בירור | מכשיר לוייז
-
האם המכשיר גלקסי A 04 E יהיה טוב לי בשביל וייז בלבד ? והאם זה הכי מומלץ באיזור המחיר 350 שקל
@danidani מסתמא שכן אחרי הכל וייז זה לא תוכנה כבדה כל כך
-
@danidani מסתמא שכן אחרי הכל וייז זה לא תוכנה כבדה כל כך
@מוחין-דגדלות השאלה מה האיכות של הרכיב GPS
-
@מוחין-דגדלות השאלה מה האיכות של הרכיב GPS
@danidani
יהיה מעולה -
השאלה איך תצליח להכניס את הוויז כקובץ מערכת?
אני לא חושב שאפשר... -
אני לא חושב שאפשר...@אלוף-העולם-1 כתב בבירור | מכשיר לוייז:
אני לא חושב שאפשר...על סמך מה אתה חושב שאי אפשר לא נראה לי שזה שונה מכל אפליקציה שאפשר פשוט לכניס לסיסטם
-
@אלוף-העולם-1 כתב בבירור | מכשיר לוייז:
אני לא חושב שאפשר...על סמך מה אתה חושב שאי אפשר לא נראה לי שזה שונה מכל אפליקציה שאפשר פשוט לכניס לסיסטם
-
@אלוף-העולם-1 למה באמת זה שונה מכל אפליקציה שאפשר להפוך אותה לאפליקצית מערכת דרך מנהל רוט?
-
@אלוף-העולם-1 למה באמת זה שונה מכל אפליקציה שאפשר להפוך אותה לאפליקצית מערכת דרך מנהל רוט?
-
@danidani
כי ברגע שאתה מתקין אותה את היא מייצרת תיקייה שלשם היא ''זורקת'' את כל הקבצים.
ואם זה בא כקובץ מערכת- אז אין את התיקייה אחרי איפוס, ואין איך לאפליקציה איך לעלות!- לרוב האפליקציות יש תיקיה כזו.. כך שכנראה יש פתרון.
- נראה לי שהוייז בנוי לייצר תיקיה שכזו...
- איך עובד מכשיר נטו וויז (דרך המלך למשל)?
-
@מאיר-מאיר-מאיר
יש חנות של מושגח פלוס וממנה מורידים... -
@מאיר-מאיר-מאיר
יש חנות של מושגח פלוס וממנה מורידים...@אלוף-העולם-1 כתב בבירור | מכשיר לוייז:
@מאיר-מאיר-מאיר
יש חנות של מושגח פלוס וממנה מורידים...אולי אפשר לעשות תקיה בשורש? (סליחה על הבורות ...)
-
@אלוף-העולם-1 כתב בבירור | מכשיר לוייז:
@מאיר-מאיר-מאיר
יש חנות של מושגח פלוס וממנה מורידים...אולי אפשר לעשות תקיה בשורש? (סליחה על הבורות ...)
@מאיר-מאיר-מאיר
אבל הוויז תמיד מחפש קבצים מנתיב מסויים ולא כל איפה שיש -
@מאיר-מאיר-מאיר
אבל הוויז תמיד מחפש קבצים מנתיב מסויים ולא כל איפה שיש@אלוף-העולם-1 בסדר אני ישאיר את זה בתור התקנה רגילה ואני ישאיר ניפוי באגים כשארצה לעדכן וויז
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות