סינון שיחות
-
@יצח-ק אמר בסינון שיחות:
אם יש למישהו יישום לסינון שיחות נכנסות אשמח מאוד אם יעלה אותו פשוט ההצפה של הצינתוקים של כל הקווי נייעס כבר תקופה ארוכה בלתי נסבלת .
וסתם כדרך אגב היה לי פעם במכשיר גם מלא צינטוקים וכל פעם הייתי חוזר אל המספר ועושה להסיר מרשימת התפוצה ואחרי כמה זמן פשוט זה הפסיק.
-
@bbn אמר בסינון שיחות:
@יצח-ק אין מולי את המכשיר אבל תנסה להיכנס להגדרות ואז להגדרות שיחה..
תבדוק אם אתה רואה שם דחייה אוטומטית?למרות שעכשיו שאני חושב על זה זה לא יעוזר כי זה רק מנתק את השיחה איך שמישהו מחייג אליך אבל זה בדיוק אותו דבר גם בלי כי גם ככה קוי הנייס רק מתקשרים ומנתקים
-
@אחד-מאנש זה לא עובד.
מה שאתה יכול לעשות זה לשלוח מייל לימות עם צילום ת.ז. + צילום חשבונית של בעל הקו והם חייבים לחסום אותך לקבל צינתוקים אבל אתה גם לא תוכל להתקשר לשום מערכת בימות המשיח...
כי הם מגדירים את המספר שלך שמבחינתם הוא לא קיים בכלל, כך גם אתה לא מקבל צינתוקים כלל, אבל גם לא תוכל להתקשר... -
@יצח-ק אמר בסינון שיחות:
אם יש למישהו יישום לסינון שיחות נכנסות אשמח מאוד אם יעלה אותו פשוט ההצפה של הצינתוקים של כל הקווי נייעס כבר תקופה ארוכה בלתי נסבלת .
עיין כאן
בתוך קבצי הרטט @אלישי שם גם קובץ לביטול צינתוקים ע"י שקט של כמה שניות בהתחלה -
@יצח-ק אמר בסינון שיחות:
@sh774 יש מגבלה למספר החברים בקבוצה. נראה לי עד 10 או משהו כזה. וגם עיקר הבעיה זה עם המספרים שלא קיימים באנשי קשר ולזה גם הקבצים של @אלישי לא יעזרו .
תודה בכל מקרה.המגבלה בקבוצות לענ"ד היא 50 ולא 10
ומה שאתה טוען על הקבצים כנראה לא הבנת את השימוש בהם כי איך שאני הבנתי אתה יכול להגדיר את זה כתוספת לצלצול של הטלפון וזה חל על כל מי שמתקשר אליך והרווח הוא לצינתוקים שאתה בכלל לא שם לב שהם חייגו @אלישי אני צודק ? -
כנ"ל רק רציתי לוודא עם @אלישי שאני צודק