הצעת ייעול | אפליקצית FNG
-
@מאיר-מאיר-מאיר כמו מה שכבר קיים באנדרואיד "ניווט במערכת באמצעות תנועות" רק עם עוד פונקציות כנראה
-
@צצצצצ כתב בהצעת ייעול | אפליקצית FNG:
@FSHLOMO כתב בהצעת ייעול | אפליקצית FNG:
יש אפליקציה ששמה FNG ר"ת
Fluid Navigation Gestures
שזה בשביל לנווט וזה ממש טוב לשיומי רציתי להעלות לטובת הציבור אין לי את זה אם מישהו יעלה זה יהיה ממש מצווהזאת לא אפליקציית ניווט אלא מחוות החלקה על המסך (במסך מגע כמובן..)
כמו מה שכבר קיים באנדרואיד "ניווט במערכת באמצעות תנועות"
אז זה כן אפלקציית ניווט
הוא כתב ניווט קפץ לך וויז אבל לכאורה הוא אכן התכוון לניווט במכשיר -
@ראובן-שבתי כתב בהצעת ייעול | אפליקצית FNG:
יש אפליקציה ששמה FNG ר"ת
Fluid Navigation Gestures
שזה בשביל לנווט וזה ממש טוב לשיומי רציתי להעלות לטובת הציבור אין לי את זה אם מישהו יעלה זה יהיה ממש מצווהזאת לא אפליקציית ניווט אלא מחוות החלקה על המסך (במסך מגע כמובן..)
כמו מה שכבר קיים באנדרואיד "ניווט במערכת באמצעות תנועות"
אז זה כן אפלקציית ניווט
הוא כתב ניווט קפץ לך וויז אבל לכאורה הוא אכן התכוון לניווט במכשיראז למה הוא כתב :
וזה ממש טוב לשיומי
-
-
@דורש-טוב כתב בהצעת ייעול | אפליקצית FNG:
@צצצצצ אני מנסה להבין מה העניין לבקש אפליקציות בפורום כשאפשר להוריד אותם מגוגל
אם זה נטפרי אפשר לשלוח לבדיקה וזה נפתח בד"כ ממש מהרבפרט ש...
"אפליקציות, אין לבקש כלל העלאה של אפליקציות לפורום, ישנם עשרות אתרים שמאחסנים אפליקציות, ובאם תרצו אפליקציה מסוימת פשוט חפשו שם, (גם במידה ולא ניתן להוריד מאחד האתרים עקב אי שליחת בדיקה לנטפרי אין לבקש כאן, אלא פשוט לשלוח בקשה לפתיחת האפליקציה (או לחפש גרסאות קודמות שכבר נשלחו)). ניתן לדון ולבקש המלצות על אפליקציות מובילות בתחום כזה או אחר, או להעלות אפליקציות שנבנו בהתאמה אישית, אבל לא לבקש כאן העלאה של אפליקציות גלובליות". -
@ראובן-שבתי ברוך שכוונתי
-
@ראובן-שבתי כשמדברים בפורום על שיאומי מתכוונים לסוג המקשים. ושם לא שייך מחוות החלקה כמובן
-
@ראובן-שבתי כשמדברים בפורום על שיאומי מתכוונים לסוג המקשים. ושם לא שייך מחוות החלקה כמובן
אתה מניח הרבה הנחות ואז יש לך קושיות
-
@צצצצצ אני מנסה להבין מה העניין לבקש אפליקציות בפורום כשאפשר להוריד אותם מגוגל
אם זה נטפרי אפשר לשלוח לבדיקה וזה נפתח בד"כ ממש מהרבודאי שאתה צודק ב110%. אבל סתם ככה, תנסה לחשוב על רוב המשמשים שאין במכשיריהם חנות גוגל. אולי הכוונה אליהם? אולי?
-
פוסט זה נמחק!
-
@פישל-יהודי-טוב כתב בהצעת ייעול | אפליקצית FNG:
@מיכאלוש צריך שמישהו יעלה את זה כאן מאיפה להביא קישור?