עזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס
-
תגובה: מדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש
@שאול-נ-י לגבי הפוסט הזה יש לי תקלה בסקריפט שהוא לא עובד ע"י טריגר (גם כשאני עושה פעם ב-5 דקות), אלא רק בהרצה ידנית וגם זה רק פעם בכמה הרצות
יצויין שיש במערכת יחידות ויחידות סמס.
אשמח אם יש למישהו תיקון או שיפור לקוד כך שיעבוד היטב, תודה רבה!אני מתייג את @שאול-נ-י @דוד-ב @כמה-טוב-השם @מנצפכ @אביי
-
-
@מנצפכ כתב בעזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס:
@מנצפכ אתה יכול למקד אותי יותר? אני מדבר על סקריפט למייל לסמס לא למייל לטלפון.
זה הסקריפט המדובר של @שאול-נ-י
function sendSms() { const inboxThreads = GmailApp.search('is:inbox newer_than:1h'); for(const thread of inboxThreads){ const minutAgo = new Date (Date.now() -300000); if(thread.getLastMessageDate() > minutAgo){ const messages = thread.getMessages(); const lastMessage = messages[messages.length -1]; if(lastMessage.isUnread()){ const sender = lastMessage.getFrom().replace(/</,'').replace(/>/,''); const subject = lastMessage.getSubject(); const body = lastMessage.getPlainBody().trim(); const content = ('הודעה מאת:' + sender + ' נושא:' + subject + '.' + ' גוף ההודעה:' + body); const data = { 'token': '07XXXXXXXX:****', 'from': '07XXXXXXXX', 'message': content, 'phones': '05XXXXXXXX' } const options = { 'method': 'post', 'payload': data } const sms = UrlFetchApp.fetch('https://www.call2all.co.il/ym/api/SendSms?', options) Logger.log(sms) } } } }
-
-
-
@רבנן-ברכו כתב בעזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס:
@מנצפכ שאלה נוספת ברשותך:
איך אני עושה שיהיה הגבלת תווים על סמס שישלח מהמייל?שורה 18 במקום
'message': content,
תכתוב
'message': content.substring(0, 2000),
(הגדרתי 2000 תוים תשנה למספר שמתאים לך)
-
-
-
@מנצפכ כתב בעזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס:
תנסה לכתוב טוקן במקום מספר מערכת וסיסמה
@מנצפכ בעיקרון זה עובד, הבעיה שהטוקן משתנה כל חצי שעה.
יש אפשרות אחרת? אולי דרך הסקריפט שלך זה יעבוד כמו שכתבת כאן@מנצפכ כתב בעזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס:
ובעצם נראה לי שתוכל להשתמש בסקריפט שלי ולשנות את הפקודה של ה API של ימות ל SMS (לא מידיעה שזה מתאים אבל יכול להיות - ובכל מקרה אם זה חשוב אני יכול לנסות לערוך את זה)
תודה רבה!
-
@רבנן-ברכו תוכל לעשות משהו על בסיס מה שאביי עשה שניגש פעם בדקה ובודק האם הטוקן פעיל ואפ כן מתקדם ואם לא יוצר טוקן חדש
-
@הדובדבן-שבקצפת כתב בעזרה | תגובה: לסקריפט של @שאול נ"י לשליחת מייל לסמס:
ובודק האם הטוקן פעיל ואפ כן מתקדם ואם לא יוצר טוקן חדש
@הדובדבן-שבקצפת איך אני עושה את זה? יש קישור?
-
יש אפשרות אחרת?
לעשות שימוש כל כמה דקות בטוקן וככה הוא נשמר
אולי דרך הסקריפט שלך זה יעבוד כמו שכתבת כאן
זה מה שאני עושה בסקריפט שלי
-
-
-
@מנצפכ אתה יכול לתת לי דוגמא לקוד שעושה קריאה לימות? ואיפה להוסיף אותו?
UrlFetchApp.fetch('https://www.call2all.co.il/ym/api/GetSession?token=XOoJyHqooaKdRAdf');
להוסיף אותו בין שורה 1 לשורה 2
וכמובן לכתוב את הטוקן