בקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?
-
האם יש תוכנה שיכולה לתרגם טקסט מתמונה כמו מה שעושה האתר הזה רק שבאתר הזה צריך לצלם תמונה לשמור אותה ולהעלות אותה
שאלתי בקשתי: האם יש תוכנה יותר פשוטה שפשוט אפשר לגרור את העכבר ולמסגר את האזור השל הטקסט באנגלית והתוכנה מציעה תרגום
או כמו בתוסף של גוגל translate שאתה מסמן טקסט והוא מתרגם אז שיהיה כך גם על תמונה
שאלה: מה הצורך?
תשובה: לפעמים בתוכנות באנגלית יש כל מיני הודעות שגיאה וכדו' שאתה לא יכול להעתיק את הטקסט משום שזה מוטמע בתמונה
(זכור לי שיש כזו אפליקציה באנדרואיד)
תודה רבה -
@ב-מ-ב-ל-יק באפליקציה טרנסלייטור של מייקרוסופט (זמין בחנות כאן) יש כזה פיצ'ר.
-
@ב-מ-ב-ל-יק אפשר גם להעתיק תמונה קיימת לתוכנה
אם אתה רוצה לתרגם רק חלק
תגזור את התמונה (או שתסמן חלק מהתמונה ותעתיק רק את החלק הזה לתכנה) -
@chv אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:
@ב-מ-ב-ל-יק אפשר גם להעתיק תמונה קיימת לתוכנה
אם אתה רוצה לתרגם רק חלק
תגזור את התמונה (או שתסמן חלק מהתמונה ותעתיק רק את החלק הזה לתכנה)מה שרציתי לחסוך זה את הצילום מסך+ העלאת התמונה (או העלאה של תמונה קיימת)
נראה לי יותר פשוט גרירה מיידית של העכבר על התמונה ו....תרגום
אני לא מבין בתיכנות אבל נראה לי לא כל כך מסובך אם יש אתרים או פיצרים שעושים את זה -
@ב-מ-ב-ל-יק יש משהו שאולי לא לגמריי יספק אותך. בתוכנה ABBYY Screenshot Reader יש אופציה לבחור כל קטע במסך ולהמיר אותו לטקסט. אח"כ אפשר להדביק בתרגום גוגל. אני אישית משתמש בזה.
אם זה מעניין אותך - כתבתי הדרכונת כאן. -
@ב-מ-ב-ל-יק יש אתר לא זוכר כרגע איזה שמסמנים קטע ומתרגם (מנסה לחפש..)
-
@ב-מ-ב-ל-יק עד כמה שזכור לי אפשר לעשות את זה ע"י תוכנת בבילון
-
@ב-מ-ב-ל-יק זה יעזור לך https://translate.yandex.com/ocr?
(אתה מעלה תמונה מסמן עם העכבר את מה שאתה רוצה לתרגם וזה מתרגם) קרדיט זלמן -
@ב-מ-ב-ל-יק לתמונה עם טקסט באנגלית יש את התוכנה שהבאתי כאן:
https://mitmachim.top/post/40691
(עדכנתי שם לגירסה האחרונה) -
@shloimy
@ב-מ-ב-ל-יק כתב שהוא מכיר אתר, רק שהוא מחפש דרך קצרה יותר מאשר לצלם תמונה לשמור ולהעלות לאתר. -
@אברך-מייבין אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:
@ב-מ-ב-ל-יק יש משהו שאולי לא לגמריי יספק אותך. בתוכנה ABBYY Screenshot Reader יש אופציה לבחור כל קטע במסך ולהמיר אותו לטקסט. אח"כ אפשר להדביק בתרגום גוגל. אני אישית משתמש בזה.
אם זה מעניין אותך - כתבתי הדרכונת כאן.תודה רבה תוכנה מצויינת ומוצלחת
-
@אברך-מייבין
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:שאלה: מה הצורך?
תשובה: לפעמים בתוכנות באנגלית יש כל מיני הודעות שגיאה וכדו' שאתה לא יכול להעתיק את הטקסט משום שזה מוטמע בתמונההאתר שהבאתי פותר את הבעיה הזאת
-
@shloimy אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:
@אברך-מייבין
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:שאלה: מה הצורך?
תשובה: לפעמים בתוכנות באנגלית יש כל מיני הודעות שגיאה וכדו' שאתה לא יכול להעתיק את הטקסט משום שזה מוטמע בתמונההאתר שהבאתי פותר את הבעיה הזאת
אם שמת לב אני רציתי לחסוך את השלב של "העלאת תמונה"
זה שיש אתר אני יודע והבאתי את הקישור בהתחלה
המטרה הייתה לחסוך שלב זה
תודה -
@ב-מ-ב-ל-יק חשבתי שהבעיה שלך זה שיש אנגלית מוטמעת בתוך תמונות
-
אם זה מעניין אותך - כתבתי הדרכונת כאן.תראה את מה שפרסם @יוסי-מחשבים זו בדיוק התוכנה שרציתי ממש מסמן עם העכבר ומיד מוצג התרגום אולי שווה לך לנסות זה נראה לי יותר נוח מהתוכנה שהבאת משום שזה מתרגם מיידי ובתוכנה שאתה משתמש זה מעלה את הטקסט ללוח ואתה יכול להדביק בטרנסלייט ולתרגם
כנלענ"ד
בכ"א ת"ל -
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בבקשת תוכנה | תרגום טקסט מתמונה, מבלי לחלצו?:
אם זה מעניין אותך - כתבתי הדרכונת כאן.תראה את מה שפרסם @יוסי-מחשבים זו בדיוק התוכנה שרציתי ממש מסמן עם העכבר ומיד מוצג התרגום אולי שווה לך לנסות זה נראה לי יותר נוח מהתוכנה שהבאת משום שזה מתרגם מיידי ובתוכנה שאתה משתמש זה מעלה את הטקסט ללוח ואתה יכול להדביק בטרנסלייט ולתרגם
כנלענ"ד
בכ"א ת"לתן לו לייק...
-
כנלענ"ד
בכ"א ת"לתן לו לייק...
הוא כל כך קצר וקולע
הודעה אחת הוא פותר הבעיה
חבל שאין לו יותר הודעות יהיה אפשר לתת לו יותר לייקים -
הוא כל כך קצר וקולע
הודעה אחת הוא פותר הבעיה
חבל שאין לו יותר הודעות יהיה אפשר לתת לו יותר לייקיםמצטרף בחום לכל מילה!!!