בקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???
-
@מלכיאל-דש דבר אחד בטוח שאין לך ביטוח על הקבצים היה לי כזה דיסק ופשוט נמחק שם דברים הדיסק לא עומד ביכולות ואיזה סיני דופק על זה טרה ומחר הדיסק נשרף
-
@big-boy כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
@עזיז לא מזמינים בעלי זכרונות אחסון (בפרט במחירים המגוחכים האלה) אם אתה רוצה המלצות לכוננים אמינים באמזון או בארץ אוכל לעזור בכיף !
אני מחפש לקנות 16 טרה כונן חיצוני
יש למישהו ניסיון והמלצות?
תודה רבה -
@בסיעתא-דשמיא אוכל לייעץ בפרטי.
ממליץ לפתוח אשכול נפרד כך תוכל לקבל יותר מידע. -
@עזיז כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
@יוסי-h כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
@עזיז
מה הסיכוי שזה אמיתיזה מה ששאלתי פה ומרו שלא - אין סיכוי עיין לעיל בראש העמוד...
אין מצב שהם קיבלו את מה שהם הזמינו... התגובות החיוביות הם מפני שאנשים לא יודעים לבדוק.
יש לי נסיון רב בהזמנה של זכרונות - הן אונקי והן מיקרו, ואין חכמות, גם בחו"ל החומר האמיתי הוא לא זול עד כדי כך.
כדי לבדוק יש להתקין תוכנה קלה ופשוטה שתאמר לך בסוף הטסט כמה באמת מכילה החומרה [לפעמים על 128 ג"ב זה הראה לי 8 ג"ב...], וכמה סקטורים פגומים, ומה המהירות של ההעתקה / קריאה של המדיה [שלרוב בהתאמה - מאד עלובים].
התוכנה נקראת h2testw ויש אותה הרבה ברשת. תוכל להוריד ופשוט לבדוק. -
אגב, תמיד אני ממליץ לקרוא את התגובות הגרועות. אלה שנתנו נקודה אחת. בד"כ שם נמצאים המקצוענים שיודעים גם לבדוק.
לדוגמא בקישור השני שהבאת - בתגובות הגרועות של נקודה 1 - נמצא מישהו שעשה אכן בדיקה בתוכנה שהבאתי בתגובה הקודמת, רצ"ב תמונה:
תוכל לראות בדו"ח שמתוך 128 ג"ב יש רק 58.5 ג"ב...
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
נמצא מישהו שעשה אכן בדיקה
אישית הייתי נותן לו יותר מנקודה אחת
לפחות זה 64
בהרבה מהמקרים זה 2/4/8 -
@pythoni כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
דווקא אני קניתי מעליאקספרס 2 טרה ב18 שקל של שיומי ועובד מצוין אני אתו כבר שנה ומשתמש בו הרבה
אחזור שוב, אין מצב שיש בו 2 טרה.
אלא שתמיד השתמשת עד המגבלה האמתית שלו, ברגע שתעבור אותה אתה תראה שהנחת כספך על הקרח ביום שמש חם...ולכן מומלץ לך לבדוק אותו בתוכנה שהבאתי לעיל, כדי לדעת שלא לעבור את הנפח האמיתי שלו.
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
דווקא אני קניתי מעליאקספרס 2 טרה ב18 שקל של שיומי ועובד מצוין אני אתו כבר שנה ומשתמש בו הרבה
אחזור שוב, אין מצב שיש בו 2 טרה.
אלא שתמיד השתמשת עד המגבלה האמתית שלו, ברגע שתעבור אותה אתה תראה שהנחת כספך על הקרח ביום שמש חם...ולכן מומלץ לך לבדוק אותו בתוכנה שהבאתי לעיל, כדי לדעת שלא לעבור את הנפח האמיתי שלו.
אני מעלה את התוכנה למי שרוצה לבדוק
h2testw_1.4.zip -
אם יבוא אליך סוחר ויציע לך דירה למכירה בירושלים ב1700 שח ואפי' 3 דירות ב5000 שח בלבד. היית מברר אם הוא אמין?
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
אם יבוא אליך סוחר ויציע לך דירה למכירה בירושלים ב1700 שח ואפי' 3 דירות ב5000 שח בלבד. היית מברר אם הוא אמין?
אהבתי את משל, חזק!
-
אפשר גם לבדוק על ידי שמעתיקים לאון קיי הרבה תוכן עד שהכל מלא ואז להוציא ולהכניס למחשב ולראות אם נשאר זכר מהדברים
הרבה פעמים התיקיות כן ישארו אבל ריקות.... ראו הוזהרתם -
בנתיים זה לא עשה שום תקיה ריקה ובכול המכשירים שהכנסתי זה כותב שיש 1.90 TB אבל בהזדמנות אני אבדוק עם התוכנה
חבל על זמנך.
מיותר לבדוק.
אפשר להשליך לפח, בלי לבדוק כלום.
אם כבר בזבזת 18 ש"ח מכיסך. (כולל משלוח?) ושמת עליו חומר על קרן הצבי, חבל שתבבזבז על זה עוד שעה.
לצבוע בכחול, ולזרוק לים. -
@pythoni זה שכתוב שיש 2 טרה זה בדיחה מי שיודע איך לשנות את רישומי הכרטיס
וישנם כאלו גם בפורום כאן יכולים לעשות שיהיה כתוב בכאילו שיש מליארד טרה בכרטיס
מנסיון!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני קניתי מראש לשם המשחק כמובן שהיה כתוב שיש בפנים טרה בתכלית יש בפנים 3 גיגה
זה שכתוב לך במחשב טרה או פטה או יוטה בית זה בדיחה ענקית ואני לא מבין איך אנשים נופלים בפח -
איך בודקים עם התוכנה מישהו יכול להראות
אני אחסוך לך את הבדיקה. אין בזה 2 טרה ביט!!!
מה שסאנדיסק וטושיבה לא יודעים לעשות גם הסינים החקיינים והשקרנים לא יודעים.
תנסה לחשוב למה בישראל הטכנולגית לא הביאו את פלאי הבריאה הזאת? - מוכר שימכור את הזבל הזה פה בארץ, יטיסו אותו בטיל היישר לחאן יונס... -
@מאיר-מאיר-מאיר
אני מפסיק את המעקב אחר הנושא הזה.
הוא מכלה את זמני ללא תועלת.
אם יש לך שם 2 TB, אני צנצנת.
בהצלחה.@פלורידה כתב בבקשת מידע | זה נראה אמין 2 טרה בייט סאנדיסק ב15 שקל ???:
בנתיים זה לא עשה שום תקיה ריקה ובכול המכשירים שהכנסתי זה כותב שיש 1.90 TB אבל בהזדמנות אני אבדוק עם התוכנה
חבל על זמנך.
מיותר לבדוק.
אפשר להשליך לפח, בלי לבדוק כלום.
אם כבר בזבזת 18 ש"ח מכיסך. (כולל משלוח?) ושמת עליו חומר על קרן הצבי, חבל שתבבזבז על זה עוד שעה.
לצבוע בכחול, ולזרוק לים. -
איך בודקים עם התוכנה מישהו יכול להראות
-
תעביר לאנגלית,
-
תלחץ על בחירת יעד - לגשת לכונן בו האונקי.
-
תלחץ על התחלת הטסט. זה לוקח זמן. הוא ממלא את כולו וכך מוודא שהנפח אמיתי.
-
תנסה אולי בהתחלה להגביל אותו ל-10.000 מ"ב, ואם זה יעבור בהצלחה, תשים אותו על בדיקה מלאה של כל הכונן.
-