שינוי בין הקלטת מאקרו לבין ביצועה
-
@pcinfogmach כתב בשינוי בין הקלטת מאקרו לבין ביצועה:
@חוות-דעת
יש למחוק את השורה הראשונה הצבועה בצבע אדום היא נכנסה לקוד בטעות איתכם הסליחהמה זה 'בחר קובץ' ששתלת בהתחלה??
איזה קובץ אני אמור לבחור שם, ומה מטרתו?? -
@חוות-דעת
בחר קובץ שברצונך לפרק
במקום לפרק את הקובץ הפתוח
בוחרים קובץ והמאקרו מפרק את הקובץ שבחרתם
אם ברצונך לפרק את הקובץ הפתוח פשוט תבחר אותו בתפריט זהאוקיי, אבל עדיין יש מניעות...
זה השגיאה שקבלתי, וכמובן המאקרו לא עשה כלום.
-
@חוות-דעת
בתוסף זה גם עושה בעיות?
האם בחרת קובץ אחד או שנים?לא הבנתי. יש שם את הפקודה של פירוק טקסט??
בחרתי כמובן קובץ אחד (אבל אם אתה שואל אני ינסה שוב).נ.ב. אגב, מדוע אתה לא משלב כוחות בינך לבין @האדם-החושב? מדוע כל אחד עושה תוסף אחר לוורד??
-
@pcinfogmach אוקיי, עיינתי בתוסף שם, ונסיתי, והפלא ופלא!! עובד מצויין!!!
אין מילים!!
רק... עדיין יש שם שני דברים שצריך תיקון:
א. בקבצי ההערות המיוצאים לא מופיעים הסימונים שאמורים לקשר בינן לבין הטקסט הראשי.
ב. כל העיצוב נמחק. זה אמור להישאר כמו בקובץ הטקסט הראשי, עם העיצוב.ושוב, תודה רבה על העזרה והמסירות!
-
@חוות-דעת כתב בשינוי בין הקלטת מאקרו לבין ביצועה:
א. בקבצי ההערות המיוצאים לא מופיעים הסימונים שאמורים לקשר בינן לבין הטקסט הראשי.
איזה סימונים אמורים להיות?
ב. כל העיצוב נמחק. זה אמור להישאר כמו בקובץ הטקסט הראשי, עם העיצוב.
למה צריך את העיצוב? חשבתי שזה לצורך עימוד אז אמרתי לעצמי שעדיף להסיר את העיצוב? לא?
ושוב, תודה רבה על העזרה והמסירות!
תודה
אגב אם תרצה תוכל להעתיק את הקוד מתוך התוסף מהגרסה של הקוד פתוח אולי ככה יעבוד יותר טוב (למרות שהקוד כאן כמעט זהה למה שיש שם).
-
איזה סימונים אמורים להיות?
הסימונים שניתוספו בטקסט ראשי (*להערות שוליים ו-%להערות סימון) שזהו כל המקומות ששם אמורים להתקשר ההערות. אז אותו סימן שיש בטקסט ראשי, צריך בטקסט ההערות המיוצאות.
ב. כל העיצוב נמחק. זה אמור להישאר כמו בקובץ הטקסט הראשי, עם העיצוב.
למה צריך את העיצוב? חשבתי שזה לצורך עימוד אז אמרתי לעצמי שעדיף להסיר את העיצוב? לא?
אני צריך את זה כי אני לא מכניס קודים לטקסט לפני שאני מייבא לאינדיזיין, אז אני צריך לדעת איזה מילה מודגשת וכדו'.
-
@pcinfogmach ואולי בכלל כדאי להוסיף אפשרות לבחור האם להעתיק ללא עיצוב או עם עיצוב.
-
גירסה חדשה
תבנית עם מאקרו לפירוק טקסטים.dotm