המלצה | המרת ג'יבריש לטקסט
-
האם ניתן יהיה לעשות סקריפט (מאקרו) שיתקן ג'בריש לפי הסדר הבא?
@pcinfogmach @האדם-החושב אולי תצרפו זאת לתוסף שלכם יעזור מאוד -
@pcinfogmach @האדם-החושב אולי תצרפו זאת לתוסף שלכם יעזור מאוד@צור כתב בהמלצה | המרת ג'יבריש לטקסט:
האם ניתן יהיה לעשות סקריפט (מאקרו) שיתקן ג'בריש
תפתח את הקובץ בword
או תחפש איך להמיר מCP-862 לCP-1255 או Unicode וכו' -
@pcinfogmach @האדם-החושב אולי תצרפו זאת לתוסף שלכם יעזור מאוד@צור
תוכל שלוח לי קובץ דוגמא עם גיבריש? מתי ולמה זה קורה? מדובר בהקלדה שגויה או במסמך משובש? -
@צור
תוכל שלוח לי קובץ דוגמא עם גיבריש? מתי ולמה זה קורה? מדובר בהקלדה שגויה או במסמך משובש?@pcinfogmach יש איזה חבר שמתלונן שזה קורה לו הרבה
-
@pcinfogmach יש איזה חבר שמתלונן שזה קורה לו הרבה
@צור
אני צריך עם משהו לעבוד זה מדי כללי מה שאתה כותב פהבעיקרון הוא (או אתה) יכול להכין מאקרו פשוט עלי ידי הקלטה של חיפוש והחלפה על כל תיו ואז להפוך הכל למאקרו אחד ארוך אם אתם מסתבכים תעלו פה את ההקלטה ומישהו כבר יסדר לכם את זה
-
@pcinfogmach יש איזה חבר שמתלונן שזה קורה לו הרבה
-
@pcinfogmach @האדם-החושב אולי תצרפו זאת לתוסף שלכם יעזור מאוד -
@pcinfogmach @האדם-החושב אולי תצרפו זאת לתוסף שלכם יעזור מאוד@צור יש לך תוכנה של @es0583292679 שעושה את זה
https://mitmachim.top/topic/52101/להורדה-מתקן-ג-יבריש-תקנו-את-החוסר-אונים-הזה-בלחיצת-כפתור-בעה-י -
ראיתי מישהו כתב את הקוד הזה אין לי מושג אם זה עובד
Sub correct() Dim gibberish, fx As String gibberish = Selection.text fx = CorrectHebrew(gibberish) MsgBox fx End Sub Function CorrectHebrew(ByVal gibberish As String) As String Dim inStream As Object Set inStream = CreateObject("ADODB.Stream") inStream.Open inStream.Charset = "Windows-1255" inStream.WriteText gibberish inStream.position = 0 ' bring it back to start preparing for the ReadText inStream.Charset = "UTF-8" CorrectHebrew = inStream.ReadText ' return the corrected text inStream.Close Set inStream = Nothing End Function
-
ראיתי מישהו כתב את הקוד הזה אין לי מושג אם זה עובד
Sub correct() Dim gibberish, fx As String gibberish = Selection.text fx = CorrectHebrew(gibberish) MsgBox fx End Sub Function CorrectHebrew(ByVal gibberish As String) As String Dim inStream As Object Set inStream = CreateObject("ADODB.Stream") inStream.Open inStream.Charset = "Windows-1255" inStream.WriteText gibberish inStream.position = 0 ' bring it back to start preparing for the ReadText inStream.Charset = "UTF-8" CorrectHebrew = inStream.ReadText ' return the corrected text inStream.Close Set inStream = Nothing End Function
@pcinfogmach
ראיתי על זה מאמר בפרוג