סקר | דעתך חשובה! כמה צריכה לעלות הסרת חסימה?
-
@מיישה אני חושב שכמו שאנחנו לא לוקחים (ע"פ הוראתך) סכום גבוה על ההתקנה, כדי שאנשים לא ימנעו מלהתקין חסימה, כך גם אין לקחת סכום גבוה על ההסרה מאותה סיבה
אני מכיר הרבה אנשים שלא מתקינים וייפרי בגלל שעולה 100 ש''ח להסיר
אני הייתי עושה אפילו הסרה בחינם במכירה, ו50 ש''ח להסרה בלי סיבה
סה"כ, להסיר לוקח פחות מדקה, ואני לא רואה צורך גדול בלקחת ע"ז כסף. -
@איש-פשוט-מאוד כתב בסקר | דעתך חשובה! כמה צריכה לעלות הסרת חסימה?:
@מיישה אני חושב שכמו שאנחנו לא לוקחים (ע"פ הוראתך) סכום גבוה על ההתקנה, כדי שאנשים לא ימנעו מלהתקין חסימה, כך גם אין לקחת סכום גבוה על ההסרה מאותה סיבה
אני מכיר הרבה אנשים שלא מתקינים וייפרי בגלל שעולה 100 ש''ח להסיר
אני הייתי עושה אפילו הסרה בחינם במכירה, ו50 ש''ח להסרה בלי סיבה
סה"כ, להסיר לוקח פחות מדקה, ואני לא רואה צורך גדול בלקחת ע"ז כסף.איך יוכיחו לך סיבה?
כל אחד יכול לומר שרוצה למכור את הרכבובמאמר המוסגר אני לא בטוח שמותר לפתוח חסימה במכירת הרכב, מה עם לפני עיור?
יש כאן שאלה לרב... -
@מאיר-מאיר-מאיר
זה קיים בכל מערכת וזה נועד לעשות כיבוי והפעלה מכיוון שהמערכת אינה נכבית בעת כיבוי הסוויטש אלא נשארת דולקת עשו כפתור כיבוי אם זה נתקע או כדומה
מה שכן יש קומבינה כלשהי להגיע לריקוברי ע"י כפתור אבל זה בכלל לא פשוט אני לבינתיים לא הצלחתי -
@איש-פשוט-מאוד
נכון מאוד אם כבר עושים את כל הפרוצדורה אז במכירת רכב שיהיה חינם במכירה
על מה הקנס בדיוק?מה שכן אולי יש משהו בדבריו של @כהן-צדק -
@אני-אני-אני כתב בסקר | דעתך חשובה! כמה צריכה לעלות הסרת חסימה?:
נכון מאוד אם כבר עושים את כל הפרוצדורה אז במכירת רכב שיהיה חינם במכירה
סוף סוף יש כאן עבודה שמגיע למי שעושה אותה תשלום כל שהוא כדמי טיפול
-
@צדיק-0 כתב בסקר | דעתך חשובה! כמה צריכה לעלות הסרת חסימה?:
סוף סוף יש כאן עבודה שמגיע למי שעושה אותה תשלום כל שהוא כדמי טיפול
אני אישית אמרתי 50 תמיד
לא יודע עד כמה זה עבודה מדובר להזין את הקוד ששמת באפליקציה ואח"כ למחוק את האפליקציה -
אני אישית אמרתי 50 תמיד
מסכים לגמרי
לא יודע עד כמה זה עבודה מדובר להזין את הקוד ששמת באפליקציה ואח"כ למחוק את האפליקציה
זה עדיין לתאם - לצאת - לפגוש את הבן אדם זה לפעמים יכול להיות כאב ראש לא קטן
-
אני אישית אמרתי 50 תמיד
מסכים לגמרי
לא יודע עד כמה זה עבודה מדובר להזין את הקוד ששמת באפליקציה ואח"כ למחוק את האפליקציה
זה עדיין לתאם - לצאת - לפגוש את הבן אדם זה לפעמים יכול להיות כאב ראש לא קטן
מסכים עם כל מילה
-
אני חושב שההתקנה צריכה לעלות 60 ש"ח.
50 ש"ח כנ"ל + 10 ש"ח ל @מיישה על הטרחה העצומה שהוא עשה עושה ויעשה.
הוא הרי מנהל לבדו את העסק הזה, מכין מדריכים, עונה על כל השאלות / הבעיות שצצות פה ושם.
