שיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@Ykingsmart כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@אלוף-העולם-1 את מי יעניין החוק? מבחינתם אומרים לבחור קח את הדברים ולך, שיצעק כמה שרוצה, אבל אין ספק שעכשיו בישיבות הסטנדרטיות יהיה קשה לבדוק.
סבבה, אבל רק שתדע שאני מכיר בחור שהעיפו אותו על רישיון
ואבא שלו במקרה הוא עורך דין במקצועו.
הוא תבע את המנהל של הישיבה על הפרת הפרטיות על סך של- 20,000 ש''ח!!!
כמובן שבכסף הנ''ל הוא קנה רכב...
סיפור אמיתי מישיבה מאוד חשובה
ומאז יש שם שקט תעשייתי כמובן...אתה מכיר אישית? כי נשמע לי מוזר שהאבא הוכיח שהפרו פרטיות. המנהל יכל לטעון למשל: ששמע מתלמיד, או ראה אותו נוהג, או שהוא כמעט החליק וכשהסתכל ברצפה מצא שם איזה כרטיס שמופיע שם רישיונו של זה...
אכן, אישית- לא פלא הרי אבא שלו עו''ד!
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@Ykingsmart כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@אלוף-העולם-1 את מי יעניין החוק? מבחינתם אומרים לבחור קח את הדברים ולך, שיצעק כמה שרוצה, אבל אין ספק שעכשיו בישיבות הסטנדרטיות יהיה קשה לבדוק.
סבבה, אבל רק שתדע שאני מכיר בחור שהעיפו אותו על רישיון
ואבא שלו במקרה הוא עורך דין במקצועו.
הוא תבע את המנהל של הישיבה על הפרת הפרטיות על סך של- 20,000 ש''ח!!!
כמובן שבכסף הנ''ל הוא קנה רכב...
סיפור אמיתי מישיבה מאוד חשובה
ומאז יש שם שקט תעשייתי כמובן...אתה מכיר אישית? כי נשמע לי מוזר שהאבא הוכיח שהפרו פרטיות. המנהל יכל לטעון למשל: ששמע מתלמיד, או ראה אותו נוהג, או שהוא כמעט החליק וכשהסתכל ברצפה מצא שם איזה כרטיס שמופיע שם רישיונו של זה...
אכן, אישית- לא פלא הרי אבא שלו עו''ד!
שיהיה מפולפל ככל שיהיה, כל עוד המנהל יטען שראה אותו אין לו איך להכחיש אותו
-
@Ykingsmart יכול להיות שהמנהל אמר בשיחה טלפונית מוקלטת או משהו כזה עם האבא את הסיבה.....
||
מסכן הבן אדם בא סיפר סיפור נחמד...
ועשיתם לו בדיקת עובדות יותר ממה שעושים לביבי
|| -
@מאן-דאמר כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
מסכן הבן אדם בא סיפר סיפור נחמד...
ועשיתם לו בדיקת עובדות יותר ממה שעושים לביבילגמרי.
-
@מאן-דאמר כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
@Ykingsmart יכול להיות שהמנהל אמר בשיחה טלפונית מוקלטת או משהו כזה עם האבא את הסיבה
ואז המנהל יתבע אותו על פרטיות....
-
@ARI כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
ואז המנהל יתבע אותו על פרטיות....
שמעתי מלא גרסאות סותרות אך יש האומרים שמותר לאדם להקליט את בן שיחו גם ללא הודעה.
כאן אתייג את @dfhzrhree הדולה ציטוטים ממקורות מהימנים ולא יכזב... -
בא נעשה להם קצת סדר:
ראשית, כל השיח הזה סביב הרישיון הלא חוקי (מבחינת הישיבות הקדושות) הוא פסול לחלוטין! כן הצלחתם להערים על ראשי הישיבה או לא הצלחתם, זה לא הנושא.
עצם הדבר שמדברים פה בפורום על דבר שהוא נגד הנהגת הישיבות וגדולי הדורות, הוא שיח פסול לחלוטין.
