בקשת מידע | שאלה בענין סגנונות פסקה בוורד- שלא ישנו את ההדגשים
-
הנה יש לי פסקאות שבחלקם יש חלקים מודגשים,
אני רוצה להגדיר אותם עם סגנון פיסקה, אבל שהסגנון פיסקה לא ישפיעה אם להדגיש או לא (כלומר אני רוצה שהסגנון פיסקה יבחר את הגופן, ואת הגודל, ואת המרווחים לפני ואחרי ורווח בין שורות וכו', אבל מה שמודגש ישאר מודגש ומה שלא לא).
איך מהגדירים את החלק הזה (משום מה בדרך כלל עובד לי בלי בעיות, אני מגדיר סגנון וזהו) אבל עכשיו משום מה עכשיו לא מצליח, אם מגדיר אותו בלי הדגשה מוחק את הדגשה [ואף אוח''כ אם חוזר ומדגיש ידני, אם אח''כ אני מעדכן את הסגנון מאפס אותו עוד פעם]
בבקשה
אני חייב את זה דחוף
@דאנציג, @דנבו @צור, @מניין, @חוות-דעת, @הרב-יעקב-ישראל או מישהו אחר, תודה רבה -
@menajemmendel
בדרך כלל כאשר מחילים סגנון על פסקה, היא לא משנה את מה שמודגש, אך אם משנים את ההגדרות של הפסקה, משתנה כל התוכן של הפסקאות לפי השינוי הנתון.
אתה יכול להחליף את מה שמודגש לסגנון תו, כך שישאר תמיד מודגש. -
@דאנציג כתב בבקשת מידע | שאלה בענין סגנונות פסקה בוורד- שלא ישנו את ההדגשים:
@menajemmendel
בדרך כלל כאשר מחילים סגנון על פסקה, היא לא משנה את מה שמודגש, אך אם משנים את ההגדרות של הפסקה, משתנה כל התוכן של הפסקאות לפי השינוי הנתון.
אתה יכול להחליף את מה שמודגש לסגנון תו, כך שישאר תמיד מודגש.גיליתי סיבת הבעיה, https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/how-to-retain-italics-bold-when-applying-styles-in/5ac1f26c-a2a8-4262-9335-1b5e04f92b48
הוא משהו מאד מוזר אבל אכן הוא עובד כך:
אם רוב הפסיקה היא מודגשת או עם קו תחתון (נראה לי שה''ה נטוי) אז אם מחילים על זה סגנון פיסקה אז מבטלת את המודגשים וכו',
אבל הפתרון שלך גובר גם על זה
תודה רבה -
@menajemmendel
שמח שהצלחתי לעזור.אגב, אם כבר עסקינן בסגנונות, תמיד כדאי ליצור סגנון עבור הטקסט רץ, ולא להשתמש בסגנון 'רגיל' של וורד, כיון שאחר כך כאשר משנים את הרגיל, כל הסגנונות שמוגדרים בוורד כמבוססים על רגיל ישתנו. ואז יצטרכו לשנות אותם חזרה...
בהצלחה