בקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??
-
@קינג-קומפיוטר קודם כל תודה רבה על הרצון לעזור לי. דבר שני, הבעיה היא שיתכן שלחצתי בטעות על משהו שלא הבנתי בכלל מה זה. אבל זה "שקוף" שזו טעות. מי צריך את אותה תוכנה כמה פעמים באותו חודש? וכל שכן באותו היום? לכן קשה לי לומר להם ש"לא היו דברים מעולם" - כי השתמשתי כמה פעמים להמיר ל"וורד".
התוכנה הנ"ל [PDFSAM] - ממירה ל"וורד" ?
הכי טוב דרך הטלפון או דרך האתר או דרך המייל? [הן ביחס לחברת אשראי והן ביחס לחברה הנ"ל]
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
יש לך תוכנת PDF חינמית בשם PDFSAM
מה זה כל התשלומים שם? [אני כבר "שבע ועייף" מכל מיני "חינמים" שיש בהם "הפתעות" למיניהם.
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
לא מכיר השתמשתי בגרסא החינמית שלהם
הנ"ל לא חינמי?
בכל אופן אני לא מצליח להוריד למחשב.
-
@שמעיה כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
@סקרן-0 כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
לפתוח אתה תמיד יכול עם דפדפן גוגל
לא הבנתי.
תעשה פתח באמצעות. ותבחר בדפדפן המועדף הלכה וכך זה יפתח באמצעות הדפדפן
-
@שמעיה קודם כל אם אני מבין נכון, אתה נרשמת לתוכנת של כל תוכנות אדובי + 100GB בענן שלהם לשנה, בתשלום חודשי
אדובי למיטב זכרוני מציעים נסיון חינם 7 ימים, אם ביטלת אחרי 7 וחצי ימים זה כאילו שביטלת אחרי שבועיים.
מלבד זאת נראה די ברור שיש פה חיובים כפולים, ועל זה וודאי שתוכל לקבל החזר.
אני מציע שתפנה לתמיכה של אדובי ותנסה להסביר את המצב, שרכשת בטעות את החבילה המלאה לשנה ולא השתמשת בכלום למעט תוכנת הPDF, ואם הם מוכנים לוותר על החוב או לפחות לגבות תשלום על מה שהשתמשת בלבד (= תוכנת הPDF, שזה אמור להיות עשרות/מאות שקלים בלבד).
חוששני שאין לך אפשרות לעשות הכחשת עסקה דרך חברת האשראי, לפחות לא על החיוב עצמו, לגבי החיוב הכפול אני לא יודע, ייתכן מאוד שכן.
כדאי גם שתעלה צילום מסך מהמיילים שקיבלת כשנרשמת, אמור להיות כתוב שם למה נרשמת בדיוק.
@שמעיה כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:בעניין התשלומים הנ"ל? ביטלתי מידית את ההתחייבות - אע"פ שהזהירו אותי שאם אני יבטל - יחייבו אותי בקנס הנ"ל של 925 ש"ח [מה עדיף - שימשיכו עם הגביה המטורפת הזו על תוכנות שלא משתמש בהם?]
פעם הבאה עדיף שתתייעץ לפני ולא אחרי... אנחנו ב5 לחודש, לא אמור להיות חיוב מיוחד על עוד יום של עיכוב.
-
@eitcok-grafik כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
החצי הראשון נכון, השני פחות.
כוונתך לקטע הזה:
יש לי תחושה שמיקרוסופט וגוגל נאבקים ביניהם ואני באמצע
א"כ, למה כשאני פותח edge של מייקרוסופט - מקשה עלי בפתיחת גוגל כרום?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
כדאי גם שתעלה צילום מסך מהמיילים שקיבלת כשנרשמת, אמור להיות כתוב שם למה נרשמת בדיוק
יש לי גם מיילים שמוכיחים ששלחתי בקשת ביטול. הבעיה שלאחר זמן קיבלתי מיילים חזרה - שהמייל לא נשלח והיה תקלות. נשמע מוזר ומשונה. נראה לך שזה יעזור לי ג"כ?
יהי רצון שד' יתברך - ישיב לי את ממוני - ואזכה לעשות בו דברים יותר מועילים מאשר "לפרנס" כמה גויים - על דבר שאפילו לא נהנתי ממנו [או עכ"פ בוודאי לא באופן שחייבו אותי].
ובהזדמנות זו - יישכ' אדיר על כל ההשתתפות של חברי הפורום באובדני ובסיוע ועזרה בענין, ד' יתברך ישלם לכם כפל כפליים.
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
פעם הבאה עדיף שתתייעץ לפני ולא אחרי
בדרך כלל אני עושה כך [וב"ה הרבה בזכות הפורום המדהים הזה] אך אז הייתי לחוץ בזמן, וטרדה גוררת טרדה, והנה לך התוצאות ה"מרנינות".
תכלס' - איזה חברה אתה הכי ממליץ להשתמש ל - pdf? תוכנה חינמית כמובן, אך שיש לה הרבה אופציות?
-
@שמעיה בכל מקרה אני כן ממליץ לפנות לתמיכה של אדובי (וכמה שיותר מהר, לא עוד שבועיים). אני לא רואה מוצא אחר שישיב לך את הכסף או רובו
@שמעיה כתב בבקשת מידע | חברת ADOBE חייבה אותי בסכומים הזויים !!! מה לעשות ??:
יש לי גם מיילים שמוכיחים ששלחתי בקשת ביטול. הבעיה שלאחר זמן קיבלתי מיילים חזרה - שהמייל לא נשלח והיה תקלות. נשמע מוזר ומשונה. נראה לך שזה יעזור לי ג"כ?
שלחת בקשת ביטול בתוך 7 יממות מהרכישה הראשונית?
-
אני לא מבין, לא פנית אליהם עד עכשיו?!
איך אתה רוצה שהסיפור שלך יישמע אמין? (לנציג אדובי)יש לי תיעוד של מיילים מלפני כמה חודשים שביקשתי ביטול - מה זה לא אמין?
-
שלחת בקשת ביטול בתוך 7 יממות מהרכישה הראשונית?
זה הבעיה - שזכור לי ששלחתי מיידית, אך תיעוד יש לי לאחר קצת יותר מ - 7 ימים. יתכן שזה נמחק. יש אפשרות לשחזר מיילים שנמחקו?