שנית, בנוגע להקלטת בן אדם, אין חוק שאוסר לעשות זאת, כל עוד אתה צד בשיחה, כלומר אם אתה מנהל שיחה עם בן אדם והקלטת אותו, אין זה נגד חוק האזנת סתר. ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, ע"פ דיני התורה יש בזה כמה חששות: א) משום גניבת דעת. ב) משום "מאן דסני עלך, לחברך לא תעביד". ורק במקום שיש אומדנא ברורה שהמוקלט מסכים שיקליטו אותו (כגון במסירת שיעור) אין בזה כל חשש. וכן באופן שהוא בא להציל עשוק מיד עושקו, יש צדדים להקל, ויעשה שאלת חכם. -
@יהודי-וזהו כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
בא נעשה להם קצת סדר:
ראשית, כל השיח הזה סביב הרישיון הלא חוקי (מבחינת הישיבות הקדושות) הוא פסול לחלוטין! כן הצלחתם להערים על ראשי הישיבה או לא הצלחתם, זה לא הנושא.
עצם הדבר שמדברים פה בפורום על דבר שהוא נגד הנהגת הישיבות וגדולי הדורות, הוא שיח פסול לחלוטין.
שנית, בנוגע להקלטת בן אדם, אין חוק שאוסר לעשות זאת, כל עוד אתה צד בשיחה, כלומר אם אתה מנהל שיחה עם בן אדם והקלטת אותו, אין זה נגד חוק האזנת סתר. ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, ע"פ דיני התורה יש בזה כמה חששות: א) משום גניבת דעת. ב) משום "מאן דסני עלך, לחברך לא תעביד". ורק במקום שיש אומדנא ברורה שהמוקלט מסכים שיקליטו אותו (כגון במסירת שיעור) אין בזה כל חשש. וכן באופן שהוא בא להציל עשוק מיד עושקו, יש צדדים להקל, ויעשה שאלת חכם.אז ככה- מתוך חוקי פורום סעיף 12:
הפורום אינו מקום להביא\להשמיע את דעותיהם\הנהגותיהם ההלכתיות של המשתמשים ו\או לדון עליהם, שכל אחד ינהג כדעת רבותיו.
אוקי??
-
ראיתי ש @לומדעס כתב שהייתה לו אפשרות כלשהיא לבדוק
@לומדעס כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
היה לי קוד פיתון שמריץ על האתר רשימה של ת.ז ותאריך לידה
השאלה היא (ואני בכלל לא מבין בזה, אבל) אולי בכל אופן ישנה אפשרות לישיבות לעשות קוד כזה שיעבוד בלופ אינסופי וכל הזמן יבדוק את השלב שבין הטסט לתשלום האגרה (כנכתב לעיל) ואז ברגע שיהיה משהו זה יקפוץ
מה דעת המומחים, אפשרי? חיישינן? -
@שאול-208 כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
ראיתי ש @לומדעס כתב שהייתה לו אפשרות כלשהיא לבדוק
@לומדעס כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
היה לי קוד פיתון שמריץ על האתר רשימה של ת.ז ותאריך לידה
השאלה היא (ואני בכלל לא מבין בזה, אבל) אולי בכל אופן ישנה אפשרות לישיבות לעשות קוד כזה שיעבוד בלופ אינסופי וכל הזמן יבדוק את השלב שבין הטסט לתשלום האגרה (כנכתב לעיל) ואז ברגע שיהיה משהו זה יקפוץ
מה דעת המומחים, אפשרי? חיישינן?אני הייתי חושש יותר אולי ראשי הישיבות יתגנבו למשרד הרישוי וידלו משם את הפרטים.. טוב הגזמנו... זה רחוק מדי... במיוחד אחרי הסיפור ש20,000 שח הועברו היישר לישיבע בוחער האומלל (?) שנפגעה פרטיותו...
-
@מאיר-מאיר-מאיר נראה לי שקצת הגזמנו גם עד היום זה לא שהיו בודקים כל היום אלא רק במי שחשדו בו משום מה... וכרגע שזה קצת יותר מסובך הם לא יתאמצו יותר מידי. וזה ברור שהם יוכלו לבדוק ילכו לשוטר שיבדוק להם בטאבלט שלו בתשלום: אז נראה לי שאפשר להירגע
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@davidros כתב בשיתוף | האפשרות לבדיקת רישיון נהיגה בוטלה?:
לכל אלו שחושדים שזה פייק הסרטון הנ''ל אמיתי.
תוכלו לבדוק בעצמכם בלינק הבא.