בקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
או שאתה לא מגדיר את זה טוב,
הופה.. אולי עלית על הנקודה.. איך מגדירים? לא ידעתי שצריך להגדיר...
-
@שאול-בוסקילה כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
@מאיר-מאיר
מה היה קודם מערכת מקורית ??כן
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
הופה.. אולי עלית על הנקודה.. איך מגדירים? לא ידעתי שצריך להגדיר...
אמור להיות או אפליקציה במסך הבית "כפתורי הגה" או דרך ההגדרות היכן שהוא
צריך לבחור מה הפעולה שהלחיצה תעשה ואז ללחוץלמרות שנראה שהגבת בציניות -
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
למרות שנראה שהגבת בציניות
עניתי ברצינות. הן זאת המולטימדיה השניה שאני מתקין בחיי...
תודה רבה אבדוק את זה. -
@שאול-בוסקילה כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
חיברת קנבס ??
לא קנבס ולא שום דבר, נא לא לענות מחוסר ניסיון.
אין קנבס בלנסר 2011.
יש חיבורים פיזיים, שאם קנית כבל מתאם המיוחד למיצובישי זה מחובר, אתה רק צריך להגדיר את זה מהמערכת, חפש אפליקצייה ברשימת האפליקציות עם סמל של הגה, או בהגדרות רכב הגדרה שנקראת "שליטת/לימוד/למידת הגה" או "שליטת המפלגה", שם אתה עושה "סטארט" לוחץ על הפעולה הרצויה ואז על הכפתור הרצוי בהגה, מסיים ועושה "אנד" וזה מוגדר. -
@מיישה כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
חיברת קנבס ??
אין קנבס בלנסר 2011.
יש חיבורים פיזיים, שאם קנית כבל מתאם המיוחד למיצובישי זה מחובר, אתה רק צריך להגדיר את זה מהמערכת, חפש אפליקצייה ברשימת האפליקציות עם סמל של הגה, או בהגדרות רכב הגדרה שנקראת "שליטת/לימוד/למידת הגה" או "שליטת המפלגה", שם אתה עושה "סטארט" לוחץ על הפעולה הרצויה ואז על הכפתור הרצוי בהגה, מסיים ועושה "אנד" וזה מוגדר.כל מה שהוצאתי מהמקורי חיברתי. לא נראה לי שהיה חיבור מיוחד של הגה. תתקן אותי אם אני טועה.
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
@מיישה כתב בבקשת מידע | איך עושים שליטה מההגה במולטימדיה שחוברה למיצובישי לנסר 2011:
חיברת קנבס ??
אין קנבס בלנסר 2011.
יש חיבורים פיזיים, שאם קנית כבל מתאם המיוחד למיצובישי זה מחובר, אתה רק צריך להגדיר את זה מהמערכת, חפש אפליקצייה ברשימת האפליקציות עם סמל של הגה, או בהגדרות רכב הגדרה שנקראת "שליטת/לימוד/למידת הגה" או "שליטת המפלגה", שם אתה עושה "סטארט" לוחץ על הפעולה הרצויה ואז על הכפתור הרצוי בהגה, מסיים ועושה "אנד" וזה מוגדר.כל מה שהוצאתי מהמקורי חיברתי. לא נראה לי שהיה חיבור מיוחד של הגה. תתקן אותי אם אני תועה.
אין קנבס ברכבים ישנים נקודה
ניסת להגדיר כמו ש @מיישה אמר? -
התקנתי מולטימדיה למיצובישי לנסר 2011 ולא הצלחתי להתקין את השליטה מההגה. אשמח לעזרה.
@מיישה האלוף...תצלם את ההגדרות...
-
כל מה שהוצאתי מהמקורי חיברתי. לא נראה לי שהיה חיבור מיוחד של הגה. תתקן אותי אם אני תועה.
אז זה הגדרה במערכת, תחפש את התכונה הנ"ל.