Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אחיה1 אל תלחץ על הקישור לפתיחה, שים את העכבר על הקישור ואז תלחץ על מקש ימני בעכבר ותבחר שמור קישור בשם משהו כזה ..
@אחיה1 את הקובץ שירד למחשב תעביר לטלפון ותשים בתיקייה certes שנמצאת בנתיב system/etc/certes
@Harwona לא מוצא שום תיקיה שדומה לזה
@Harwona אגב זה הקובץ שירד לי ea335731.0
@אחיה1 הקובץ מעולה. אל תשנה שם החסרתי תיקייה אחת בנתיב שים לב.../system/etc/security/cacerts
@אחיה1 אתה בסייר קבצים הרגיל של הטלפון... אתה צריך סייר עם גישה לקבצי מערכת כמו שהבאתי לעיל בשם Mt manager
@Harwona איפה לחפש את התיקיה הזאת? בקבצים של הטלפון? כי עשיתי חיפוש ואני לא מוצא שום תיקיה
@אחיה1 עוד הוא מדבר ואני אשמע...
@Harwona שמתי בתיקיה מה הלאה?
@אחיה1 תן הרשאות כמו שיש לתעודות האחרות שבתיקייה הזו. ואז תבצע הפעלה מחדש
@Harwona איך נותנים? ואגב אין לי במכשיר הפעלה מחדש - לעשות כיבוי?
@Harwona
@אחיה1 screen-20230508-003043.mp4.zip צפייה מועילה.אחרי שנתת הרשאות פשוט תכבה את הטלפון ותדליק...
@אחיה1 לחיצה ממושכת על הקובץ תפתח תפריט אפשרויות, ואז לחיצה על property וכו'כמו שתראה בסרטון...
@Harwona תודה עובד מעולה!
@אחיה1 בשמחה צדיק. החופש לגלוש בטוח
@אחיה1 בכללי הפורום נאמר שצריך לפתוח נושא חדש בעניין... תפרט בדיוק מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה
@Harwona צודק סורי
מחילה על ההקפצה, עשיתי את כל השלבים ועדיין כשאני גולש בדפדן הוא מבקש תעודת אבטחה... מה יכול להיות? אולי אין לי רוט? או שאין אופציה כזו אם עברתי הכל? תודה לעונים