בעיה | מצב מפתחים נכבה כל הזמן
-
@ביישן השגיאה שמופיעה לך כרגע היא בגלל שלא נבחר Download-Agent שזה בראשי תיבות "DA" המיקום לבחירת DA הוא בשורה שמעל השורה של הסקאטר בתוכנה, אין סיבה שהתוכנה לא תטען DA באופן אוטומטי ברגע שאתה פותח אותה, תוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי תחלץ ותפתח את התוכנה, עד כאן לשגיאה הנ"ל.
בנוסף רואים בתמונה שהעלית שהתוכנה אמנם קלטה את הסקאטר (עם סיומת txt..) אך לא קלטה את הקבצים שנמצאים בתיקייה ביחד עם הסקאטר. ייתכן מאוד שהבעיה נובעת מכיוון שהקבצים עם סיומת bin או ללא סיומת, נסה לשנות את סיומת הקבצים ל img במקום bin (לא כולל קובץ ה preloader שאותו תשאיר עם סיומת bin), ואז תפתח את התוכנה ותטען את הסקאטר. בהצלחה -
@אני-אני-אני הסקאטר צריך להתאים לדגם המעבד, כמו שאתה יכול לראות בשם של הסקאטר שבד"כ כתוב mtxxxx שזה דגם המעבד שלו הסקאטר תואם, לפעמים עורכים מעט את קובץ הסקאטר ע"מ לצרוב בצורה שונה אבל לא משהו שמשתמש רגיל אמור להיתקל בו.
-
@אני-אני-אני
@Harwona
כבר לא נעים לי
-
@ביישן אוקי לענייננו, כמו שאתה רואה כעת נבחר באופן אוטומטי DA והשגיאה הקודמת לא קיימת, כעת הוא כותב שלא נבחר שום רום, כלומר הוא לא מצא שום מחיצות בתיקייה למרות שטענת את הסקאטר, אם ביצעת את מה שכתבתי בפוסט הקודם (לשנות סיומת מbin לimg) ועדיין לא עובד תעלה צילומסך של התיקייה עם כל הקבצים בתוכה ונראה אם זה תקין