בקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים
-
@פקז כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@מאיר-מאיר-מאיר כמה סמארטפונים טובים אתה מוצא ב 100 -300 שקל?
(התשובה האמיתית כי עליות הפיתוח יקרות בשביל כמות זעומה יחסית של ביקוש לעומת הסמארטפונים)
אז יכולים לבנות גרסא כשרה לסמארטפון מסוים (נוקיה 208 לא פותח בשביל וועדת הרבנים)
בניגוד לנוקיה 208, סמארטפון רגיל הרבה יותר קשה להכשיר הרמטית. ויש גם את העיניין של תדמית כי כל אחד יכול לשים מדבקה של כשר על הטרפה שלו ולהראות כרשכבה"ג.. (אני מאמין שאתה מכיר כמה אנשים שמעדיפים סארטפון אך נמנעים בגלל הנראות)
בהתחלה וועדת הרבנים נתנה הכשר על הפלאפון "החדשני" יאנג.. ואז היו הרבה אנשים שפרצו את הפלאפון וקיבלו טרייף עם חותמת. מאז הפסיקו לתת הכשר על סמארטפונים. נכון שגם לנוקיה 208 יש גירסה מקבילה טריפה אבל היא ממש לא נוחה וזה גם לא היה בתקופה כמו היום שאנשים נושמים אינטרנט.
הם נתנו חותמת על הקין 1 והתחרטו כי כשהוא נפרץ אז עד הסוף... -
מבחינת הרעיון אם יש לי נוקיה 208 יש לי עניין לשדרג אותו או שאין משהו הרבה יותר טוב?
-
בניגוד לנוקיה 208, סמארטפון רגיל הרבה יותר קשה להכשיר הרמטית.
להפך. להכשיר סמארטפון הרמטית הרבה יותר קל.
ויש גם את העיניין של תדמית כי כל אחד יכול לשים מדבקה של כשר על הטרפה שלו ולהראות כרשכבה"ג.. (אני מאמין שאתה מכיר כמה אנשים שמעדיפים סארטפון אך נמנעים בגלל הנראות)
נכון.
@בעש-ט כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
בהמשך לענין הנ"ל. מישהו יודע למה אין G4 בכל חברות הסלולר בקומות הכשרות
היו שמועות שיש בכל מיני חברות, איני יודע. בכל מקרה זה דורש אינטרנט, לכן כנראה אין תמיכה רשמית.
-
@Tיו_ כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
אפשר לשאול איך ומימי מקבלים כזו הבטחה?
לשאול אפשר תמיד
-
(התשובה האמיתית כי עליות הפיתוח יקרות בשביל כמות זעומה יחסית של ביקוש לעומת הסמארטפונים)
אז יכולים לבנות גרסא כשרה לסמארטפון מסוים (נוקיה 208 לא פותח בשביל וועדת הרבנים)
בניגוד לנוקיה 208, סמארטפון רגיל הרבה יותר קשה להכשיר הרמטית. ויש גם את העיניין של תדמית כי כל אחד יכול לשים מדבקה של כשר על הטרפה שלו ולהראות כרשכבה"ג.. (אני מאמין שאתה מכיר כמה אנשים שמעדיפים סארטפון אך נמנעים בגלל הנראות)
בהתחלה וועדת הרבנים נתנה הכשר על הפלאפון "החדשני" יאנג.. ואז היו הרבה אנשים שפרצו את הפלאפון וקיבלו טרייף עם חותמת. מאז הפסיקו לתת הכשר על סמארטפונים. נכון שגם לנוקיה 208 יש גירסה מקבילה טריפה אבל היא ממש לא נוחה וזה גם לא היה בתקופה כמו היום שאנשים נושמים אינטרנט.
הם נתנו חותמת על הקין 1 והתחרטו כי כשהוא נפרץ אז עד הסוף...אין שם מישהו שיודע להתחרט... אבל על התדמית הם היו מוכרחים לשמור
-
@אבי-ים כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
מבחינת הרעיון אם יש לי נוקיה 208 יש לי עניין לשדרג אותו או שאין משהו הרבה יותר טוב?
כל עוד הנשמה באפו ודור 2 ו3 לא יעברו מהעולם תמשיך ליהנות מהמכשיר הזה, הקצב של התיקונים שלו מהשנה הרביעית של המכשיר עלי אדמות דומה לקצב החלפת המכשירים המקבילים....
-
@יעקב-ישראל אם זה איכותי כנראה לא היה לך אפילו יאנג.
מחילה מכבודכם אם אני מדי חריף, זה פשוט מעצבן אותי, ואני מרגיש שמגבילים אותי, ולא עושים מספיק כדי למצוא פתרונות טובים.
-
@נרוש כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
לא יהיה טלפון חכם לחרדים של ועדת הרבנים מסיבה פשוטה
לרוב החרדים אין את הכסף להוציא על טלפון חכם...סליחה אם לא הבנתם אותי נכון, אני חרדי במהותי, ואין לי כלום על חרדים, אבל תסתכלו באמת ותבינו שיש משפחות שקשה להם לסיים את החודש, ואת הכסף שנשאר להם, הם לא יבזבזו על פלא' חכם...
מתנצל על מי שראה את זה כפגיעה...! -
וכמה כשרים טובים אתה מוצא ב 100-300 שקל?
-
פוסט זה נמחק!
-
@m-imreymoshe
לגבי האייטופ אם עדיין אין לו שנה בשוק, א"א לדעת אם גם אותו צריך להחליף בקצב של רוב הכשרים...