בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח כן. לפני התקלה.. תנסה לעבור שוב ולבדוק שהכל כמו שצריך 
- 
@שניאור-שמח אוקי. צרבתי מעולה. העתקתי את הקובץ והוא הועתק מעולה אבל, אני נכנס לנגישות ואין את האופציה של מחווה. @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': אני נכנס לנגישות ואין את האופציה של מחווה. מה אתה כן רואה? 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': אני נכנס לנגישות ואין את האופציה של מחווה. מה אתה כן רואה? 
- 
@שניאור-שמח אופציה של חיצים @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח אופציה של חיצים נתת הרשאות לאפליקציה שנמחקה?? 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח אופציה של חיצים נתת הרשאות לאפליקציה שנמחקה?? 
- 
@שניאור-שמח לא הבנתי  @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח לא הבנתי  נמחקה האפליקציה בגלל שלא היה מקום, החזרת אותה אבל לא נתת הרשאות 644 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח לא הבנתי  נמחקה האפליקציה בגלל שלא היה מקום, החזרת אותה אבל לא נתת הרשאות 644 
- 
@שניאור-שמח מה אני עושה? @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח מה אני עושה? תלך לאפליקציה תלחץ לחיצה ארוכה תבחר בהרשאות ותרשום 644 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח מה אני עושה? תלך לאפליקציה תלחץ לחיצה ארוכה תבחר בהרשאות ותרשום 644 
- 
@שניאור-שמח איפה זה הרשאות? @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח איפה זה הרשאות? תסתכל כאן 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח איפה זה הרשאות? תסתכל כאן 
- 
@שניאור-שמח זה מה שעולה לי  
- 
@שניאור-שמח זה מה שעולה לי  @למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח זה מה שעולה לי  תלחץ על זה 

- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח זה מה שעולה לי  תלחץ על זה 

- 
שגיאה. לא עובד . @למה-באתי VER: 2.15.3(24050393) 
 PERMISSION: ROOT
 ABI: arm64-v8a
 MODEL: F21 Pro
 SDK: 30
 RELEASE: 11
 TARGET_SDK: 30
 ---StackTrace---
 java.io.IOException: Unable to chmod '/sdcard/NavigationBarModeGesturalOverlay.apk': Operation not permitted
 at l.ۡ۬ۥ.ۛ(U17X:100)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:1335)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:872)
 at l.ۙ۬ۥ.ۛ(Y98Q:57)
 at l.ۥ۠ۨ.ۚ(J17W:111)
 at l.ۡ۟ۗۛ.ۛ(34W6:115)
 at l.ۜۙ۟ۛ.run(DATL:0)
 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
 at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
 Caused by: java.io.IOException: Unable to chmod '/sdcard/NavigationBarModeGesturalOverlay.apk': Operation not permitted
 at l.۟۬ۥ.۟(L17Q:1145)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:883)
 at l.۫۫ۥ.call(KATS:0)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:1224)
 ... 8 more
- 
@למה-באתי VER: 2.15.3(24050393) 
 PERMISSION: ROOT
 ABI: arm64-v8a
 MODEL: F21 Pro
 SDK: 30
 RELEASE: 11
 TARGET_SDK: 30
 ---StackTrace---
 java.io.IOException: Unable to chmod '/sdcard/NavigationBarModeGesturalOverlay.apk': Operation not permitted
 at l.ۡ۬ۥ.ۛ(U17X:100)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:1335)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:872)
 at l.ۙ۬ۥ.ۛ(Y98Q:57)
 at l.ۥ۠ۨ.ۚ(J17W:111)
 at l.ۡ۟ۗۛ.ۛ(34W6:115)
 at l.ۜۙ۟ۛ.run(DATL:0)
 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
 at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
 at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
 Caused by: java.io.IOException: Unable to chmod '/sdcard/NavigationBarModeGesturalOverlay.apk': Operation not permitted
 at l.۟۬ۥ.۟(L17Q:1145)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:883)
 at l.۫۫ۥ.call(KATS:0)
 at l.۟۬ۥ.ۛ(L17Q:1224)
 ... 8 more
- 
@למה-באתי 
 אין רוט תקין
- 
@אני-אני-אני אז מה אני עושה? 
 מגעסק באמת ביקש ממני לעדכן אותו...עידכנתי אותו וזה לא עזר.. 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': אפשר את המגיסק הכי מעודכן? 
- 
@למה-באתי כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': אפשר את המגיסק הכי מעודכן?