בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@שניאור-שמח כן. תעבור לצאט
-
@שניאור-שמח אתה עדיין לא מורשה להשתמש בצאטים כנראה. תפתח נושא חדש עם מה שאתה מעוניין לבצע (רוט וכו) ואעזור לך שם
-
@Harwona
נראה לי יש בעיה בשלב 4 תבדוק את זה בדקתי את זה על 2 פלא' והמגרעת עדין נשארת אחרי שהחלפתי את האפליקציה כמו שצריך, מש"כ אם אתה משנה בההתאם רזולוציה זה נכבה רק מה שמעצבן זה כי מתי שאני מכבה ומדליק את הפלא המגרעת חוזרת וזה מעצבן לעשות כל פעם שינוי רזולוציה -
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@אני-יודע תתקין את נובה לאנצ'ר (גרסה פרוצה) Nova Launcher Prime v8.0.3.apk , אחרי זה תוכל להגדיר מה שבא לך, אם אתה רוצה בדיוק כמוני אשתף איתך קובץ גיבוי בשמחה
אני אשמח
-
@שניאור-שמח @אני-יודע העליתי לכם קובץ גיבוי, 2023-07-07_14-25.novabackup כמובן שתוכלו לשנות איך שנוח לכם בהגדרות. לאחר שהורדתם את הקובץ גיבוי כנסו להגדרות נובה > גיבוי ושחזור > שחזר גיבוי , ותבחרו את הקובץ גיבוי, בהצלחה
-
@Harwona
מי ששאל איך הלחצנים בתמונה לא תופסים מקום (מגרעת) במסך, אז התשובה היא שגם זה ניתן לביצוע ע"י עריכה של ערכים אחרים באפליקציה 'מערכת Android', מכיוון שהשימוש במחוות לדעתי נוח יותר לא כתבתי מדריך כיצד לעשות זאת.
האם תוכל להסביר איך אתה עושה זאות אולי זה יעזור לא מפריע לי שיהיה את המגרעת למטה רק הפס הלבן מפריע לי
תודה רבה!