בעיה | מי השתלט לי על המחשב?
-
תוריד את זה ותשבית את האנטי וירוס תחלץ אותו הסיסמה היא 2023 ואח"כ תפתח כמנהל ותלחץ 3 אח"כ זה יעשה שם כמה תהליכים ויגמור ואח"כ תוריד את זה ותשאיר את האנטי וירוס מכובה ותפעיל את זה וזהו
הסבר על התהליך בספויילרהיה לך פריצה של kms וזה מגביל אופציות מסוימות אז נתתי לך קובץ שמוחק את הפריצה הראשונה ונתתי גם פריצה שניה יותר טובה ובלי להגביל אופציות -
@תמיד-עוזר עשיתי, לא עזר...
יתרה מזאת אני לא בטוח שזה באמת מסיר את האיקטוב
מצורף תמונה מShow-id.vbs כמובן אחרי שעשיתי הפעלה מחדש וכו
האמת שגם עשיתי משהו דומה לפני כמה ימים, (בעקבבות המלצה של מישהו כאן או בגוגל אני לא זוכר כבר...) והID היה 0000 וכו', אבל אחרי כמה שעות/ימים חזר ה ID שאתה רואה כאן... נראה לי שחלק מהשירות שלהם זה לייצר מפתחות כל הזמן)
מחיפוש גוגל עושה רושם שאין דרך נורמלית להסיר את האיקטוב
השאלה היא מה כן...
הבו עצה ותושיה -
@תמיד-עוזר
כעת אני אוחז שלא ציינתי למעלה, האיקטוב שאני השתמשתי בו הוא KMSAuto++, ולא מה שאתה הבאת, כך שזה גם לא היה אמור לעזור...
אמנם אחרי חיפושים נרחבים בגוגל נלחצתי קצת יותר, כיון שלא מצאתי שום דרך הגיונית להסיר את זהמה אני עושה?
עריכה: הנה פוסט שנכתב בעבר וכבר התריע על תופעה דומה...
-
@תמיד-עוזר כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
אולי לפרמט את המחשב? (לא מומלץ כמובן אבל כל עוד אין אפשרות אחרת זה מה יש)
מצטרף.
אבל לפני כן תנסה להיזכר מה כן עוללת למחשב בתקופה האחרונה.
איזה קובץ cmd exe reg פתחת לאחרונה שאולי גרם לכך.
וכן בדוק האם הדבר הנשפיע על עוד דברים במחשב או לא.
עם דפדנר ואסאט אונליין אם אין לך כבר מותקן במחשב. (תעדכן אותם אם צריך כמובן).
וכן סרוק המחשב לבדיקה אחר וירוסים כי ישנם kms רבים שהם וירוס רציני.
דע , שיש להשתמש רק בcmd שמובא כאן בפורופ ולא בexe מפוקפק מהרשת. מנסיון. בעבר פירסמתי נושא שנגרמו לי תקלות רבות עקב kmspico exe בווינ 8 שלי ולא היה מזור אלא התקנה נקייה. -
זה לא קשור ל"הדפדפן שלך מנוהל ע"י ארגון?
וזה הפיתרון? -
@הנני-העני כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
קשה לשחזר מה עוללתי כי בד"כ אני די מרשה לעצמי... אבל אני חושב (למיטב הבנתי הפעוטה) שלא היה משהו ספציפי שקשור לזה
וזה באמת לא משהו מהתקופה האחרונה (פשוט אף פעם לא הייתי צריך את המיקום ולכן לא שמתי לב לזה...)@הנני-העני כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
וכן סרוק המחשב לבדיקה אחר וירוסים כי ישנם kms רבים שהם וירוס רציני.אז דיפנדר אין לי - מאותה סיבה...
ואיסט יש לי מעודכן, והוא לא מצא כלום (רק את קבצי ההתקנה של זה)@הנני-העני כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
דע , שיש להשתמש רק בcmd שמובא כאן בפורופ ולא בexe מפוקפק מהרשת.
אז זהו שהשתמשתי ב exe שיש כאן בפורום, ואז הבנתי שאין בזה שום בעיה וכו וכו, (היום ליבי נוקפי שהשתמשתי בזה גם לאחרים...)
