להורדה | תוסף וורד תורני
-
@שמחת-ישראל כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
הסתבכתי כבר בכל התכתובת הנ"ל, מישהו יכול להעלות את הגירסא העדכנית של ה"וורד תורני" הנ"ל?
אה, תודה, לא ידעתי שזה מתעדכן מתחילתו.
אבל הקובץ של ההתקנה לא יורד לי, אלא רושם לי:
מה עושים? -
@שמחת-ישראל אני לא רואה תמונה ששלחת, כי יש לי נטפרי
-
@pcinfogmach הסתדרתי תודה, אני פשוט נכנסתי למרכז יחסי אמון ואז הרשאתי את כל התוספים. ואז זה עבד לי.
-
-
"ונהר יוצא מעדן להשקות את הגן ומשם יפרד והיה לארבעה תוספים...שם האחד וורד תורני ...ושם השני עיצוב תורני..."
מכיון שהתוספים בגדול די דומים החלטנו אני ו @pcinfogmach לאחד כוחות ,ומעתה יהיו שני גירסאות ,אחת מורחבת שיתכן ותכלול באגים עקב סתירות בין הקודים וכן תכלול פקודות נוספות שלא בהכרח קשורות לעימוד ,והגיר' השניה תהיה יותר ממוקדת ,כך שלא יהיה צורך להתקין את שניהם וכך גם יחסכו הרבה באגים שנבעו עקב כך
בעז"ה בימים הקרובים יפתח פוסט חדש ומסודר בעניין -
@האדם-החושב מה הפירוש "עיצוב תורני" מה ההבדל ביניהם?
-
@הרב-יעקב-ישראל כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
מה הכוונה?
עיין כאן
אבל המאקרו המושקע (בתבנית) של הרב @pcinfogmach לכאורה עדיף (לא בדקתי על מסמך עם מעל שצב הערות, אבל נראה שהוא עושה את העבודה). -
@האדם-החושב מאד נצרך למעמד 'דייקן', שיהיה לו יכולת להוסיף\להוריד מרווח בין פסקאות בלחיצת כפתור גם בקפיצות של פחות מ-6 נקודות כמו שמובנה בוורד בלשונית 'פריסה'. (עיקר הצורך לזה הוא לענין יישור טורים, שלצערי הקוד שיש בתוסף שלך, לא עושה את העבודה כמו שצריך, לכן אני רוצה לעשות את זה ידנית).
אז אני הכנתי לעצמי כזה מאקרו. וזה יהיה מאד תועלתי אם אתה יכול להוסיפו ככפתורים ליד ההגדרות המובנות בוורד. כמו שעשית בגירסה האחרונה הנפלאה שלך.
יש כאן ארבע קודים פשוטים, הוספה והחסרה של 1 נקודה בין פסקאות, והוספה והחסרה של 0.1 נקודה בין פסקאות.
(ואם כבר, אני מצרף גם קוד פשוט להוסיף ולהחסיר 0.1 נק' בין שורות, שזה לא כ"כ נצרך, אבל אם כבר... כבר)Sub הגדלת_רווח_אחרי_פסקה_בנקודה() ' With Selection.ParagraphFormat .SpaceAfter = .SpaceAfter + 1 End With End Sub Sub הקטנת_רווח_אחרי_פסקה_בעשירית_נקודה() ' With Selection.ParagraphFormat .SpaceAfter = .SpaceAfter - 0.1 End With End Sub Sub הקטנת_רווח_אחרי_פסקה_בנקודה() ' With Selection.ParagraphFormat .SpaceAfter = .SpaceAfter - 1 End With End Sub Sub הגדלת_רווח_בין_שורות_בעשירית_נקודה() ' ' הגדלת_רווח_בין_שורות_בעשירית_נקודה Macro ' ' With Selection.ParagraphFormat .LineSpacing = .LineSpacing + 0.1 End With End Sub Sub הקטנת_רווח_בין_שורות_בעשירית_נקודה() ' ' הקטנת_רווח_בין_שורות_בעשירית_נקודה Macro ' ' With Selection.ParagraphFormat .LineSpacing = .LineSpacing - 0.1 End With End Sub
עריכה:
סליחה, לא שמתי לב שזה כבר מובנה בתוסף שלך. רק עכשיו הבחנתי בזה.
זה נפלא ומועיל ביותר!! תודה רבה!!מה שכן, אני חושב שכדאי לשים את זה באותה לשונית ליד עיצוב ה'פסקה' המובנה בוורד, ולא אחרי חלק ה'סידור'.
-
בעז"ה גיר' 12.1 [עודכן בפוסט המקור]
בגיר' זו נוספו כל העידכונים מתוסף עיצוב תורני מגירסא 6 לגירסא 6.1
רוב המאקרואים הוגדרו כ Private Sub כך שלא יופיעו בתפריט המאקרואים
הוספו [ללא כפתורים]
א' מעבר מהערה למסמך ואינדקס
ב' מציג מקשי קיצור
ג' החלפת אות מילה ופיסקא בסמוכה לה -
התחלתי לערוך כפתורים של כל הפקודות שלא נמצאים בסרגל הכלים [עדיין במיון ,בעז"ה התוכנית היא להוסיף בכל לשונית בוורד תפריט עם הפקודות השייכות לאותו תפריט]
אשמח לשמוע הערות והארות
בעריכה.dotm -
@האדם-החושב כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
התחלתי לערוך כפתורים של כל הפקודות שלא נמצאים בסרגל הכלים [עדיין במיון ,בעז"ה התוכנית היא להוסיף בכל לשונית בוורד תפריט עם הפקודות השייכות לאותו תפריט]
אשמח לשמוע הערות והארות
בעריכה.dotmלא הבנתי מדוע הוספת גופנים וגודלם, הרי זה מופיע בלשונית 'בית'. וכמו"כ כל הסט של ערכות נושא מופיע בלשונית 'עיצוב'.
