איך להגדיל מרווח במילים בוורד
-
שלום חברים, אני רוצה לדעת איך האופן הכי מהיר ויעיל להגדיל מרווח בין מילים בתוך וורד, לדוגמא לצורך השוואת פסקאות וכדו'.
בתוסף החינמי ''עזרים לוורד'' יש אופציה כזאת, ועובד לפי מה שראיתי ע''י ההגדרה של מרווח התאווים אבל מחיל את זה רק על הרווחים, אולי עושה את זה ע''י חפש והחלף
אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח,(לא נורא אם זה עבודה ארוכה, בשביל זה יש מאקרוים) -
@menajemmendel
באופציה המובנית של וורד (קונטרול + D)/ מתקדם / מרווח - מורחב.
-
@דאנציג הגדרה הזו עושה רווחים בין האותיות, לא בין המילים, אני רוצים שהאותיות של אותה מילה יהיו רגילות ורק בין מילה למילה יהיה רווח גדול,
אז על זה כתבתי שאפשר לעשות ע''י חפש בהחלף שיחיל את זה רק על רווחים,
ועל זה שאלתי אם יש אופן אחר איך לעשות, כי הבעיה בחפש והחלף על רווחים במסמך גדול לוקח המון המון זמן למחשב ולפעמים נתקע כי יש כזה המון המון רווחים (למרות שבדרך כלל חפש והחלף הוא מאד מהיר, כאן שיש עשרות אלפי רווחים הוא נתקע) לכן חיפשתי דרך אחרת
תודה -
@menajemmendel יש תוסף של מכון כתר תורה שעושה ביזור או צימצום שורה או פיסקאות
-
@menajemmendel בתוסף החינמי של עזרים לוורד יש את האפשרות הזאת.
-
@מניין @u88 @דאנציג אני לא יודע אם אנשים קראו את השאלה שלי, או כ''כ רצו לגמול איתי חסד שענו מיד בלי לקראו את השלה (נא לא ליפגע אני מתכוון בצחוק, ותודה שעניתם) או שאולי אני לא הסבתרי את עצמי מספיק טוב בשאלה
אני יודע שיש כזו אופציה בעזרים, כתבתי את זה בשאלה אני לא מחפש תוסף אחר שעושה את זה, אני התכוונתי לשאול איך זה עובד, באיזה שיטה לעשות, והסיבה שאני שואל, כי צריך את זה לחלק ממאקרו אחר, ותוספים אי אפשר לשים במקרו, לכן אני שואל ''איך''
תודה רבה -
@menajemmendel הוא משתמש בהרחבת הגופן רק על הרווחים, ואני לא יודע איך הוא עושה את זה, כנראה דרך החלף רווח רגיל ברווח מורחב.
בערך כעין זהSub Macro1() ' ' Macro1 Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.Font.Spacing = 1 With Selection.Find .Text = " " .Replacement.Text = " " .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!