איך להגדיר בוורד שמקף רגיל יוגדר כמקף קשיח
-
יש לי הרבה קבצים שאני מקליד מילים ואני רוצה שבמילה אלוקים יופיע א-לוקים ואם זה בסוף שורה שלא יחולק לשני שורות.
@הבנתי כתב באיך להגדיר בוורד שמקף רגיל יוגדר כמקף קשיח:
אלוקים יופיע א-לוקים
בשביל זה תעשה תיקון שגיאות אוטומטי!
ואם זה בסוף שורה שלא יחולק לשני שורות
פשוט תרד שורה כשצריך
-
אלוקים יופיע א-לוקים
בשביל זה תעשה תיקון שגיאות אוטומטי!
ואם זה בסוף שורה שלא יחולק לשני שורות
פשוט תרד שורה כשצריך
@אחד-מי-יודע-0 מדובר בהמון קבצים קיימים, ועשה שני רווחים לפני כדי לעבור שורה, וכעת החליף מחשב וכל הקבצים השתבשו, לכן אני צריך שבעת פתיחה שיוחלף אוטומטית,
וכן להבא בהקלדה שיוחלף אוטומטית למקף קשיח, -
@אחד-מי-יודע-0 מדובר בהמון קבצים קיימים, ועשה שני רווחים לפני כדי לעבור שורה, וכעת החליף מחשב וכל הקבצים השתבשו, לכן אני צריך שבעת פתיחה שיוחלף אוטומטית,
וכן להבא בהקלדה שיוחלף אוטומטית למקף קשיח,@הבנתי
אתה יכול להקליט מאקרו פעם אחת להחלפת מקש רגיל בקשיח, ולהפעילו על כל קובץ שאתה פותח.
אם אתה רוצה מצורף בזה מאקרו:Sub מקף_קשיח() ' ' מקף_קשיח Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .Text = "-" .Replacement.Text = "^~" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = False .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub
לגבי תיקון שגיאות אוטומטי, אין מנוס מלכתוב אותו ידנית.