שאלה | קבלת סמס לקו כשר לחלוטין - קיים כזה דבר ?
-
@מנס לי יש גם סים גולן ופלאפון נוקיה 225, ועד לפני 3 חודשים קיבלתי סמס מגוגל, והוצאתי את הסים לפלאפון אחר, וכשהכנסתי את זה בחזרה אני לא מקבל הודעות מגוגל, אז כנראה שעכשיו יש איזה בעיה, אם זה
-
@hjhtk-com אצלי הסים מייד נכנס רק לחריץ הרגיל ועדיין לא מקבל אין שום פתרון ?? זה בעייה זמנית או משהו כללי ???? חבל הסתמכתי על כל אלו שאמרו לי מתוך נסיון שהם מקבלים סמס ......בגולן ...
-
@מנס נכון! גם אני קיבלתי עד לא מזמן, ולאחרונה אני לא מקבל, אולי אני ינסה עכשיו, תגיד לי איך אני יכול לעשות שגוגל יצטרך לשלוח לי סמס, ואני יראה אם שולחים או לא
-
@hjhtk-com שזה אומר בעצם שאין יותר אפשרות לקבל סמס מגולן ??? זה דבר שניתן לבדוק מולם ??? יש חברה אחרת שכן אפשר ? מישהו יודע מתוך ניסיון מהיום ?????????????????
@מנס נותר רק לבדוק את מה ש @אבי_770 טוען על סלקום:
@אבי_770 כתב בשאלה | קבלת סמס לקו כשר לחלוטין - קיים כזה דבר ?:
@מאיר-מאיר-מאיר כן.. אני מכיר 3 אנשים שעשו את זה אצלם. אתה צריך להגיד להם שהם כבר עשו את זה פעם. ולגרום לנציג/ה להבין שאתה יודע שזה אפשרי והיא מחוייבת לעשות את זה.
-
@מאיר-מאיר-מאיר כן.. אני מכיר 3 אנשים שעשו את זה אצלם. אתה צריך להגיד להם שהם כבר עשו את זה פעם. ולגרום לנציג/ה להבין שאתה יודע שזה אפשרי והיא מחוייבת לעשות את זה.
-
@צצצצצ דיברתי עם נציגה של גולן ואמרה לי שאין כזה אפשרות........
אולי כי הם מחוייבים לועדת הרבנים לעניני תקשורת ??
יכול לקשר ביני לחברים שלך שיש להם את זה ? זה דחוף לי מאוד !
-
@אבי_770 אתה יכוללקשר ביני לבין אלו שהנך מכיר שעשו את זה ? זה דחוף ל !!!!!!!
-
@אבי_770 אתה יכוללקשר ביני לבין אלו שהנך מכיר שעשו את זה ? זה דחוף ל !!!!!!!
-
@מנס כנראה שיש לך פלאפון שלא תומך בהודעות כי כשאני מכניס את הסים שלי לפלאפון שתומך בהודעות אני מצליח לקבל הודעות SMS מגוגל (אני בגולן)
@הציבור יש פיתרון לבעיה כפי איך שנראה לי. אם יש לך חדר מחשבים באזורך אז ברוב החדרי מחשבים יש מייל ציבורי, שלשם נשלחות הודעות אסאמס של אימות חשבונות מייל של הלקוחות. הרעיון הוא פשוט, אתה מנסה להיכנס בחדר מחשבים למייל, ואז הם כותבים לך שהם שולחים קוד אימות, אתה כותב את המייל הציבורי של החדר מחשבים נכנס לשמה מיד והנה יש לך קוד והכל בא על מקומו בשלום! מנסיון זה עובד.
-
@מנס כנראה שיש לך פלאפון שלא תומך בהודעות כי כשאני מכניס את הסים שלי לפלאפון שתומך בהודעות אני מצליח לקבל הודעות SMS מגוגל (אני בגולן)
@הציבור כתב בשאלה | קבלת סמס לקו כשר לחלוטין - קיים כזה דבר ?:
היכן אתה בארץ ?? אני יכול לנסות את הסים שלי במכשיר שלך ??? א''כ אשמח [ אני רציני]
-
@הציבור יש פיתרון לבעיה כפי איך שנראה לי. אם יש לך חדר מחשבים באזורך אז ברוב החדרי מחשבים יש מייל ציבורי, שלשם נשלחות הודעות אסאמס של אימות חשבונות מייל של הלקוחות. הרעיון הוא פשוט, אתה מנסה להיכנס בחדר מחשבים למייל, ואז הם כותבים לך שהם שולחים קוד אימות, אתה כותב את המייל הציבורי של החדר מחשבים נכנס לשמה מיד והנה יש לך קוד והכל בא על מקומו בשלום! מנסיון זה עובד.
-
@הציבור כתב בשאלה | קבלת סמס לקו כשר לחלוטין - קיים כזה דבר ?:
היכן אתה בארץ ?? אני יכול לנסות את הסים שלי במכשיר שלך ??? א''כ אשמח [ אני רציני]
-
@מנס קל מאוד להשיג פלאפון שתומך בקבלת SMS אפילו נוקיה 3310 היה לי בעבר וקיבלתי בו SMS ומסתמא עוד הרבה פלאפונים אבל יכול להיות שבסימים החדשים אי אפשר לקבל SMS
-
@ישראל-d כתב בשאלה | קבלת סמס לקו כשר לחלוטין - קיים כזה דבר ?:
אפשר לעשות מספר SMS וירטואלי
מה הכוונה? לאיפה מקבלים אותו?
-