להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
@pcinfogmach אכן הסרתי את כל ההגדרות
-
@pcinfogmach מה ששמתי לב כשאין את החלונית האדומה של אבטחת מאקרו יש את החלונית שיכול להיות שהמאקרו חסר
-
@pcinfogmach היה כשעשיתי התקנה ידנית
אבל ב"ה הקובץ אצלי עובד מצויין יישר כח -
הוראות איך להתקין את התוסף למי שחסום לו להלן שלוש פתרונות מהקל אל הקשה
1. הפתרון הפשוט
לחץ לחיצה ימנית על הקובץ ופתח את מאפיינים
במאפיינים אם קיימת חסימה יש להסירה
2. שינוי הגדרות וורד
היכנס לוורד
תחת קובץ > אפשרויות > מרכז יחסי האמון
לחץ על הגדרות מרכז יחסי האמון
ואפשר את "תן אמון בגישהלמודל האובייקטים של פרוייקט vba"
ואת "הפוך את כל פקודות המאקרו לזמינות" -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach נשמח (לי בכו"א) אם תעשה שבסוגריים וכן בגרשיים כשלוחצים עליהם שזה יעמיד את ה"סמן" בין הסוגריים ולא אחריהם, (ניסיתי לעשות במאקרו וזה רק תוספת של שורת קוד אחת)
וכן אם אפשר שהפעלת הגרשיים וכו' תופעל ע"י לחיצה על הגרשיים עצמם, ולא שיצטרכו ללחוץ על הכפתור למעלה, כלומר דרך קיצורי מקשים.
[ולכאו' יצטרכו תנאי, אם יש רווח לפני הגרשיים תיצור פעמיים גרשיים (" ") ואם יש אות תיצור רק פעם אחת (").]
כדי שיוכלו לעשות גם ר"ת וגם ציטוט או הדגשת מילה.
תודה רבה מאוד עוזר לעיצוב -
@ישיבישע-ר
לכל אנטי וירוס יש אפשרות להתיר אתרים שמזוהים בטעות כוירוסאו לחילופין פשווט תכבה את האנטי וירוס למשך ההורדה
אין לי eset כך שאני לא יכול להדריך אותך כל כך אבל מתצא מישהו שמדבר אנגלית ותוך כמה שניות הוא יוכל לעזור לך
-
ל- pcinfogmach היקר, יישר כח על התוסף הנפלא, הוא עוזר לי מאוד, ומאוד משמש אותי, רציתי להציע לך תוספת מאוד חשובה לתוסף, אם זה אפשרי כמובן, וזה בענין הכותרות, כידוע כל אחד רוצה שבספר שלו יהיה כותרות מתחלפות לכל נושא, וזה הבעיה הגדולה ביותר שעדין לא נפטרה, יש לזה בוורד מיליון תקלות ובאגים, לכן אשמח אם תחשוב על זה רעיון לעניין הזה, ומאוד מאוד חשוב אם זה אפשרי שזה יהיה בצורה אוטמטית, דהיינו שהכותרת תתעדכן לפי הכותרות שבספר. אשמח לשמוע את תגובתך בנושא הזה, בתודה מראש.