בקשת מידע | עזרה ביצירת מאקרו - חלון
-
@pcinfogmach לא הבנתי איך הריבוע הזה מונע שיהיה כתוב מילים לפניו
-
@menajemmendel
זה תלוי ביישור שלו עם הטקסט אם עושים יישור ריבוע עם הטקסט ומעמידים אותו נכון. -
@pcinfogmach אני לא מצליח בכלל שיעבוד גם באופן ידני, מה בדיוק אני צריך לעשות?
-
@menajemmendel
הממ עלית פה על בעיה - כלומר ברגע שהמילה למעלה ומה שתחתיה בדיוק באותו אורך הטריק הנ"ל לא יעבוד.
@דנבו מה אתה אומר? -
@pcinfogmach
אני לא מבין איך זה לא קרה לי אף פעם -
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | עזרה ביצירת מאקרו - חלון:
@דנבו
אולי אפשר לעשות הצורה בצורה אופקית בדיוק בגודל של המילה עליונהעיין פוסט ראשון בשרשור זה
-
@pcinfogmach אם אתה מרוצה במאקרו של ניקיוזר וכל החסרון הוא כשמוסיפים טקסט, שים לב שזה עלול ליקרות גם בפתרון שלך, שאם תשנה את המילה הראשונה של הפיסקה, אזי כבר לא יתאים את גודל הריבוע,
במקום לנסות למצוא פתרון אחר,אז אולי יש פתרון אחד יותר קל , אפשר פשוט לקחת את המאקרו של ניקיוזר ולעשות ממנו מאקרו נוסף לפיסקה בודדת (לא על כל המסמך), ואז אם במקרה שיניתי משהו אחד, אזי למחוק (ידני או ליצור לזה מאקרו) מה שעשה המאקראו של ניקיוזר, ולאחר התיקון ללחוץ על הכפתור לאותה פיסקה וזהו.אופן אחר הוא לעשות מאקרו שמוחק מכל המסמך מה שעשה ניקיאוזר ואחרי זה להריץ אותו פעם שניה.
בעצם מה שאני אומר הוא נכון בהרבה מאקראוים כדאי לעשות אותו בגירסה לכל המסמך וגם לפסיקה בודדת.
וגם כפתור לביטול באותו פיסקה ובכל המסמך -
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | עזרה ביצירת מאקרו - חלון:
שים לב שזה עלול ליקרות גם בפתרון שלך, שאם תשנה את המילה הראשונה של הפיסקה, אזי כבר לא יתאים את גודל הריבוע,
צודק
אמנם לכאורה הפיתרון של @דנבו היה אמור לפתור את הבעיה שהעלית.
פתרון אחר לבעיה שהעלית הוא להכניס את המילה הראשונה לתוך תיבת טקסט או טבלה אבל בזה יש חסרונות אחרים כמפורט למעלה.@menajemmendel כתב בבקשת מידע | עזרה ביצירת מאקרו - חלון:
מקום לנסות למצוא פתרון אחר,אז אולי יש פתרון אחד יותר קל , אפשר פשוט לקחת את המאקרו של ניקיוזר ולעשות ממנו מאקרו נוסף לפיסקה בודדת (לא על כל המסמך), ואז אם במקרה שיניתי משהו אחד, אזי למחוק (ידני או ליצור לזה מאקרו) מה שעשה המאקראו של ניקיוזר, ולאחר התיקון ללחוץ על הכפתור לאותה פיסקה וזהו.
זה מה שעשיתי - עיין כאן