שאלה | האם ניתן להגדיר שכותרת עליונה לא תחול על עמוד מסוים
-
קיימת אפשרות כזו תעשה כותרת רגילה היא תחול על כל העמודים
עכשיו תעמוד בעמוד שאתה רוצה לשנות את הכותרת עם הסמן על השורה הראשונה בעמוד תלחץ פריסה בעמודה השישית מימין תופיע השורה מעברים
תפתח אותה תבחר את השורה הראשונה במעברי מקטע שים לב לא במעברי עמוד עכשיו תלחץ פעמיים על הכותרת העליונה יפתח לך כותרת עיצוב ובתוך זה בעמודה הרביעית משמאל תופיע שורה מודגשת קשר לקודם תבטל את הבחירה בה ע"י הקשה עליה ואתה יכול לעשות בעמוד זה כותרת אחרת
אני מקווה שכתבתי ברור -
@חועגבכסככעח כתב בשאלה | האם ניתן להגדיר שכותרת עליונה לא תחול על עמוד מסוים:
אני מקווה שכתבתי ברור
כוונתך לעשות מעבר מקטע?
-
@חועגבכסככעח כתב בשאלה | האם ניתן להגדיר שכותרת עליונה לא תחול על עמוד מסוים:
קיימת אפשרות כזו תעשה כותרת רגילה היא תחול על כל העמודים
עכשיו תעמוד בעמוד שאתה רוצה לשנות את הכותרת עם הסמן על השורה הראשונה בעמוד תלחץ פריסה בעמודה השישית מימין תופיע השורה מעברים
תפתח אותה תבחר את השורה הראשונה במעברי מקטע שים לב לא במעברי עמוד עכשיו תלחץ פעמיים על הכותרת העליונה יפתח לך כותרת עיצוב ובתוך זה בעמודה הרביעית משמאל תופיע שורה מודגשת קשר לקודם תבטל את הבחירה בה ע"י הקשה עליה ואתה יכול לעשות בעמוד זה כותרת אחרת
אני מקווה שכתבתי ברורנראה לי ש @צור יודע לעשות את זה, אבל הוא רוצה משהו שאחרי העמוד הזה יחזור באופן אוטומטי לכותרת של המקטע הקודם, ובאופן שאתה כתבת צריך אח''ז שוב לעשות ידני, ואם זה קורא הרבה פעמים, לדוגמא ספר עם שערים, אז על כל שער צריך לערוך מחדש את כל הכותרת. הוי זה עבודה.
-
@pcinfogmach
אני אומר לך
ואחר כך תבטל את הבחירה הזאת לאחר שהסימן כתיבה נמצא בשורה הראשונה ואז אתה יכול לשנות כותרת כרצונך