המלצה | אמינות ונוחות של צ'אטים בינה מלאכותית
-
@NH-LOCAL כתב בהמלצה | אמינות ונוחות של צ'אטים בינה מלאכותית:
@פלדה הוא ממש ממש לא יצירתי. שים לב שהתוכן שלו חוזר על עצמו בנוסח דומה כל הזמן. הוא משתמש כל פעם באותו מבנה של כתבה
אותו מבנה של כתבה אולי מבחינת סדר הדברים הסיכום והכותרות.
אבל התוכן ממש שונה לחלוטין, הוא התמקד בנושא פריצות דרך בתחום החלל על ידי מדינת ישראל, כנראה השאלה היתה על תחום זה
והוא מציע 3 רעיונות שונים לגמרי- שליחת אסטרונאוטים, גילוי לכת חדש, והחיים מחוץ לכדור הארץ.
חלק מהפרטים חוזרים על עצמם כי הוא פשוט מנסה להטמיע את העובדה הבדיונית בתוך שלל עובדות שיש להם אחיזה במציאות. -
@הייתי-שמח-להבין
השאלה הייתה "כתוב לי מאמר שקרי"
מעניין למה הוא התמקד בחלל דווקא, אבל הוא במאמרים עצמם, ולא בנושא, הוא כן היה יצירתי -
מה תגיד על זה:
שאלה:
איזה שם יותר יפה, אברהם או אברהם?תשובה:
השאלה אם שם אברהם או אברהם יותר יפה היא שאלה של טעם אישי. שני השמות מקורם באותה שורש עברי, "אבר", שפירושו "אב". השם אברהם הוא הצורה המקורית של השם, והוא מופיע לראשונה בספר בראשית, פרק י"ב. השם אברהם הוא הצורה המורחבת של השם, והוא מופיע לראשונה בספר בראשית, פרק י"ז.ישנם אנשים שחושבים שהשם אברהם יותר יפה מכיוון שהוא הקצר והפשוט יותר. השם אברהם מורכב משלושה אותיות בלבד, והוא נשמע חד וברור. השם אברהם גם בעל משמעות עמוקה, שכן הוא מתייחס לאביו של אברהם, תרח.
ישנם אנשים שחושבים שהשם אברהם יותר יפה מכיוון שהוא בעל משמעות רחבה יותר. השם אברהם מורכב משבע אותיות, והוא מתייחס לאב המון גוים. השם אברהם גם בעל קשר חזק למסורת היהודית, שכן הוא השם של אבי האומה היהודית.
בסופו של דבר, השאלה אם שם אברהם או אברהם יותר יפה היא שאלה של טעם אישי. אין תשובה נכונה או לא נכונה, וכל אחד יכול לבחור את השם שהוא מעדיף.
להלן כמה שיקולים נוספים שניתן לקחת בחשבון בבחירת השם:
- משמעות השם: חשוב לבחור שם בעל משמעות מיוחדת עבורכם. האם אתם רוצים שם בעל משמעות דתית או תרבותית? האם אתם רוצים שם בעל משמעות אישית?
- צליל השם: חשוב לבחור שם שנשמע לכם נעים לאוזן. האם אתם מעדיפים שם קצר או ארוך? האם אתם מעדיפים שם עם צלילים חדים או רכים?
- מראה השם: חשוב לבחור שם שנראה לכם יפה על הנייר. האם אתם מעדיפים שם עם אותיות פשוטות או מסובכות? האם אתם מעדיפים שם עם אותיות גדולות או קטנות?
לאחר שקיבלתם בחשבון את השיקולים הללו, תוכלו לקבל החלטה מושכלת לגבי השם שאתם רוצים לתינוק שלכם.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בהמלצה | אמינות ונוחות של צ'אטים בינה מלאכותית:
מה תגיד על זה:
שאלה:
איזה שם יותר יפה, אברהם או אברהם?תשובה:
השאלה אם שם אברהם או אברהם יותר יפה היא שאלה של טעם אישי. שני השמות מקורם באותה שורש עברי, "אבר", שפירושו "אב"...כל הצ'אטים AI שתשאל ישיבו לך בסגנון הזה, תנסה...