נ.ב. כעקרון, אני חושב שצריך לחשוב קצת יותר יצירתי, כי יש 'מאות' פקודות שלא מופיעות בסרגל הכלים, ולא יהיה שום תועלת ב'הצפת' הסרגלים בפקודות. צריך לבחור מתוך הרשימה הפקודות השימושיות, ומזה ליצור סרגל.
זו דעתי העניה. -
@חוות-דעת כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
לא הבנתי מדוע הוספת גופנים וגודלם, הרי זה מופיע בלשונית 'בית'. וכמו"כ כל הסט של ערכות נושא מופיע בלשונית 'עיצוב'.
מה שעשיתי זה שלקחתי את כל הפקדים שמופיע עליהם "Not in the Ribbon" מקובץ זה
wordcontrols.xlsx
ועשיתי להם כפתורים ,אולי לא היו להם כפתורים נכון לעת כתיבת הקובץ [מקור]נ.ב. כעקרון, אני חושב שצריך לחשוב קצת יותר יצירתי, כי יש 'מאות' פקודות שלא מופיעות בסרגל הכלים, ולא יהיה שום תועלת ב'הצפת' הסרגלים בפקודות. צריך לבחור מתוך הרשימה הפקודות המשומשות, ומזה ליצור סרגל.
זו דעתי העניה.אדרבה ,זה מה שרציתי לשמוע ,אלו פקדים לדעת הציבור חשובים שיהיו בתפריט הכלים [בתוך תפריט בכל לשונית וככפתורים גלויים]
-
התחלתי לתרגם יוזר פורם לחיפוש והחלפה עם כמה אופציות נוספות, אשמח אם תוכלו לדווח על באגים
חיפוש והחלפה מתורגם חלקית.dotm
מקור
(המאקרו נכנס לתפריט של החלף הרגיל של וורד)
מי שמותקן לו וורד תורני יפתח לו עוד תפריט של חיפוש והחלפה, בעז"ה יוכנס לגיר' הבאות -
@האדם-החושב מתורגם עוד קצת, וגם הטופס מעוצב מימין לשמאל כדי שיהיה מותאם לעברית.
חיפוש-והחלפה-מתורגם-חלקית.dotm -
ראשית, יישר כח גדול!
שנית, כשאני פותח את הקובץ, מופיעה לי הודעת שגיאה בזה הלשון:
"לא ניתן למצוא את המאקרו או שהוא אינו זמין בשל הגדרות אבטחת המאקרו".
במרכז יחסי האמון, סימנתי 'וי' ב"הפוך את כל פקודות המאקרו לזמינות",
ועדיין זה לא עוזר.
במאפיינים של הקובץ לא מופיעה לי כלל האפשרות דלעיל לביטול חסימת הקובץ.
מישהו יודע למה בכל אופן זה לא עובד לי?
תודה רבה. -
@י-ש-1 כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
האפשרות של יישור טורים אינה פועלת על הערות שוליים??
לא
עקב הגדרות הערות שוליים יישור טורים אינו יעיל בהערות שוליים יש צורה לעשות קצת יישור באופן ידני אבל זה לא מושלם
אפשרות אחרת היא לעשות הערות ברצף אבל גם אז זה לא מושלם -
@ישראל-כהן כתב בלהורדה | תוסף וורד תורני:
"לא ניתן למצוא את המאקרו או שהוא אינו זמין בשל הגדרות אבטחת המאקרו".
במרכז יחסי האמון, סימנתי 'וי' ב"הפוך את כל פקודות המאקרו לזמינות",
ועדיין זה לא עוזר.
במאפיינים של הקובץ לא מופיעה לי כלל האפשרות דלעיל לביטול חסימת הקובץ.
מישהו יודע למה בכל אופן זה לא עובד לי?
תודה רבה.לצערינו זו בעיה שרבים נתקלים בה למיטב ידעיתי זה נגרם עקב עדכונים מסויימים של מיקרוסופט ואין לנו כעת פתרון לזה (חוץ מלהתקין גירסה של וורד שאינה מעודכנת)
ייתכן שבהמשך ננסה לבנות את התוסף כתוסף אמיתי בהתקנה מלאה וזה עלול לפתור את הבעיה עד אז.....
מי שיש לו פתרון יבורך מפי עליון -
בעז"ה סיימתי את התרגום
עקב התרגום ייתכנו באגים, אשמח אם תוכלו לדווח עליהם
נ.ב. באפשרות "עבד קבצים בתיקיית אצווה" לא הבנתי בדיוק מה זה אמור לעשות, לכן תרגמתי את זה כלשונו, אם מישהו הבין מה זה אמור לעשות אשמח אם יוכל להסביר וכך אוכל לשפר את התרגום
@מאקרו אשמח אם תוכל להפוך את זה ל rtl (מימין לשמאל), פשוט המשכתי את התרגום לפני שהעלית את מה שעשית
חיפוש והחלפה מתורגם מהדורת ביקורת.dotm
תבנית המקור:
VBA Find and Replace.dotm -