שיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?
-
@יהודי-וזהו כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
בא נעשה להם קצת סדר:
ראשית, כל השיח הזה סביב הרישיון הלא חוקי (מבחינת הישיבות הקדושות) הוא פסול לחלוטין! כן הצלחתם להערים על ראשי הישיבה או לא הצלחתם, זה לא הנושא.
עצם הדבר שמדברים פה בפורום על דבר שהוא נגד הנהגת הישיבות וגדולי הדורות, הוא שיח פסול לחלוטין.
שנית, בנוגע להקלטת בן אדם, אין חוק שאוסר לעשות זאת, כל עוד אתה צד בשיחה, כלומר אם אתה מנהל שיחה עם בן אדם והקלטת אותו, אין זה נגד חוק האזנת סתר. ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, ע"פ דיני התורה יש בזה כמה חששות: א) משום גניבת דעת. ב) משום "מאן דסני עלך, לחברך לא תעביד". ורק במקום שיש אומדנא ברורה שהמוקלט מסכים שיקליטו אותו (כגון במסירת שיעור) אין בזה כל חשש. וכן באופן שהוא בא להציל עשוק מיד עושקו, יש צדדים להקל, ויעשה שאלת חכם.אז ככה- מתוך חוקי פורום סעיף 12:
הפורום אינו מקום להביא\להשמיע את דעותיהם\הנהגותיהם ההלכתיות של המשתמשים ו\או לדון עליהם, שכל אחד ינהג כדעת רבותיו.
אוקי??
-
ראיתי ש @לומדעס כתב שהייתה לו אפשרות כלשהיא לבדוק
@לומדעס כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
היה לי קוד פיתון שמריץ על האתר רשימה של ת.ז ותאריך לידה
השאלה היא (ואני בכלל לא מבין בזה, אבל) אולי בכל אופן ישנה אפשרות לישיבות לעשות קוד כזה שיעבוד בלופ אינסופי וכל הזמן יבדוק את השלב שבין הטסט לתשלום האגרה (כנכתב לעיל) ואז ברגע שיהיה משהו זה יקפוץ
מה דעת המומחים, אפשרי? חיישינן? -
@שאול-208 כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
ראיתי ש @לומדעס כתב שהייתה לו אפשרות כלשהיא לבדוק
@לומדעס כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
היה לי קוד פיתון שמריץ על האתר רשימה של ת.ז ותאריך לידה
השאלה היא (ואני בכלל לא מבין בזה, אבל) אולי בכל אופן ישנה אפשרות לישיבות לעשות קוד כזה שיעבוד בלופ אינסופי וכל הזמן יבדוק את השלב שבין הטסט לתשלום האגרה (כנכתב לעיל) ואז ברגע שיהיה משהו זה יקפוץ
מה דעת המומחים, אפשרי? חיישינן?אני הייתי חושש יותר אולי ראשי הישיבות יתגנבו למשרד הרישוי וידלו משם את הפרטים.. טוב הגזמנו... זה רחוק מדי... במיוחד אחרי הסיפור ש20,000 שח הועברו היישר לישיבע בוחער האומלל (?) שנפגעה פרטיותו...
-
@מאיר-מאיר-מאיר נראה לי שקצת הגזמנו גם עד היום זה לא שהיו בודקים כל היום אלא רק במי שחשדו בו משום מה... וכרגע שזה קצת יותר מסובך הם לא יתאמצו יותר מידי. וזה ברור שהם יוכלו לבדוק ילכו לשוטר שיבדוק להם בטאבלט שלו בתשלום: אז נראה לי שאפשר להירגע
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@davidros כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
לכל אלו שחושדים שזה פייק הסרטון הנ''ל אמיתי.
תוכלו לבדוק בעצמכם בלינק הבא. -
@משה-מזרחי בדקתי את מה שאמרת לגבי הסרטון וזה שטויות. בדקתי.
-
@יוגב-גבעוני אולי תעדן את הניסוח...
-
@יוגב-גבעוני כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@משה-מזרחי בדקתי את מה שאמרת לגבי הסרטון וזה שטויות. בדקתי.
תלמד לבדוק
-
פוסט זה נמחק!
-
@משה-מזרחי ומודה ועוזב ירוחם צודקים במאה אחוז!!!
אפשר לבדוק!!!!!