להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
יש בגרסה בעילום שם.
יפה מאוד, הערה קטנה לניקוד, אין כפתור להוספת דגש (למשל ב' דגושה).
תודה רבה
-
ניקוד
העבר להערה
גיבוי קבצים
תוסף-עיצוב-תורני.dotmהשאלה אם כשתעדכן את שלך תעדכן גם את זה?
-
@pcinfogmach תודה רבה לך, אבל יש לי דיווח/הערה קטנה (אני לא יודע אם אתה הכתובת או @האדם-החושב או מי) במיספר עמוד משופר עם לשון נקיה כותב את האות עם רווח אחריה, ואי אפשר למחוק את הרווח, הוא חלק מהשדה, במספור עברי בלי לשון נקיה (הראשון ברשימה) אין את הבעיה הזו.
גם בגירסא הקודמת היה בעיה זו, אני לא יודע מה היה בגרסאות הקודמות.
תודה רבה על השקעה -
@pcinfogmach
בזרם מספור אוטומטי אני מקבל את השגיאה דלקמן:
יישר כוח על כל ההשקעה -
לשאלת רבים התוסף "עיצוב ספרי קודש" אינו בפיתוח אקטיבי (אני מדאי עסוק בכדי להמשיך עם זה) מדי פעם מזדמן לי איזשהו משהו אז אני מוסיף.
עם כל זה אני כן ממליץ לדווח על באגים ולו כדי שאנשים אחרים ידעו שזה באג ידוע. יחד עם זאת אני פונה אליכם בבקשה הבאגים פה זה לא אמור להיות עסק רציני לתקן אם תמצאו באגים תתקנו! ותשלחו לי. (אפשר גם להתייעץ איתי איך לתקן). -
@pcinfogmach
תודה רבה!
כיצד ניתן לתקן בעיית תאימות שבהודעה מעל? -
@דאנציג כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach
תודה רבה!
כיצד ניתן לתקן בעיית תאימות שבהודעה מעל?השלב הראשון זה לבודד את הבעיה. אין שום קשר בין הבעיה להודעה הנ"ל. יש משהו שמתקיל את הקוד וצריך לבדוק מה.
לשם כך יש להריץ את הקוד על ידי יצירת נקודת עצירה בתחילת הקוד. ואז המשכה על ידי f8. כרגיל אפשר ישר להריץ על ידי f8 אבל ביוזר פורם זה יותר מסובך.
תעשה את הנ"ל ותעלה צילום מסך שנראה מה הבעיה.מומלץ מאוד לבדוק אם מישהו אחר (עם גירסה אחת של אופיס או בלי חדר מחשבים) גם יש אצלו את הבעיה הנ"ל.
-
פוסט זה נמחק!
-
@ששמעון נראה לי ש @pcinfogmach מדבר כעת על תוסף אחר, לא על התוסף לתורת אמת.
אני טועה? -
@menajemmendel
אני ניסיתי לתקן את אבל לא מוצא בכלל איפה הבעיה, אני לא כ''כ מומחה בשדות, אבל בכל אופן קראתי אותו הבנתי איך הוא פועל, ולא מוצא איפה יש שם רווח מיותר
אם מישהו ידע אשמח שיסביר לי
אגב קשה להעתיק הקוד של השדה בתור טקסט (כגון להעתיק אותו למקום אחר) אז מצאתי מאקרו שעושה את האשפות הזו, בוחרים את השדה הרצוי, מפעילים את המקרו, והוא מעתיק את הטקסט ללוח, ואחרי זה אפשר להדביק לאיפה שרוצים,
הנה המאקרוהיה טעות אז המאקרו מתוקן בהמשך
-
@menajemmendel כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
הנה המאקרו
תודה רבה על המאקרו, מצאתי מזמן אחד שפרסם כזה מאקרו, אבל משום מה הוא לא עבד לי.
וגם המאקרו שלך לא עובד לי משום מה... -
או בלי חדר מחשבים
נתקלתי בבעיה הזו גם במחשב שלי, וגם בחדר מחשבים, וזה מקום השגיאה :
-
@דאנציג
הנה המאקרו מתוקןSub MACRO1() Dim sField As String Dim sTextCode As String Dim bSFC As Boolean Dim MyData As DataObject Dim sTemp As String Dim J As Integer bSFC = Selection.Fields.Item(1).ShowCodes Selection.Fields.Item(1).ShowCodes = True sField = Selection.Text sTextCode = "" For J = 1 To Len(sField) sTemp = Mid(sField, J, 1) Select Case sTemp Case Chr(19) sTemp = "{" Case Chr(21) sTemp = "}" Case vbCr sTemp = "" End Select sTextCode = sTextCode & sTemp Next J Set MyData = New DataObject MyData.SetText sTextCode MyData.PutInClipboard Selection.Fields.Item(1).ShowCodes = bSFC End Sub
-
האם יש dim בקוד עבור mygallery?
לא להלן שלושת הdim שיש ביוזר פרום הזה:
Dim FSO2 As Object
Dim attTempPath2 As String
Dim docPath2 As String -
@menajemmendel כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
הנה המאקרו מתוקן
מצטער, אבל גם המאקרו הזה לא עובד אצלי... הוא מעתיק לי שני ריבועים
ולגבי הרווח שכתבת:
ואי אפשר למחוק את הרווח
ניתן למחוק את הרווח שמפריע לך, כאשר אתה עומד לפני הרווח, ומוחק אותו עם deiete (עם backspace באמת הרווח לא נמחק).
-
האם יש dim בקוד עבור mygallery?
לא להלן שלושת הdim שיש ביוזר פרום הזה:
Dim FSO2 As Object
Dim attTempPath2 As String
Dim docPath2 As Stringיש לך שני אפשרויות או למחוק את ההצהרה option explicit בתחילת הקוד או לעשות dim בשביל mygallery כמדומני שזה אמור להיות range אין לי את כל הקוד לפני כרגע.
-
ניתן למחוק את הרווח שמפריע לך, כאשר אתה עומד לפני הרווח, ומוחק אותו עם deiete (עם backspace באמת הרווח לא נמחק).
מעניין מאד, העצה שלך עובדת לי רק כשהשדה הוא בגוף הטקסט, אבל לא בתוך הכותרות העליונות
לא יודע למה.
ולגבי המאקרו אני לא יודע מה לומר לך