להורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד
-
@pcinfogmach אין שום בעיה, רק שזה 'כמחליף פרה בחמור', שהרי מה זה משנה איפה יהיה מידי הרבה מרווח, למעלה או למטה.
-
@pcinfogmach בטח שזה ייצר, הרי כל המרווח 'הנשאר' (חוץ ממה שהוגדר בהגדרות פסקה) יעלה למעלה, בדיוק כמו שהיה למטה.
להערות שוליים יש עצה (למרות שהמצב כמו שנראה אצלך בכל מקרה לא נראה תקין), ליכנס להגדרות של המפריד, ולהוסיף שם בהגדרות פסקה מרווח למעלה או מרווח שורה עצמו יותר גדולה).
-
@pcinfogmach אני מדבר מתוך נסיון, ומתוך מה שעיניי ראו ולא זר עכשיו בעודי מדבר אתך. מוזר מה שקורה אצלך, מדוע אתה לא רואה את זה.
לא הבנתי את השאלה לגבי ההערות שולים. -
@pcinfogmach כך זה נראה אצלי, ביישור לשני הצדדים.
-
@pcinfogmach לגבי יישור בהערות שוליים, אין לי פתרון, רק עבודה ידנית.
אין שום שינוי בין מיושר לימין למיושר לשני הצדדים.
-
@pcinfogmach אני רואה שגם כשבוחרים הרבה פסקאות, עדיין לא חל העיצוב של המלה ראשונה \ חלון רק על פסקה אחד.
ובכלל היה כדאי לעשות, שיהא אפשר להחיל הפקודות, על פי סגנון, כלומר שאני בוחר סגנון, וכל הפסקאות עם אותו סגנון יחול עליו העיצוב של המלה ראשונה והחלון וכדו'.ייש"כ
-
@pcinfogmach אני חושב שכדאי להוסיף לחצן 'הפעל' בדו שיח סוגריים. ולא לסמוך על ה'אנטר' שכתוב במדריך שצריך ללחוץ.
-
@חוות-דעת כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
אני רואה שגם כשבוחרים הרבה פסקאות, עדיין לא חל העיצוב של המלה ראשונה \ חלון רק על פסקה אחד.
זה קורה גם בגירסה של עיצוב ספרי קודש?
(שים לב! כדי לבדוק זאת תצטרך להסיר את התוסף וורד תורני באם הוא קיים אצלך אחרת התוכנה תקרא כל הזמן לתוסף זה ולא לגירסה של עיצוב ספרי קודש) -
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
אני רואה שגם כשבוחרים הרבה פסקאות, עדיין לא חל העיצוב של המלה ראשונה \ חלון רק על פסקה אחד.
(שים לב! כדי לבדוק זאת תצטרך להסיר את התוסף וורד תורני באם הוא קיים אצלך אחרת התוכנה תקרא כל הזמן לתוסף זה ולא לגירסה של עיצוב ספרי קודש)אני אבדוק.
-
@pcinfogmach
מצאתי היכן שהוא מאקרו לטאבים מאקרו לטאבים לספר תורני.DOCM
לא זוכר היכן (נראה לי משהו בפרוג), זה יכול לעזור לך.
בהצלחה -
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף עיצוב תורני לוורד:
(שים לב! כדי לבדוק זאת תצטרך להסיר את התוסף וורד תורני באם הוא קיים אצלך אחרת התוכנה תקרא כל הזמן לתוסף זה ולא לגירסה של עיצוב ספרי קודש)בדקתי, וזה עובד נפלא!!!
גם את היישור טורים עובד עכשיו הרבה יותר מדויק!!
רק, שאלתי, מדוע זה נגמר בפתיחת דף חדש?? ומדוע השורה האחרונה של הפסקה האחרונה נגמרת מיישור לשמאל? הרי ידנית, אני רואה שאני יכול למחוק את הדף הריק, ולגרום שהשורה האחרונה של הפסקה האחרונה לא תהיה מיושר לשמאל. והכל על מקומו יבא בשלום.ושוב תודה רבה!!
-
@pcinfogmach כמובן, בשיטה שלך (השניה), השיטה ראשונה היה יותר גרוע, כי כשניסיתי למחוק ידנית את המסמך הריק ולבטל היישור לשמאל, כל הטקסט הפוך לטור אחד. אצלך זה נשאר בסדר גמור.
-
בשיטה שלך (השניה)
זה לא שלי זה של @שמעלקא-0
תודה על ההערה אנסה לבדוק מה אפשר לעשות -
@pcinfogmach בתוסף 'וורד תורני' רשום שמך שם כמדומני.