שאלה | איך הכי מומלץ לשים עיטור בסוף חבורה
-
אני מנסה לעשות מאקרו שישים עיטור בסוף כל סימן וסימן של ספר (העיטור שמועתק בלוח).
לצורך זה אני רוצה לשאול את המעמדים המנוסים בוורד,
איך האופן הכי כדאי לעשות את זה ידני בספר בעל שתי טורים, הרי בסוף כל סימן עושים מעבר מקטע רציף,
האם אתם אומרים לשים אותו אחרי המעבר וכמו שורה טקסט, או כמו תמונה ממורכזת מעוגנת לפיסקה אחרונה, או רעיון אחר, מה המעלות והחסרונות של כל צד.
תודה -
@menajemmendel תנסה איך שיותר קל, ונראה אם יהיה בעיות, בכל אופן זה דבר מאוד מאוד חשוב שיעזור הרבה בעבודה, ובכל אופן על הדרך תעשה כבר אותו רעיון על הכותרות בתחילת הפרק שיהיה אפשרות להדביק עיטור מסגרת על הכותרת.
בהצלחה מרובה -
פוסט זה נמחק!
-
@מניין כתב בשאלה | איך הכי מומלץ לשים עיטור בסוף חבורה:
@u88 האם תוכל להסביר קצת מה זה אבן בנין ואיך משתמשים עם זה?
זה לא ממש עוזר לעניננו זה רק חוסך שלא תצטרך להעתיק את התמונה ממקום אחר,
אבל הנה הסבר, אתה בוחר כל דבר שנראה לך שתצטרך להשתמש הרבה פעמים, יכול להיות טקסט קבועה, או תמונה או שניהם ביחד, ובוחר כאן
אחרי זה נשאר שמור שם, וכל פעם שתצטרך להכניס אותו אתר בוחר שם ומדביק את זה -
@menajemmendel כתב בשאלה | איך הכי מומלץ לשים עיטור בסוף חבורה:
@מניין כתב בשאלה | איך הכי מומלץ לשים עיטור בסוף חבורה:
@u88 האם תוכל להסביר קצת מה זה אבן בנין ואיך משתמשים עם זה?
זה לא ממש עוזר לעניננו זה רק חוסך שלא תצטרך להעתיק את התמונה ממקום אחר,
אבל הנה הסבר, אתה בוחר כל דבר שנראה לך שתצטרך להשתמש הרבה פעמים, יכול להיות טקסט קבועה, או תמונה או שניהם ביחד, ובוחר כאן
אחרי זה נשאר שמור שם, וכל פעם שתצטרך להכניס אותו אתר בוחר שם ומדביק את זה עם אותם הגדרות בדיוק שעשיתה בפעם הראשונה
במחשבה שניה, דוקא כן עובד מאד פשוט, ואפשר מאקרו כמעט אוטומטי, גם למי שלא יודע לכתוב מאקרו רק להקליט,
פשוט מגדירים אותו פעם ראשונה איפה שרוצים שיהיה בדיוק [ממרוכז לפסיקה וכדו']
,ואחרי זה שומרים את זה
ואז מקליטים מאקרו כדלהלן:
בחפש והחלף מחפשים את הסגנון כותרת וחפש פעם אחר, אחרי שמצא לוחצים על HOME, מוסיפים את האבן בנין, ויורדים לפיסקה הבא (CTRL ולמטה) וזהו.
סוגרים את הקלטה.
והנה מאקרו מחפש ומכניס ולוחצים בו כמה פעמים שזה נצרך.אבל כל זה עוזר רק לגבי כותרת אבל לא לגבי סוף חבורה,
לא בדקתי את המקרו רק נראה לי
-
@menajemmendel לגבי סוף חבורה אפשר לחפש מעבר עמוד וד"ל.
מ"מ אשמח אם את ההחלף הנ"ל תעשה במאקרו זה יועיל מאוד ל"ציבור" -