שיתוף | סקירת פלאפון 4X4
-
@ay0504137948 זה לא לי זה ל @David-m
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@ay0504137948 זה לא לי זה ל @David-m
מה זה משמנה למי זה פשוט וקל למי שמשתמש עם מחשב
-
הערות על הגירסה:
- כשמפעילים את הנגן/הקלטות זה מפעיל את הרמקול. אבל מה אם אני רוצה לשמוע רק באוזן את הקלטת השיחה? אין אפשרות לעבור לשמיעה באוזן...
- לפתע אין לי שיחות נכנסות, וכל מי שמנסה להתקשר נהפך מיד לשיחות שלא נענו...
מה התברר, שכחתי שהפעלתי רשימה לבנה בלבד... בשביל מקרים כאלו, הייתי רוצה שיהיה סימן כלשהוא על מסך הבית ומסך הנעילה שחסימת שיחות מופעלת.
-
הוט מובייל 400 סלקום לא
-
יש שתי בגים שתוקעים אותי:
- יש לי שתי סימים ומתי שאני מדבר באחד אז שמתקשרים לשני פשוט אומרים להם שאני מנותק ולכן אני לא יודע מי התקשר אלי, מה עושים?
- במשיבון עשיתי פתיח שמתקשרים אלי אבל כל עוד ולא נגמר ההודעה גם אם אני לוחץ להרים את השיחה אז השני לא יחכול לשמוע אותי אפי' שאני כן שומע אותו, ורק אם אני גומר את ההודעה וז מרים אז הוא יכול לשמוע מה עושים??????.
-
@פינחס-מנחם כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש לי שתי סימים ומתי שאני מדבר באחד אז שמתקשרים לשני פשוט אומרים להם שאני מנותק ולכן אני לא יודע מי התקשר אלי, מה עושים?
יש פיתרון לעשות את הלא מפספסים שיחות שפיתח בטוב טעם @מדריך-html
תיכנס לפה נרשמים או באתר
או בטלפון 09-313-7980 או בטלפון 079-606-9620
ותעשה הפנית שיחות להזה סים שאתה רוצה או לשתי הסימים [קרדיט @מדריך-html ] -
@פינחס-מנחם כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
יש לי שתי סימים ומתי שאני מדבר באחד אז שמתקשרים לשני פשוט אומרים להם שאני מנותק ולכן אני לא יודע מי התקשר אלי, מה עושים?
אגב בכל טלפון עם שני סימים זה כך, בדקתי בסמארטפון עכשווי לפני תקופה, הבנאדם (בעל המכשיר) לא חלם שזה כך, פתרון נוסף הוא לעשות הפנייה בלא זמין בין שני הסימים מאחד לשני ולהיפך,
(בפלאפון ישן שנקרא סמסונג B110 , היה הגדרה אוטומטית לזה, רק היית נותן לו את מסרי הטלפון של שני הסימים והוא היה מגדיר לבד...) -
@דוד-טרייטל רעיון טוב ככה עשיתי
-
@פינחס-מנחם רק שים לב לעובדה שהשיחות הנכנסות מגיעות עם זיהוי רגיל ועלולות להטעות אותך ולא תדע לאן התקשרו (אם מדובר למשל במספר עסקי נוסף, אתה עלול לחשוב שהתקשרו אליך לאישי) כי השיחה הופנתה, ברוב המכשירים כתוב כמה שניות בתחילת הצלצול אם זו שיחה שהופנתה מקו אחר,.
-
@יעקב-ישראל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
מעצבן נורא שלא ניתן להגדיר תזכורת בלי התראה או תזכורת על תאריך שעבר
אני מתנצל אם משהו כבר קדם לי
אך יש דרך להגדיר תזכורת בלי התראה
הוספת משימה/עריכה>מצב חזרה>לא להזכיר
זה אחרון ברשימה ולכן לא רואים אותה אך היא קיימת -
@שמואל-ששון התשובה שלך לא מדוייקת, בחנות שאני קניתי לא ניתן לעדכן בכלל.
-
שלום וברכה,
-
אחד הדברים הבולטים שעדיין לא עודכן בפלאפון זה נושא הלוח העברי:
בכל פלאפון כשר שיש לוח עברי - מופיעים ומצויינים חגי ישראל.
ואם מישהו יבוא ויגיד לי - למה צריך? הרי כל אחד יודע מתי יוצא פסח ומתי יוצא חנוכה,
אז אם אני רוצה לדעת מתי יוצא התאריך הלועזי ביום 5 של חול המועד סוכות (שאת זה לא כולם זוכרים ויודעים) אצטרך בעצמי לספור את הימים מהיום הראשון (שכן ידוע). -
רכשתי את הפלאפון - לפני כשנתיים - מהתחלה המקשים היו קשים לתפעול - הרבה פעמים שלוחצים על המקש אין תגובה וצריך ללחוץ שוב.
-
סוללה חלשה - צריך לשדרג לסוללה גרמנית
-
בעדכון האחרון - ממי שרכשתי ממנו - התחיל לגבות 10 ש"ח... גם מזה התחילו לעשות מסחרה... קצת מצער שבפלאפונים הלא כשרים - עדכונים זה דבר שגרתי שנעשה בלחיצת כפתור ובחינם
-
האיכות קול, איכות הרמקול - מעולים !
-
מצער שאין שקע טעינה TYPE C
-
הנגן - אם אפשר בעדכונים הבאים שיהיה אפשר להשמיע באופן ראנדומאלי את הרשימת השמעה - יהיה מעולה
-
-
@יעקב-ישראל אפשר לעדכן דרך המחשב?
-
@תמיד-עוזר כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 4X4:
@יעקב-ישראל אפשר לעדכן דרך המחשב?
יש לי את התוכנה לעדכון גירסא אך אני לא יודע אם מותר לפרסם אותה (מצד החברה)