המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@רוצה-להתמחה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
יש למישהו מושג מה עושים בבעיה שכל שניה הוא לא קולט את הסים
ומתאפס [החלפתי סים חשבתי שזה יעזור אבל התבדיתי זה לא קשור לסים אלא לפלאפון הוא כל הזמן עושה סימן של איקס בסימן הקליטה ]????מדובר בתקלה שמתרחשת בחלק מהמכשירים, זו כנראה תקלת ייצור ולכאורה אין ברירה אלא להחליף מכשיר, אתה מדבר בטח על מצב שבו יש סימן קריאה למעלה לכמה שניות, נכון? אם כן, הנה פתרון נסיוני, הלוואי שיעזור :
חייג כך:*#*#1122#*#*
לא מומלץ לנסות את הקוד הזה סתם, רק אם כבר יש את הבעיה הנ"ל
אם קיבלת שגיאה באנגלית למטה, והודעה בעברית למעלה, כבה והפעל שוב את המכשיר, וחזור על הפעולה-ותדווח לי להמשך מחקר.
ואם קיבלת רק הודעה בעברית על שינוי IMEI, הפעל מחדש את המכשיר ותמשיך לעקוב אם נהיה יותר טוב בעז"ה, אם כן, שתף אותנו כמובן -
@יוסי-מיוזיק כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מישהו נתקל בבעיה כשיש 2 מספרים באיש קשר אז הוא מתקשר למספר השני במקום למספר הראשון ברשימה?
ייבאתי מהפלאפון שלי הישן (נוקיה 208) את אנשי קשר ושם המספר הראשון היה מוגדר כברירת מחדל ופה הכל השתבש...
||יש לי מאות אנשי קשר עם כמה מספרים בכל איש קשר
ויצא לי כמה פעמים שהערתי את אמא או אח של חברים שלי...||הבעיה הזו מאד מפריעה, אבל שמתי לב, באפליקציית אנשי הקשר הרגילה של המכשיר, אם בוחרים בתוך איש קשר במספר מסויים ע"י לחיצה ארוכה על מקש הבחירה, יש אפשרות של 'ברירת מחדל'! אבל.. היא לא משנה בפועל את ברירת המחדל להתקשרות, רק שינוי קטן בניראות אבל בפועל הוא ממשיך לחייג למספר האחרון שנוסף לאותו איש קשר, (שזה בדיוק הפוך מהנוקיה ששומר את הברירת מחדל למעלה, וגם אני סבלתי רבות מסינכרון עם C2 ישן)
ועוד משהו קטן בנושא חיוג מהיר: הדרך הכי קצרה לענ"ד (יכול להיות שכבר הציעו בדיוק כך) זה פשוט לחייג רגע למספר המבוקש, בהיסטוריית שיחות ללחוץ על השיחה לחיצה ארוכה, ולערוך את המספר, ולהוסיף אותו כאיש קשר חדש, לשמור בשם דומה (לא אותו שם) ולהגדיר עבורו חיוג מהיר, אחר כך אפשר למחוק את החדש, ואת הישן אפשר להמשיך לערוך גם באפליקציה השניה, להוספת צלצול וכדו'.
-
פנייה שלי לשואו דיגיטל: (מן הראוי לציין שענו מייד הלואי שלכל החברות יהיה כזה שירות לקוחות!!!!)
רכשתי את המכשיר שלכם לפני כשבועיים ונתקלתי במספר בעיות אשמח אם תוכל לענות עליהם תשובות.
- הטלפון דרש ממני אתמול אתחול אחרי שמספר פעמים נדלק והופיעה שגיאה.
- הסוללה נגמרת לי במהירות עצומה כמעט ללא שימוש בטלפון, סוללה שנגמרה לי במהירות הכי גבוהה מכל המכשירים שהיה לי.
- איך ניתן לכבות את הנגן במידה ואני יוצא למסך הבית בלי צורך להכנס חזרה לנגן (לשם דוגמה בסי 2 הייתי לחוץ שנייה על מקש הכיבוי והנגן היה נכבה)
- איך ניתן להגדיל תמונות אני לא מצליח בשום צורה להגדיל תמונות בגלריה.
- איך ניתן לשנות את הווליום במהלך האזנה לנגן.
- איני מצליח ליצור חיוג מקוצר, כשאני יוצר מופיע לי רק השם ואני לא מצליח לחייג.
- האם ניתן לעדכן גירסה בצורה עצמאית בעדכון מערכת.
תגובת שואו דיגיטל:
שלום וברכה- תכנס לרשת-WIFI-העדפות WIFI ותבטל את ההתראה על רשתות ציבוריות
- כנראה תקלה במכשיר צריך להביא לבדיקה, איפה אתה גר?
3-4 לא נראה שיש אפשרות אבל אני ינסה לבדוק - באמצעות אפליקציית קיצורי מקשים
- כרגע אפשר לעשות חיוג מקוצר רק במספרים שמכניסים ידנית ולא דרך העתקה ויבוא
- אפשר ב:הגדרות-מערכת-עדכון מערכת (הראשון)
בהצלחה
לגבי סעיף 3 הייתי ממליץ שכמו שאפשר לעשות להודעות לדוג' שיחות שלא נענו וכדו' "נקה הכל" שינקה גם את האפליקציות הפתוחות וממילא יסגר הנגן
לגבי סעיף 4 אולי שהיה אפשר ללחוץ על שתי מקשים יחד ואז יהיה ניתן לעשות זום, יהיה טוב גם לאפליקציות שלא רואים מספיק ברור כמו למשל לסידור כלילת יופי, קבצי pdf וכדו' -
@א-יעקבוביץ-0 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
איך ניתן לכבות את הנגן במידה ואני יוצא למסך הבית בלי צורך להכנס חזרה לנגן (לשם דוגמה בסי 2 הייתי לחוץ שנייה על מקש הכיבוי והנגן היה נכבה)
תעשה בקיצורי מקשים שמקש מסויים "יהרוג את האפליקציה" (ככה קוראים לזה..
