בעיה | תוכנת הצריבה לא מזהה את המכשיר
-
היי, יש לי שיאומי qin1s+ גירסה kosherqinstore Y&S V1.0 שמתחבר למחשב. אני מנסה לצרוב עליו גירסה חדשה ולא מצליח. ניסיתי דרך התוכנה SPD UPGRADE TOOL research download והוא בכלל לא מזהה את המכשיר לא כבוי ולא דלוק. ניסיתי בהדלקה ללחוץ על הווליום והוא לא נותן להכנס לבוט אלא מדליק רגיל. יכול להיות שאי אפשר לצרוב עליו בכלל?? או שאני צריך דרייבר למכשיר ואם כן מאיפה אני משיג?
-
@אליר325000 קודם כל תודה על התגובה המהירה. לא הבנתי מזתומרת ללחוץ על ניתוק? אני אשמח שתסביר לי יותר ברור כי אני די בור בזה והקושחה היא מה שפירסמו כאן באחד הפורומים עם תפילון
-
@אליר325000 אתה אומר ללחוץ על פליי (START DOWNLOADING) ואח''כ ללחוץ על הכפתור שעונה לשיחות ותוך כדי לחבר למחשב? כי אם כן עשיתי את זה בסדר הזה ולא הצלחתי. לחצתי על הלחצן שעונה לשיחות ממש ארוך
-
@אליר325000 כתב בבעיה | תוכנת הצריבה לא מזהה את המכשיר:
כפתור ניתוק
@yosef368 המקש שמנתק את השיחה הלא הוא מקש ההפעלה והכיבוי של הטלפון. ותוך כדי שאתה לוחץ על הנ''ל תחבר למחשב.
-
@yosef368 כתב בבעיה | תוכנת הצריבה לא מזהה את המכשיר:
היי, יש לי שיאומי qin1s+ גירסה kosherqinstore Y&S V1.0 שמתחבר למחשב. אני מנסה לצרוב עליו גירסה חדשה ולא מצליח. ניסיתי דרך התוכנה SPD UPGRADE TOOL research download והוא בכלל לא מזהה את המכשיר לא כבוי ולא דלוק. ניסיתי בהדלקה ללחוץ על הווליום והוא לא נותן להכנס לבוט אלא מדליק רגיל. יכול להיות שאי אפשר לצרוב עליו בכלל?? או שאני צריך דרייבר למכשיר ואם כן מאיפה אני משיג?
בטוח שזה לא המילטון החדשים? הבנתי שאי אפשר להחליף גירסה
-
@מאיר-מאיר-מאיר אני חשבתי שאם המחשב מזהה את המכשיר ממילא אפשר להחליף גירסה. אתה אומר טיעון מענין. וואלה לא יודע אם זה יבואן רשמי או לא. אני לא חושב שזה כשר רשמי כי אחרת זה לא היה מתחבר למחשב.
-
@yosef368 כתב בבעיה | תוכנת הצריבה לא מזהה את המכשיר:
כי אחרת זה לא היה מתחבר למחשב.
כשאתה מחבר אותו למחשב אתה יכול לגשת לקבצים שלו?
-
@מאיר-מאיר-מאיר כן. ולכן זה מוזר לי עוד יותר