בקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??
-
@שמעיה כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
יש אפשרות לשחזר מיילים שנמחקו?
@שמעיה בעיקרון רק חודש אחורה. אבל אתה יכול לנסות בכל זאת: https://support.google.com/mail/workflow/9317561
האמת אני לא ממש מבין לאן אתה חותר. הכחשת עסקה מול חברת האשראי? -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
ואני בכלל כתבתי לא אמין לגבי הטענה שהכל היה בטעות. שזה הקייס הכי טוב, וגם האמת.
זה הקייס הכי טוב, נכון. הבעיה היא שזה לא כ"כ אמת - כי אני "כן" רציתי להעביר מפי די אף - לוורד, אך אני רק רציתי את ה"פשוט" ביותר, ותיכננתי לבטל מיידית, איך אני יכול לשקר ש"הכל" היה בטעות? הייתה כאן וודאי טעות וגדולה מאוד - אבל עצם הבחירה לתוכנה הפשוטה החינמית לכמה ימים זו האמת. אני לא מסוגל לשקר במצח נחושה על הפרט הזה. אתה מבין למה הסיפור כאן מסובך?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
הכחשת עסקה מול חברת האשראי?
אני יכול להכחיש את העסקה - הרי אני הסכמתי לניסיון של כמה ימים - הבעיה היא - שהם המשיכו עוד ועוד.
בעבר הונו אותנו חברת מיני בר בסכום של 5,000 ש"ח [מכשיר שהתקלקל בסמוך לקניה + אחראיות חמש שנים - שלא היה למי לפנות] ואז פנינו לחברת אשראי והתחננו לביטול האשראי - ולא הסכימו לנו - כי הם מבחינתם כבר התחייבו את התשלומים, והוצאנו כ"כ הרבה אנרגיה, כך שנמנעתי עד כה מ"המלחמה" הזו.
-
תסביר שהתכוונת לרכוש רק תוכנת PDF ולא חבילת אדובי שלמה
ידוע לך על מישהו שהצליח בזה בעבר?
-
@106 כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
אני פעם נרשמתי לאדובי, והתחילו לגבות שוב ושוב, לא עזרו הודעות הביטול.
המרכז שלהם לא בארץ ואין שירות בעברית.בסוף לא נותרה לי ברירה אלא לבטל את כרטיס האשראי...
wow !!! ממש מקרה דידן. איך חברת האשראי הסכימו לך? הרי אדובי "תופרים" אותך עם כל מיני "תוכניות" "מפולפלות", ולחודשים קדימה - והם מבחינתם כבר שילמו לחברה, אז איך הם הסכימו לבטל?
-
אני יכול להכחיש את העסקה - הרי אני הסכמתי לניסיון של כמה ימים - הבעיה היא - שהם המשיכו עוד ועוד.
אי הבנת הנכתב לא פוטרת
אתה קנית מנוי מתחדש לשנה עם 7 ימים ראשונים חינם
כל עוד לא ביטלת תוך 7 יממות ושניה לא יותר - אין לך שום קייס להכחיש עסקה שבוצעה כדת וכדיןוברור שחברת האשראי לא הסכימה לבטל את החיובים בסיפור ההוא עם המיניבר, הכחשת עסקה לא רלווניטית למוצר שמתקלקל באחריות ואין מענה
אני מציע לך לפנות לאדובי שהיא חברה מאוד גדולה, ובהחלט יש סיכוי לדעתי שיבואו לקראתך. בכל מקרה כאמור כל עוד אין לך הוכחה שביקשת ביטול תוך 7 ימים, אין לך שום דרך אחרת והכחשת עסקה רק תביא לך חיובים ועמלות נוספות. אם אתה מעדיף להתייאש וזהו, זה גם זכותך.אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים וזה סתם טחינת מים. עשה כרצונך
-
פעם הבאה עדיף שתתייעץ לפני ולא אחרי
מה אתה אומר על התוכנה הזו?
-
אני חושב שאני אפסיק להגיב פה כי כתבתי את דעתי בפירוט כמה פעמים
אני מאוד מודה לך על כך, הן על המידע, והן על ה"אומץ" "לדרוש" את המגיע לי.
יהי רצון שהרצון של כולם לסייע ותפילות לכל יכול יעמוד לי לישועה.
-
[יתכן שאיחרתי קצת את המועד], והנה ... אני מקבל חשבונית על כמה חודשים על כל מיני "תוכניות" ו"מסלולים" שלא זכור לי שהשתמשתי בהם, ובשווי של מעל 1000 ש"ח לחודש !!!
המקום ימלא חסרונך. אבל אם פספסת את תאריך הנסיון אתה צריך לשלם. וכן זה לא משנה מה השתמשת או מה אתה היית צריך, אלא מה שרכשת בפועל.
וכן לגבי החודשים האחרים, אם לא נשלח הביטול, אז המינוי לא התבטל. ואתה צריך לשלם. (אא"כ עשית כל מה שצריך כדי לבטל, אבל כנראה שזה לא מה שקרה)
עצוב מאד.ומעבר לטירוף הנ"ל - חייבו אותי באותו חודש על אותן תוכניות כמה פעמים !?!
זה תדבר איתם והם צריכים לזכות אותך.
אם אכן זה חיוב כפול והם לא יזכו אותך, תפנה לחברת האשראי ותטען לכשל תמורה, ובסוף ייתכן שהם יזכו אותך. (אם אכן תוכיח כשל תמורה) -
@106 כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
אני פעם נרשמתי לאדובי, והתחילו לגבות שוב ושוב, לא עזרו הודעות הביטול.
המרכז שלהם לא בארץ ואין שירות בעברית.בסוף לא נותרה לי ברירה אלא לבטל את כרטיס האשראי...
wow !!! ממש מקרה דידן. איך חברת האשראי הסכימו לך? הרי אדובי "תופרים" אותך עם כל מיני "תוכניות" "מפולפלות", ולחודשים קדימה - והם מבחינתם כבר שילמו לחברה, אז איך הם הסכימו לבטל?
כנראה זה היה חיוב חודשי ולא התחייבות של תוכנית מראש.