מדריך | התקנת מערכת מולטימדיה, הפעם גם לרכבים ישנים!!!
-
בטח אתם נסחבים בעליות עם הענתיקה שלכם, ורוטנים, מילא מזגן אין, אבל לפחות קצת שירים שיהיה, חוץ מרדיו מרשרש!!!
אז הנה הגיע היום שאתם יכולים לשדרג את הרכב שלכם, אולי לא במנוע, אבל בהחלט במערכת אנדרואיד מתקדמת, שהרכב שלכם בעצמו יהיה בשוק מה הוא יכול להפעיל, ושלא לדבר על עליית ערך...
הבהרה חשובה!!! מערכת מולטימדיה זה סמארטפון לכל דבר, ובלי חסימה כראוי זה עלול להוביל לעברי פי פחת ל"ע, וכל הרוכש מערכת כזו, חייב כלפי עצמו וכלפי קונו לבצע חסימה ללא שום הוראת היתר!!!
אז אני אתן דוגמא על רכב שהתקנתי היום, טויוטה קורולה 1996, שנראית כך....
טוב, אז קודם כל, הכי חשוב, שאין לכם רדיו מקורי ברכב, אלא רדיו דיסק כלשהו, נראה בערך כך:
כעת צריך להזמין את המערכת כאן, תבחרו את המערכת שמתאימה לצרכים שלכם, נע בין כ300 לכ1000 ש"ח, לשם ההשוואה תראו כמה זה עולה בארץ...
טוב, אחרי שהזמנתם, כעת נעבור להתקנה.
קודם כל צריך לשלוף את הרדיו הישן מהמקום, וגם להסיר את מסגרת האלומיניום שלו.
כעת צריך לחבר את כל החוטים לכבל האוניברסלי שקיבלתם עם המערכת, כאן @אני-אני-אני פרסם מדריך מפורט על אופן וצורת החיבורים.
כעת אחרי שחיברתם את כל החוטים, שימו על כולם דבק חשמל, עכשיו צריך לשים את מסגרת האלומיניום החדשה:
ולחזק אותה עם השפיצים שאפשר לעקם פנימה כך:
כעת נחבר את שאר החיבורים למערכת, מוסיף לכם תמונה לפני חיבור ואחרי חיבור:
אם הזמנתם גם מצלמה, צריך לחבר את הכבל הארוך עם שני הראשים הצהובים לחיבור בודד עם ראש צהוב שמתחבר למערכת, את החוט האדום יש לחבר לחוט שכתוב עליו רוורס או אחורה באנגלית שנמצא בצמה של כבלי החשמל.
הסבר מפורט על חיבור מצלמת רוורס הובא במדריך כאן.
לפני שאנו מסיימים, יש להשחיל את כבל הGPS והמצלמה וUSB ומיקרופון כל אחד לאן שאתם רוצים שהוא יהיה, לרוב דרך תא הכפפות זה הכי נוח...
כעת, אחרי שווידאתם ב100% שסיימתם ה-כ-ל, ואני מדגיש, כי לרוב זה אל-חזור, עכשיו אפשר בזהירות להכניס את המערכת לתוך המסגרת, עד ששומעים 'קליק', עכשיו זה תפוס היטב.
תפעילו ותיהנו!