באמת כדאי שזה יהווה אזהרה לאחרים לא להשתמש במשהו שאתם לא יודעים מהו, ולפחות שיהיה קוד פתוח...@איש-צדיק-מידי כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
וזה הפיתרון?יכול להיות שיש דמיון, אבל א. אני לא משתמש ברימון (אז לא בטוח שזה נגרם מאותה סיבה) ב. אני לא יודע איך למצוא את ערכי הרג'יסטרי הספציפיים למדיניות הקבוצתית של שירותי מיקום ג. אני לא יודע לאן עוד זה הגיע... אם אצליח להסיר את זה לגמרי זה יהיה הכי טוב....
אני מאד מאד מקווה שלא אצטרך להגיע לכדי כך...
נ.ב. לידיעה בעלמא... מה הרווח שלהם מזה? אם הם היו משתמשים במחשב לכריית ביטקוין או Whatever אני מבין... אבל על פניו לא נראה שיש להם רווח מלחסום לי תכונות מאד ספציפיות במחשב (אא"כ נאמר שזה כדי שלא יחסם התהליך של האיקטוב וכדו'?) מעניין...
ותודה לכל העוזרים והמסייעים
-
@סקרן-0 כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
קשה לשחזר מה עוללתי כי בד"כ אני די מרשה לעצמי... אבל אני חושב (למיטב הבנתי הפעוטה) שלא היה משהו ספציפי שקשור לזה
וזה באמת לא משהו מהתקופה האחרונה (פשוט אף פעם לא הייתי צריך את המיקום ולכן לא שמתי לב לזה...)@הנני-העני כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
וכן סרוק המחשב לבדיקה אחר וירוסים כי ישנם kms רבים שהם וירוס רציני.אז דיפנדר אין לי - מאותה סיבה...
ואיסט יש לי מעודכן, והוא לא מצא כלום (רק את קבצי ההתקנה של זה)@הנני-העני כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
דע , שיש להשתמש רק בcmd שמובא כאן בפורופ ולא בexe מפוקפק מהרשת.
אז זהו שהשתמשתי ב exe שיש כאן בפורום, ואז הבנתי שאין בזה שום בעיה וכו וכו, (היום ליבי נוקפי שהשתמשתי בזה גם לאחרים...)
באמת כדאי שזה יהווה אזהרה לאחרים לא להשתמש במשהו שאתם לא יודעים מהו, ולפחות שיהיה קוד פתוח...@איש-צדיק-מידי כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
וזה הפיתרון?יכול להיות שיש דמיון, אבל א. אני לא משתמש ברימון (אז לא בטוח שזה נגרם מאותה סיבה) ב. אני לא יודע איך למצוא את ערכי הרג'יסטרי הספציפיים למדיניות הקבוצתית של שירותי מיקום ג. אני לא יודע לאן עוד זה הגיע... אם אצליח להסיר את זה לגמרי זה יהיה הכי טוב....
אני מאד מאד מקווה שלא אצטרך להגיע לכדי כך...
נ.ב. לידיעה בעלמא... מה הרווח שלהם מזה? אם הם היו משתמשים במחשב לכריית ביטקוין או Whatever אני מבין... אבל על פניו לא נראה שיש להם רווח מלחסום לי תכונות מאד ספציפיות במחשב (אא"כ נאמר שזה כדי שלא יחסם התהליך של האיקטוב וכדו'?) מעניין...
ותודה לכל העוזרים והמסייעים
תשבית את אסאט זמנית ואחכ תנסה לפהעיל את דפנדר ואם לא מצליח אז עי דפנדר קונטרול מבית סודרום ואחכ תעש סריקה מליאה וגם offline עם דפנדר.
דפנדר מבית מיקסופט ולכן אמור יותר טוב לזהות kms למינהם. רק וודא שהוירוס לא שם עצמו בחריגים כי כך הkms עובד בד"כ.
בהצלחה. -
-
@סקרן-0 כתב בבעיה | מי השתלט לי על המחשב?:
ואם לא מצליח אז עי דפנדר קונטרול מבית סודרום
לא עוזר
תכבה באמצעות התוכנה ואז תדליק.
לפעמים הוא כותב מופעל אע"פ שהוא לא. -