הוא יתאם את ההסרות למתנדבים (אם הבנתי נכון את התוכנית).
הוא יתעסק עם כל אחד בנפרד, ואפי' כל אחד יתעסק איתו רק 5 דק' תכפילו את זה בכמות המתנדבים....
אני לא מתכוון שמגיע לו שכר על העבודה - זה יהיה בשמים בלי גבול.
אני רק מתכוון לזמן שאנחנו מפסידים לו בחיים,
תחשבו על זה! -
אני חושב שכשמישהו קונה רכב גם אם זה רכב פשוט יחסית, ב5 אלף שקל,
ובמיוחד אם קונים רכב יותר רציני,
זה לא יפריע לבעל הרכב הסרת החסימה ב100 שקל.
הוא יכול גם לגלגל את זה על הלקוח.לעניין הלראות שהוא מתכנן למכור את האוטו, אני חושב שיספיק מודעה ביד2 שנמצאת מעל x ימים (הוכחה שהוא באמת רוצה למכור), (אפשרי להוסיף בדיקות של פשוט להתקשר אליו לשאול האם הוא באמת רוצה למכור וכו׳, כמישהו אנונימי).
לגבי מה שאמרו פה על הסרה בחינם או ב50 שקל כי זה רגע אחד, אני לא חושב ככה, ומגיע למי שמתקין בהתחלה, לקבל ״כסף קל״ בסוף, חוץ מהנושא של התיאום זמנים וכו׳, כדי שיהיה לו דרייב להתקין לעוד משתמשים ולתת שירות טוב יותר.
לגבי הלפני עיוור, אני לא חושב שזה קיים אם אתה אומר לבן אדם ״תראה, זה מערכת לא כשרה, ניתן לחסום אותה בטלפון מספר..... אם תרצה אתקין עכשיו את ההגנה, ורק אז אמכור לך״
-
@MGM-IVR בכל אופן נראה לי חשוב לגבות שני מחירים שונים למי שמסיר סתם ולמי שמסיר כי הוא מוכר את הרכב
כי בתכל'ס מי שמסיר סתם זה אמור להיות קנס כדי שלא יסירו אבל מי שמסיר כי הוא מוכר וכדו' זה אמור להיות נטו שכר טרחה
מטרת הפרויקט הוא לא לפרנס את המתנדבים אלא לסייע לרוצים להכשיר בלי לשלם את המחירים המופקעים שגובים כיום בשוק -
@MGM-IVR בכל אופן נראה לי חשוב לגבות שני מחירים שונים למי שמסיר סתם ולמי שמסיר כי הוא מוכר את הרכב
כי בתכל'ס מי שמסיר סתם זה אמור להיות קנס כדי שלא יסירו אבל מי שמסיר כי הוא מוכר וכדו' זה אמור להיות נטו שכר טרחה
מטרת הפרויקט הוא לא לפרנס את המתנדבים אלא לסייע לרוצים להכשיר בלי לשלם את המחירים המופקעים שגובים כיום בשוקאני דיברתי רק על מי שמוכר רכב...
מי שלא מוכר ורוצה להסיר, לא דיברתי עליו בכלל. -
@MGM-IVR אני חושב דוקא אחרת, שבאמת אין לתת מכשול לפני עיוור, וכשמוכר את הרכב, לומר לקונה שמערכת המולטימדיה כשרה, ואם לא נוח לו או שלא יקנה או שיסיר את החסימה, או שיחליף אותה, אחרי הכל זו לא תקלה ברכב, ואין למוכר הרכב מה לפחד כי בודאי בשמיים לא יעכבו לו את מכירת הרכב בגלל מעשה כזה...
[במקרה הכי רחוק, כמו שאמרו כאן - ישלם מוכר הרכב את הסרת החסימה רק כאשר דורש זאת הקונה] -
@דודי-ענהאל לא כולם מורכים לשותו"מ.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מאיר-מאיר-מאיר לא כולם מוכרים לשומרי תורה ומצוות.
-
דיברתי אתמול עם אחד מהבכירים של אאוטנט, והוא אמר לי, שכפי שהם קיבלו הוראה מגדו"י, אין שום אפשרות הסרה, גם במכירת רכב, ואני מעריך שהם דנו גם בעניין שמסתבר שיהיו אי אילו אנשים שיהססו לחסום בגלל כך, ומ"מ כך היתה הוראתם, אז אם אנו נעשה את החסימות מטעם אאוטנט, מסתבר שכך ננהג.