בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@אני-יודע תתקין את נובה לאנצ'ר (גרסה פרוצה) Nova Launcher Prime v8.0.3.apk , אחרי זה תוכל להגדיר מה שבא לך, אם אתה רוצה בדיוק כמוני אשתף איתך קובץ גיבוי בשמחה
אני אשמח
-
@שניאור-שמח @אני-יודע העליתי לכם קובץ גיבוי, 2023-07-07_14-25.novabackup כמובן שתוכלו לשנות איך שנוח לכם בהגדרות. לאחר שהורדתם את הקובץ גיבוי כנסו להגדרות נובה > גיבוי ושחזור > שחזר גיבוי , ותבחרו את הקובץ גיבוי, בהצלחה
-
@Harwona
מי ששאל איך הלחצנים בתמונה לא תופסים מקום (מגרעת) במסך, אז התשובה היא שגם זה ניתן לביצוע ע"י עריכה של ערכים אחרים באפליקציה 'מערכת Android', מכיוון שהשימוש במחוות לדעתי נוח יותר לא כתבתי מדריך כיצד לעשות זאת.
האם תוכל להסביר איך אתה עושה זאות אולי זה יעזור לא מפריע לי שיהיה את המגרעת למטה רק הפס הלבן מפריע לי
תודה רבה! -
@שניאור-שמח עד לרגע זה לא קיבלתי תגובה ממישהו שניסה את המדריך על F22 Pro אם אתה מעוניין לנסות ולעדכן אותי זה בהחלט יהיה טוב, אבל איני לוקח אחריות אם יקרה נזק כלשהו (מסברא, גם אם לא יעבוד, לא אמור לקרות נזק שהטלפון לא יעלה, אבל מכיוון שלא ניסיתי אז אני לא רוצה לקחת אחריות)
-
@שניאור-שמח אם היה בידי את המכשיר הזה הייתי יושב עליו ומסביר בפירוט איך לבצע זאת (לכאורה זה קיים, אנדרואיד 12...) אבל מכיוון שיש לי רק F21 PRO אז איני יכול לבדוק מה הבעיה...
-
@שניאור-שמח לטלפון? אפשר...
-
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@שניאור-שמח לטלפון? אפשר...
מה הכוונה "אפשר..." אתה יכול להתחבר מרחוק?
-
@שניאור-שמח תתקין את האפליקציה הזו
-
@שניאור-שמח כמובן. הבעיה שאני לא יכול לנווט בכלל