לי הסיבה
אם הפורום ירוץ כל הזמן כהמשך לפה המצב שלו יהיה גרוע
ואין שום עניין שכל הילדים שנמצאים פה יעברו לשם כי הרי זה אותו משפחה (לא מזלזל בהם בכלל!! ילדים וטכנולוגיה עובד פצצה ויש כמה צעירים ממש מוכשרים בטירוף, אבל חיבור של ילדים ורכבים זה כבר פחות) -
@מיישה כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
@מיישה כתב בהצעת ייעול | (+ סקר) הצעת ייעול... קטגוריית רכבים!!!!:
@מאיר-מאיר-מאיר גם אם אתה צודק
זה לא שם יפה בעיני
צריך שם חדשני זה ממש לא חדשני
לא חושב שצריך שבשם יוזכר דת או לא דת
צריך שם יפה אנשים יבינו שזה למגזר החרדי גם אם לא יהיה שורש "דת" בשמואני אשקול את הדברים. תודה.
אני חושב שכדאי לקרוא לפורום "פורום פרח"
פורום רכבים חרדי!!!מקסים! יש לך רעיונות טובים. אך השם הזה עלול להטעות שמדובר בפורום של פרחים (שזה רעיון בפני עצמו)
אולי חרדים קארס?
"אברכב"?רעיונות טובים.
חשבתי עכשיו גם על "ישיביש קאר"המשגיחים לא יאהבו את זה