להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
תוסף חינמי חדש לוורד
לכבוד הרב פי סי אינפו גמ"ח (תרגום מאנגלית) אני מאוד נהנה כל פעם מחדש מהתוסף המדהים שלך, רק יש לי דבר אחד שקצת מציק, וזה ביישור טורים, שהרי הספרים שאני מעמד מחולקים בד"כ לקטעים, ואם המקטע הבא הוא באותו עמוד ה'מאקרו' לא אוחז שצריך ליישר אותו והוא מיישר רק את סופי העמודים, באופן שצריך לעשות יישור טורים לכל קטע בפני עצמו ע"י האופציה של 'מכותרת לכותרת' רציתי לשאול אם יש לזה פתרון טוב.
תודה מראש. -
@dfhzrhree כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
@ישיבישע-amp-amp-amp-amp-x27-ר כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
לכבוד הרב פי כינפו גמ"ח (תרגום מאנגלית) וכו'...
פרסונל-קומפיוטר-אינפרמיישן- גמילות-חסדים...
או בעברית: גמ"ח מידע מחשבים...
פי סי אינפו גמ"ח, מילולי וקליט -
לכבוד הרב פי סי אינפו גמ"ח (תרגום מאנגלית) אני מאוד נהנה כל פעם מחדש מהתוסף המדהים שלך, רק יש לי דבר אחד שקצת מציק, וזה ביישור טורים, שהרי הספרים שאני מעמד מחולקים בד"כ לקטעים, ואם המקטע הבא הוא באותו עמוד ה'מאקרו' לא אוחז שצריך ליישר אותו והוא מיישר רק את סופי העמודים, באופן שצריך לעשות יישור טורים לכל קטע בפני עצמו ע"י האופציה של 'מכותרת לכותרת' רציתי לשאול אם יש לזה פתרון טוב.
תודה מראש.אנא פנה למי שכתב את המאקרו יישור טורים
@רפרם-ב-ר-פפא
בפוסט זה
https://mitmachim.top/post/555568 -
יש משהו שיכול לעשות מאקרו שימחק את כל מעברי השורה שאין לפניהם נקודה/נקודתים
זה נצרך (לי אישית לפחות) רבות אחרי שממירים PDF לטקסט -
לרב שליט"א, רציתי לשתף אותך ב'פדיחה' נוראה שקרתה לי, עימדתי לאחד החברים קונטרס עם התוסף המדהים שלך, והנה שומו שמים לאחר ששלחנו לדפוס שמתי לב שכל ה'שורה ריקה' לא הסתיימה במקום (דהיינו בתחילת המילה השניה) אלא או רחוק מדאי או קרוב מדאי, אשמח לדעת אם ידוע לך על 'באג' זה, ואיך פותרים אותו.
בתודה מראש. -
לרב שליט"א, רציתי לשתף אותך ב'פדיחה' נוראה שקרתה לי, עימדתי לאחד החברים קונטרס עם התוסף המדהים שלך, והנה שומו שמים לאחר ששלחנו לדפוס שמתי לב שכל ה'שורה ריקה' לא הסתיימה במקום (דהיינו בתחילת המילה השניה) אלא או רחוק מדאי או קרוב מדאי, אשמח לדעת אם ידוע לך על 'באג' זה, ואיך פותרים אותו.
בתודה מראש.אני לא הבנתי מה בדיוק היה הבאג, אבל לקח חשוב!!!! תמיד אבל תמיד אבל תמיד, אתה לא שולח לדפוס קובץ וורד, (גם אם הם מועילים בטובם לקבל אותו) אתה צריך לעשות בעצמך הPDF ולבדוק אותו, ולא לבנות שהם יבדקו,
לפני תקופה הייתי באירוע שהדפסיו קונטרס מעל 300 עמודים לכבוד האירוע, והתברר שמשום איזה בעיה, בחלק נכבד מהקונטרס לא היה רווחים!!!!, כן שמעתם היטב, בלי רווחים כמושאניכותבלכםעכשיונכוןמזעזע, ואמרו שהמעמד היה לו פשלה שבפעם אחרונה שעשה שינוי בקובץ וסגר אותו PDF שכח לבדוק אותו -
@menajemmendel אני לא כזה ליצן - ודאי ששמרתי אותו PDF!!!
-
@menajemmendel אני לא כזה ליצן - ודאי ששמרתי אותו PDF!!!
והבעיה נוצרה כבר בוורד, לפני שהמרת לPDF?, א''כ בשביל מה שמרת אותו? ואם לא בוורד לא היה בעיה אלא בPDF, זה משהו ממש מוזר, ולכאורה אין לזה שום קשר לתוסף,
ובכל אופן אם בדקת אותו לפני ששלחת אז מה ה''פדיחה"? או אולי אתה מתכוון שחשבת שכבר מוכן ופתאום התברר שלא, ולא יהיה מוכן לסוף הזמן (או כל דדליין אחר)?