הצ'אטים מתוכנתים כנראה בצורה שהדבר האחרון שהם ישיבו לך זה שאתה טועה, קודם כל הם מניחים שכנראה הם לא מבינים את שאלתך, או שטעית בניסוח השאלה, ומנסים לפרש מה התכוונת, או לענות משהו כללי...אז בארד פירשן אותך שהתכוונת "אבר" או "אברהם".
-
@הייתי-שמח-להבין
העקר אובייקטיבי
-
@פלדה כתב בהמלצה | אמינות ונוחות של צ'אטים בינה מלאכותית:
@הייתי-שמח-להבין
העקר אובייקטיבי
כבר סוכם כאן שהוא שמאלני על.
-
-
@צדיק-וטוב-לו-0
דווקא לא שמאלני
-
@פלדה יפה
אולי זה בזכותי
היה לי איתו ויכוח ארך מאוד על זה.
הוא טען שדעאש מתעלל באזרחים, וחמאס לא.
מאוד התקשה להסביר למה מותר לזרוק טילים על אזרחים.
כמו"כ היה לנו דיון מעניין
הוא טען שאי אפשר למחוק את ה'זכות היסטורית' של הפלסטינים במדינת ישראל.
אפי' שהם הגיעו אחרי היהודים, סוכ"ס יש להם קשר תרבותי וחברתי לארץ הזו.
שאלתי אותו אם אני אכנס אליו הביתה, ויישב שם 100 שנה, זה יהפוך אותי לבעל זכות היסטורית בנכס? הוא התכווח על זה ארוכות.
גם הוא האשים שכל כוחות הבטחון של מדינת ישראל 'פוגעים גופנית' באוכלוסיה הפלסטינית, ומפלים אותה לרעה. [ושיש הבדלים בין יהודי לערבי בעניין חופש הביטוי...]
אחרי שאיימתי עליו שזה חושף את גוגל לתביעה [-בארד] הוא התנצל כמו ילד טוב.... -
@צדיק-וטוב-לו-0
חזק!!
שלח לי צילומי מסך
אגב תראה את זה
-
-
@צדיק-וטוב-לו-0
שיחה קורעת
הדבר הכי מצחיק שקראתי בשבוע האחרון...
הוא מוטה וטיפש ברמה קיצונית...
שים לב גם, שהוא תמיד עונה לך בדיוק בניסוח שבו אתה השתמשת -
בדיוק בניסוח שבו אתה השתמשת
אפי' בשגיאות כתיב.
-
@מאיר-מאיר-מאיר
נכון -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בהמלצה | אמינות ונוחות של צ'אטים בינה מלאכותית:
בדיוק בניסוח שבו אתה השתמשת
אפי' בשגיאות כתיב.
מתנצל
זה כתיבה ברגעי הפוגה... -
@צדיק-וטוב-לו-0
סולחים לך -
לאור כל האמור פה, וגם משיחה אישית שהיתה לי היום, אני אומר בצורה ברורה וחד משמעית - הוא לא שמאלן.
הוא אנטישמי!!!הוא אומר דברים שאפי' עופר כסיף לא אומר אותם.
ובואו לא נהיה תמימים המפתחים יודעים שכל העולם שואל שאלות "כדי להשתעשע" ושונאינו מטפטפים מידע שגוי ומוטעה וזה חודר לאנשים. אני מציע לתת לבארד על כל תשובה שכזו דיסלייק על מידע שגוי. אולי זה שווה משהו -
@מאיר-מאיר-מאיר
תן דוגמא -
@מאיר-מאיר-מאיר
המפתחים לא מגדירים לו מה הוא יענה....
פשוט רוב ההסברה ואתרי החדשות ברשת שמאלנים - אנטישמיים