ואז תוכל דרך חלון ההתראות למעלה להפעיל ולכבות את הנגן תוך רגע. -
@ישי-ניצנוב אני לא כ"כ מסתדר עם הקיצורי מקשים.
תוכל להדריך יותר מפורט?
לא מצאתי מקום בקיצורי מקשים שבו ניתן להגיד כל כפור איזה פעולה יבצע.
תודה רבה -
@א-יעקבוביץ-0 בהחלט צריך להיזהר מלהתעסק על קיצורי מקשים בלי ידע מוקדם, אפשר ממש להזיק עם זה.
אבל יש איזה מדריך שכתבתי פה פעם, הכי חשוב לא להגדיר את מקשי הניווט, בטח לא בשלב הראשון, אחרי שמבינים מה זה אומר, אפשר לחשוב בראש פתוח על הרבה אפשרויות, אבל הגדרה לא נכונה עשויה להשבית את הלחצן באופן בלתי הפיך בחלק מהמקרים -
לא עברתי על קרוב לאלף ההודעות
אבל אשמח לדעת- האם קיימת דרך לההגדיר רינגטון לכל איש קשר
- האם אפשר להגדיר אפליקציות ברירת מחדל למשל באנשי קשר
- האם יש דרך להגדיר (אפי' דרך קיצורי המקשים) בתפריט להיכנס לשעון המעורר השני במקום מה שמופיע בהגדרות וכן לאפשרויות נוספות בעמוד התפריט
-
@סימן-שאלה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
האם יש דרך להגדיר (אפי' דרך קיצורי המקשים) בתפריט להיכנס לשעון המעורר השני במקום מה שמופיע בהגדרות וכן לאפשרויות נוספות בעמוד התפריט
אני הגדרתי בקיצורי מקשים שלחיצה על מקש של מספר בדף הבית בלבד (כדי שלא יפריע לתפקוד של אפליקציות) תפעיל את השעון מעורר השני וככה עשיתי לעוד אפליקציות שימושיות כמו הנגן וכדו', רק שים לב להשאיר את המקשים 0 ו-1 פנויים כדי שתוכל לחייג איתם מספרים (שאר המספרים בד"כ לא משמשים לתחילת מספר טל')
-
עלו לחנות:
- זינג מוזיקה
- פיטביט
-
@Show-Digital מזה?
-
@Show-Digital זינג זה אפליקציה של שירים יהודים
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כן, שתף אותנו כמובן
לא עזר בכלל
אבל זה כן מה שאתה מתאר שהוא כל כמה דקות מתאפס ולא קולט את הסים
א"א להסתדר ככה
הבאתי את זה למעבדה
הם רצו גם את הסים עצמו!!!
חזר אלי מתוקן אבל אחרי שבוע שוב פעם את אותו בעיה
אין לי מושג מה לעשות ולא מתחשק לי עוד פעם להביא להם את הסים שלי לתקופת התיקון -
@ידו-בכול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@Show-Digital זינג זה אפליקציה של שירים יהודים
עובד אופליין?
-
@רוצה-להתמחה תנסה לדבר גם עם חברת הסלולר.
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תנסה לדבר גם עם חברת הסלולר.
הוא כתב שהתיקון הועיל לשבוע, זה בוודאות לא קשור לחברה.
לא עזר בכלל
מצער לשמוע, הייתי ממליץ לנסות שוב, ואפילו שוב, כלומר בכל ניסוי לחכות לפעם הבאה שזה יתנתק ואז והפעיל מחדש ולנסות שוב את הקוד ההוא, לי זה ממש עזר במכשיר מסוים (שהבעיה התחילה בו אחרי שניסיתי מסקרנות את הקוד הזה, מסתבר שאצלך זה חמור בהרבה אבל בכל זאת).
ואחר כך פשוט תעשה את הצעד המתבקש כעת (שזה מה שעשיתי בעבר כשהבעיה הייתה די חמורה ולא ידעתי את הפתרון הנ"ל): לפנות לשירות הלקוחות במייל ולהתעקש שהמכשיר פגום, כי ניסית כבר הכל, מידיעה הם מכירים את הבעיה ומחליפים בעת הצורך.@סימן-שאלה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
האם קיימת דרך לההגדיר רינגטון לכל איש קשר
כן, באפליקציית אנשי קשר שנמצאת בארגונית>אפשרויות מתקדמות, שם צריך להגדיר בתצוגה שיראה את השדה 'רינגטון'.
@סימן-שאלה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
האם אפשר להגדיר אפליקציות ברירת מחדל למשל באנשי קשר
נראה לי שכן, לא יודע איך משנים אחרי שבוחרים אבל בהתחלה הוא שואל על כל פעולה באיזו אפליקציה לבצע.
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תנסה לדבר גם עם חברת הסלולר.
הוא כתב שהתיקון הועיל לשבוע, זה בוודאות לא קשור לחברה.
חשבתי כמוך העשיתי סים חדש כמובן עם אותו מספר
התבדיתי לא עזר כלום...@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לפנות לשירות הלקוחות במייל
מה הכתובת של השירות הלקוחות?
-
מה הכתובת של השירות הלקוחות?