תוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ
-
@מנצפכ כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
50
יש לציין שמי שמנייד בסניף של רמי לוי עצמו (הגעה למקום) הסים חינם! כן, גם אני הופתעתי. עשיתי 3 ניודים תוך כדי אמירת מילות פרידה מ150 שח, והסוכנת בסניף אמרה לי שאין תשלום על ניוד במקום.
-
@יהונתן-כץץ כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
גולן:
חבילה כשרה 5000 דק 25 שקלים לחודש למש שנה ועלות דמי חיבור הוא 0 לקו,לי משום מה אמרו אתמול בגולן 50 ש"ח סים + 15 ש"ח משלוח.
ואז הנציגה שמעה שאני מתלבט אז היא בדקה וקיבלה אישור לזכות אותי בחודשיים הראשונים על ה50 ש"ח.בעבר שאלתי אם אפשר להתחבר עם סים קיים אמרו לי שיעלה לי 30 ש"ח (כי 20 זה על הסים ו30 על החיבור).
-
לתשומת לבכם: ע"פ מה שהנציגה אמרה לי ברגע שעונים לשיחה בנייח,
זה מוריד מכמות הדקות של החבילה, כי בעצם מתבצע במערכת הפניית שיחה מהספר שלך למספר הנייח.
שזה אומר בעצם שאתה מחייג מהנייד שלך למספר הנייח.
(יתכן שהנציגה לא צודקת בנוגע לדקות בחבילה, לא כל נציג יודע ומבין באמת מה שהוא אומר,
בעצם בגלל ששאלתי אם זה כך: אז היא אישרה לי את זה...)בוודאות זה יורד מחבילת הדקות! יש לי מערכת טלפונים IP, וטחנתי את הנושא גם לגביה וגם לגבי עקוב אחרי בפאלפונים.
עלויות סים כפול (אותו חבילה ואותו מספר על 2 סימים)
גולן 0 ח''פ 5.9 לחודש
5.9 חוץ מתשלום על כל סים 25 בחודש (סה"כ55.9 בחודש), או סים ראשון 25 סים שני 5.9? -
לחבילות של נט פרי ניתן להיכנס לאתר שלהם.
@זנב-לאריות כתב בעזרה | מידע על מחירים בנטפרי:
הרבה יותר זול RL אינטרנט - להלן מחירים (לדוגמא) למשתמשים חדשים:
14 ש"ח - 1gb
25 ש"ח - 10gb
40 ש"ח (אולי 42 ש"ח) - 50gb
50 ש"ח - 100gb -
@זנב-לאריות כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
5.9 חוץ מתשלום על כל סים 25 בחודש (סה"כ55.9 בחודש), או סים ראשון 25 סים שני 5.9?
סים ראשון ב 25 סים שני ב 5.9
-
@זנב-לאריות כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
לי משום מה אמרו אתמול בגולן 50 ש"ח סים + 15 ש"ח משלוח.
בגלל זה לא פותחים קו דרך השירות לקוחות אלא דרך סוכן ואז אתה לא צריך לשלם 50 על הסים ולא 15 על המשלוח..
-
@זנב-לאריות אני יכול לחבר לך. (אני מקווה שזה מותר בפורום)
פנה אלי במייל tenenbus@gmail.com -
מקווה שעומד בכללים...
צריך סים כשר שיכנס לאייפון
בעדיפות לאותו מספר על 2 סימים
(סלקום?)
כדי שאוכל להכניס את הסים השני למכשיר פשוט תומך
אפשרי ?
תודה -
@sam054 כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
מקווה שעומד בכללים...
צריך סים כשר שיכנס לאייפון
בעדיפות לאותו מספר על 2 סימים
(סלקום?)
כדי שאוכל להכניס את הסים השני למכשיר פשוט תומך
אפשרי ?
תודהאפשרי
-
@יהונתן-כץץ כל הכבוד על הפוסט המושקע
בסלקום אין עלות על תא קולי? -
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
יש לציין שמי שמנייד בסניף של רמי לוי עצמו (הגעה למקום) הסים חינם! כן, גם אני הופתעתי. עשיתי 3 ניודים תוך כדי אמירת מילות פרידה מ150 שח, והסוכנת בסניף אמרה לי שאין תשלום על ניוד במקום.
מאה אחוז? ממש לא מזמן אחי פתח קו חדש בסניף והסים עלה 50, בשונה אם אתה מזמין בטלפון ומגיע לסניף שזה 25, חשבתי שבסניף לא יותר טוב, אז בניוד ללא הזמנה טלפונית זה חינם לגמרי? גם קו אחד? או דווקא 3 ומעלה?
(מידיעה בניוד בהזמנה טלפונית הסים לא חינם בסניף, אני לא מעודכן?) -
@דוד-טרייטל כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בתוכניות סלולר כשרות מתעדכן בל''נ:
מאה אחוז? ממש לא מזמן אחי פתח קו חדש בסניף והסים עלה 50, בשונה אם אתה מזמין בטלפון ומגיע לסניף שזה 25, חשבתי שבסניף לא יותר טוב, אז בניוד ללא הזמנה טלפונית זה חינם לגמרי? גם קו אחד? או דווקא 3 ומעלה?
(מידיעה בניוד בהזמנה טלפונית הסים לא חינם בסניף, אני לא מעודכן?)גם לי אמרו בטלפון שזה בתשלום אך כשהגעתי אמרו לי שלא צריך לשלם (יש לציין שלא הזמנתי אלא באתי ככה)