שיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות
-
@תודה-לבורא-עולם כתב בשיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות:
*#32018778#
בגרסאות החדשות הקוד כבר לא עובד.
האם מישהו יודע אם יש קוד אחר במקום הנ"ל שנותן את האפשרויות מהקוד הנ"ל.
או שפשוט השביתו את הקוד הזה בלי להגדיר קוד חדש?7788121
-
@שליו וזהירות עם מה שמשחקים שם!! יכול לשבש לך דברים בטלפון שלא כל אחד יודע איך להחזיר את המצב אחורה!!
-
@מנדל-0 כתב בשיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות:
@ישראל-d מה לחצת בדיוק ואיך עשית אישור כי בנתיים לא הצלחתי להגביה את הווליום שם
נכנסים ל 13 ויש שם את 2 אוזניות ואת 8 BT (כנירה אוזניות בלוטוס) ויש שם 1 EAR ווליום (כנירה שחות) ו 2 מיוז ווליום שזה מוזיקה כנס לכול האפשרויות (9) ותעלה ל 36
-
@בן-דוד כתב בשיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות:
האם ניתן לשנות את סגנון הרטט?
כיום הרטט הוא אחד ארוך והוא דיי חלש, אולי יש אופציה לשנות את סגנון הרטט למשהו יותר מודגש?באחד המספרים פתאום נדלק הרטט יכול להיות שקשור?!
ובאחד המספרים כתוב "Fm" זה אומר שיש במקור אפשרות לרדיו???????????
(בעיקרון זה פלאפון כשר למהדרין?!)@הרשוש כתב בשיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות:
ובאחד המספרים כתוב "Fm" זה אומר שיש במקור אפשרות לרדיו???????????
(בעיקרון זה פלאפון כשר למהדרין?!)איפה מצתה את זה?
-
@שליו כתב בשיתוף | קוד ל 4+4 ומה הוא יכול לעשות:
כשמקישים את הקוד 3201877 נפתחים עוד הגדרות [עובד בגרסה החדשה בוודאות]
מישהו יודע מה תפקידם?יש לי את הגירסה החדשה, ואני לא מצליח להפעיל את הקוד. תוכל להסביר לי בדיוק מה להקיש ואיפה?
עריכה:
הצלחתי, ואני לא מצליח להנמיך את עוצמת השמע באוזניות בלוטוס'
נכנסתי לתפריט הרלוונטי, אבל הבחירה לא מתקבעת. מישהו ניסה? -
שלום לכולם. מצאתי בפורום קוד ל 4+4 אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות אתו אם אתם יודים מה אפשר לאשות אתו וכן אם יש לכם עוד קודים ל 4+4 הו לפלאפונים הכרים כתבו לי פה.
ולאלן הקוד ל 4+4 שידוע לי *#32018778# {לעשות בחייגן} -
מישהו הצליח להשפיע באמת על עוצמת השמע של אוזניות בלוטוס'?
אני מגביר למקסימום (34) וזה לא משנה כלום במציאות.@yonig20 כנ"ל ניסיתי וזה לא משנה..
שים לב מה שינית... אל תגדיל את הכל.. אחרת הוויליום יהיה תמיד על המקסימום.בעצם ההגדרה היא איזה ווליום יהיה כשתגדיר ווליום X
אם הגדרת בכל המצבים מווליום 1 - 9 את המקסימום אז תמיד יהיה העוצמה 34 (נדמה לי 36 המקסימום)..כך שלא תוכל להנמיך בעצם..
-
@yonig20 כנ"ל ניסיתי וזה לא משנה..
שים לב מה שינית... אל תגדיל את הכל.. אחרת הוויליום יהיה תמיד על המקסימום.בעצם ההגדרה היא איזה ווליום יהיה כשתגדיר ווליום X
אם הגדרת בכל המצבים מווליום 1 - 9 את המקסימום אז תמיד יהיה העוצמה 34 (נדמה לי 36 המקסימום)..כך שלא תוכל להנמיך בעצם..
@תודה-לבורא-עולם ניסיתי לשנות רק את 9 וזה לא שינה
-
@תודה-לבורא-עולם ניסיתי לשנות רק את 9 וזה לא שינה
@yonig20 אכן. ציינתי שלא עוזר בשביל להגביר.. אבל כנ"ל שלא תתקע על ווליום אחד אם תגביר הכל..
כתבתי את זה גם בשביל שאר משתמשים בפורום שיראו את הנ"ל.
-
@yonig20 אכן. ציינתי שלא עוזר בשביל להגביר.. אבל כנ"ל שלא תתקע על ווליום אחד אם תגביר הכל..
כתבתי את זה גם בשביל שאר משתמשים בפורום שיראו את הנ"ל.
-
איפה בודקים גירסא של המכשיר?
משום מה שום קוד שהביאו כאן לא עובד לי, חוץ מהקוד של איפוס מהכשיר *# 0 *#. -
@מוגן כנראה שיש לך את הגרסה השלישית, שים לב שכל הסמלים נראים אחרת משל שני הגרסאות הקודמות, וכן שהסמן של הרמקול כשמגביהים הוא בצבע כחול
-
-
שלום לכולם. מצאתי בפורום קוד ל 4+4 אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות אתו אם אתם יודים מה אפשר לאשות אתו וכן אם יש לכם עוד קודים ל 4+4 הו לפלאפונים הכרים כתבו לי פה.
ולאלן הקוד ל 4+4 שידוע לי *#32018778# {לעשות בחייגן}@ישראל-d
זה לא עובד לי ב4*4 -
@ישראל-d
זה לא עובד לי ב4*4ומה לגבי קוד לQ7 החדש, שהוא כמו 4X4 בול אחד על אחד?