בקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים
-
@שלמה-ווייס כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@יהודה-10 על וועד הרבנים יש לי בטן מלאה ואין לי כח להתחיל להקיא פה אבל מכיוון ולצערנו בינתיים הם היחידים אז אין אפשרות אחרת, אני אישית קיבלתי יחד עם @שמואל-ש. הבטחה שכל מכשיר שנרצה להביא נוכל להכשיר אצלם ובאמת רציתי להביא לארץ מכשיר איכותי אבל ככל שנכנסתי לסיפור ראיתי שזה פשוט לא אפשרי, לא קיים מכשיר דור 4 שהוא לא סמארטפון/אייפון והוא איכותי.
אפשר לשאול איך ומימי מקבלים כזו הבטחה?
-
@השטיגניסט כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
אני מכיר מישהו שדיבר עם האחראי של ועדת הרבנים מגור הוא אמר שהוא מרוויח מזה כסף
מתכננים להוציא פלאפון טאצ מלא עם חותמת מאחורה של ר' גרשון טאצ עם מצלמה וכו
Spoiler אבל אין לי מושג אם הניעס הזה אמיןגם אני שמעתי על זה, וזה גם רק בזמן שאין ברירה ונאלץ להתפשר על סמארטפון אז יהיה על מה להתפשר, ולא כל סמארטפון... ובלה בלה בלה
-
@השכל-הישר כן, אלה באמת לא יצטרכו את הפלאפון שהזכירו כאן , אבל החרדים באמת,
ותסתכל על כל החרדים, ולא רק על השכן פה ושם שראית אותו עם סמארטפון,
ותבין שיש מלאא משפחות חרדיות שגומרים את החודש חנוקק, ולפלא' יהיה להם להשקיע מקסימום 300 שקל, לא יותר -
@שלמה-ווייס כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@יהודה-10 על וועד הרבנים יש לי בטן מלאה
התכוונת וועדת הרבנים .....
-
@יעקב-אליעזר עם כל הכבוד לפלאפון הזה עדין הוא לא כמו שיאומי שגם ממנו אנשים פה לא מרוצים
-
@השכל-הישר
ממש ממש חולק עליך. פער עצום ביניהם וחוץ מזה אין היום שיאומי כשר אורגינ'ל. -
-
@יעקב-אליעזר המילטון
-
@השכל-הישר כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
. תרשה לי לחלוק עליך בענין השכן פה ושכן שם כי התופעה הזאת קיימת אצל רוב הציבור החרדי
א. אני לא מרשה שתחלוק עלי
ב. נכון שיש לחרדים, אבל זה לא הרבה, לעומת כל החרדים... -
@פקז כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@יהודה-10 לא בטוח ששוה לשלם מחיר של טלפון חכם טוב בשביל הפונקציות של טלפון כשר (שיחות אנשי קשר מחשבון ופנס)
אבל שניהם אותו המחיר!
-
@השכל-הישר כתב בבקשה | למה אין טלפונים כשרים איכותיים:
@נרוש אז איך אתה מסביר את זה שלחצי (אם לא רוב) מהחרדים היום יש בכיס השני גם סמארטפון?
זה ממש לא בסדר להכליל!
-
@אלוף-העולם-1 לא התכוונתי להכליל, ודאי שיש ציבורים שלמים שאין להם אבל דיברתי על הציבור החרדי בכללותו - שהוא משתמש בפלאפונים הכשרים - על זה באתי לומר שלא הכסף זה הבעיה
אם מישהו הבין אחרת אני מתנצל -
@מאיר-מאיר-מאיר כמה סמארטפונים טובים אתה מוצא ב 100 -300 שקל?
-
פוסט זה נמחק!