להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
@pcinfogmach אם זה עדיין נ"מ שלחתי מייל לפני כמה חודשים והוא כתב לי שהתוסף העובר לבעלות של מכון כתר תורה
-
@121244 כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach אם זה עדיין נ"מ שלחתי מייל לפני כמה חודשים והוא כתב לי שהתוסף העובר לבעלות של מכון כתר תורה
על מה אתה מדבר?
-
@pcinfogmach תלחץ על זה בפוסט שלו, ותראה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach @צדיק-וטוב-לו-0 צדק זה מה שרציתי להגב ולא יכלתי ועוד משהו אשמח אם תוכל להוסיף את מה שבקשתי כאן לתוסף שלך
-
-
@121244 כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach @צדיק-וטוב-לו-0 צדק זה מה שרציתי להגב ולא יכלתי ועוד משהו אשמח אם תוכל להוסיף את מה שבקשתי כאן לתוסף שלך
נוסף כעת בירסה 7.9
-
@pcinfogmach ומה זה קשור אלי יש שם את מה שהוספתי?
-
@pcinfogmach אוקי ומה עם שאר הדברים?
-
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
יש בגרסה בעילום שם.
יפה מאוד, הערה קטנה לניקוד, אין כפתור להוספת דגש (למשל ב' דגושה).
תודה רבה
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
ניקוד
העבר להערה
גיבוי קבצים
תוסף-עיצוב-תורני.dotmהשאלה אם כשתעדכן את שלך תעדכן גם את זה?
-
@pcinfogmach תודה רבה לך, אבל יש לי דיווח/הערה קטנה (אני לא יודע אם אתה הכתובת או @האדם-החושב או מי) במיספר עמוד משופר עם לשון נקיה כותב את האות עם רווח אחריה, ואי אפשר למחוק את הרווח, הוא חלק מהשדה, במספור עברי בלי לשון נקיה (הראשון ברשימה) אין את הבעיה הזו.
גם בגירסא הקודמת היה בעיה זו, אני לא יודע מה היה בגרסאות הקודמות.
תודה רבה על השקעה -
@pcinfogmach
בזרם מספור אוטומטי אני מקבל את השגיאה דלקמן:
יישר כוח על כל ההשקעה -
לשאלת רבים התוסף "עיצוב ספרי קודש" אינו בפיתוח אקטיבי (אני מדאי עסוק בכדי להמשיך עם זה) מדי פעם מזדמן לי איזשהו משהו אז אני מוסיף.
עם כל זה אני כן ממליץ לדווח על באגים ולו כדי שאנשים אחרים ידעו שזה באג ידוע. יחד עם זאת אני פונה אליכם בבקשה הבאגים פה זה לא אמור להיות עסק רציני לתקן אם תמצאו באגים תתקנו! ותשלחו לי. (אפשר גם להתייעץ איתי איך לתקן). -
@pcinfogmach
תודה רבה!
כיצד ניתן לתקן בעיית תאימות שבהודעה מעל? -
@דאנציג כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach
תודה רבה!
כיצד ניתן לתקן בעיית תאימות שבהודעה מעל?השלב הראשון זה לבודד את הבעיה. אין שום קשר בין הבעיה להודעה הנ"ל. יש משהו שמתקיל את הקוד וצריך לבדוק מה.
לשם כך יש להריץ את הקוד על ידי יצירת נקודת עצירה בתחילת הקוד. ואז המשכה על ידי f8. כרגיל אפשר ישר להריץ על ידי f8 אבל ביוזר פורם זה יותר מסובך.
תעשה את הנ"ל ותעלה צילום מסך שנראה מה הבעיה.מומלץ מאוד לבדוק אם מישהו אחר (עם גירסה אחת של אופיס או בלי חדר מחשבים) גם יש אצלו את הבעיה הנ"ל.