וויפרי לא רשמי ללינוקס אובנטו
-
@לא-מתייאש מתאים גם ללינוקס מינט?
@רוצה כתב בוויפרי לא רשמי ללינוקס אובנטו:
@לא-מתייאש מתאים גם ללינוקס מינט?
אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד, אוליי ה-GUI לא יעבוד, אבל זה רק השערות, לא בדקתי.
-
התוכנה עדיין רלוונטית ומתוחזקת?
-
התוכנה עדיין רלוונטית ומתוחזקת?
@נאור-אברגל לא.
-
@נאור-אברגל לא.
-
@נאור-אברגל לא.
@מד @דוד-משה-1 תודה רבה.
-
@נאור-אברגל יש את הfork הזה: https://github.com/mosh-dvd/tuxprotect/tree/main שמתוחזק ללפני 4 חודשים וב-PR טוען שעובד על אובונטו גרסה אחרונה.
-
@נאור-אברגל יש את הfork הזה: https://github.com/mosh-dvd/tuxprotect/tree/main שמתוחזק ללפני 4 חודשים וב-PR טוען שעובד על אובונטו גרסה אחרונה.
-
@דוד-משה-1 אני תוהה האם אפשר לעשות משהו כזה, אבל יותר כללי, שיאפשר נטפרי + אתרוג + סינונים אחרים עם אפשרות חד"פ להגדיר בזמן הההתקנה.
אולי אנסה משהו כשיהיה לי זמן... -
@דוד-משה-1 אני תוהה האם אפשר לעשות משהו כזה, אבל יותר כללי, שיאפשר נטפרי + אתרוג + סינונים אחרים עם אפשרות חד"פ להגדיר בזמן הההתקנה.
אולי אנסה משהו כשיהיה לי זמן...@אורי אתה מדבר באופן כללי על לינוקס
אני חושב שהיום בעידן ה AI אין באמת אפשרות לעשות משהו שאי אפשר להסיר רק בדרך של @לא-מתייאש שגם אם תפרסם את הקוד לא יהיה אפשר מה שאומר בדרך כלל להשתמש בתוכנות של החברות המייצרות כמו גוגל או מיקרוסופט אם הם נותנים כלים כאלו -
@אורי אתה מדבר באופן כללי על לינוקס
אני חושב שהיום בעידן ה AI אין באמת אפשרות לעשות משהו שאי אפשר להסיר רק בדרך של @לא-מתייאש שגם אם תפרסם את הקוד לא יהיה אפשר מה שאומר בדרך כלל להשתמש בתוכנות של החברות המייצרות כמו גוגל או מיקרוסופט אם הם נותנים כלים כאלו@דוד-משה-1 כתב בוויפרי לא רשמי ללינוקס אובנטו:
להשתמש בתוכנות של החברות המייצרות כמו גוגל או מיקרוסופט
בלינוקס אין דבר כזה. העיקרון של לינוקס זה שיהיה פתוח וגמיש במלוא מובן המלה.
@צדיק-תמים אמר בתחומים שהויפרי של @לא-מתייאש התבסס על גבי איזה 'באג' שהיה בלינוקס שנתקן בגירסאות המאוחרות... אז אני מאוד תמה אם אפשר בכלל לעשות משהו עם הפרוייקט של @לא-מתייאש.
נראה שהדרך הכי אפשרי ששייך זה לשחרר קרנל חדש ללינוקס - דבר לא פשוט בכלל.
-
@דוד-משה-1 כתב בוויפרי לא רשמי ללינוקס אובנטו:
להשתמש בתוכנות של החברות המייצרות כמו גוגל או מיקרוסופט
בלינוקס אין דבר כזה. העיקרון של לינוקס זה שיהיה פתוח וגמיש במלוא מובן המלה.
@צדיק-תמים אמר בתחומים שהויפרי של @לא-מתייאש התבסס על גבי איזה 'באג' שהיה בלינוקס שנתקן בגירסאות המאוחרות... אז אני מאוד תמה אם אפשר בכלל לעשות משהו עם הפרוייקט של @לא-מתייאש.
נראה שהדרך הכי אפשרי ששייך זה לשחרר קרנל חדש ללינוקס - דבר לא פשוט בכלל.