העברת קבצים בהשתלטות מרחוק.
- 
@bbn אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: אפילו במלי להתחבר בכלל למחשב השני בא נראה שאתה גורר ממני קובץ (אחד בלבד, ואפילו בגודל B אחד) או שולח לי 
- 
@bbn אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: אפילו במלי להתחבר בכלל למחשב השני בא נראה שאתה גורר ממני קובץ (אחד בלבד, ואפילו בגודל B אחד) או שולח לי @משחזר-מידע שזה אומר? 
 ניסיתי עכשיו דרך אני דסק העברתי קובץ של 60 מ"ב בכמה שניות.
- 
@bbn אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: אפילו במלי להתחבר בכלל למחשב השני בא נראה שאתה גורר ממני קובץ (אחד בלבד, ואפילו בגודל B אחד) או שולח לי @משחזר-מידע עשיתי את זה כבר כמה פעמים 
- 
@MOSHE אני לא יודע 
 בRDP וטיים ויאואר ניתן בקלות@יעקב-ישראל אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: @MOSHE אני לא יודע 
 בRDP וטיים ויאואר ניתן בקלותאיך מעבירים בRDP? 
- 
@יעקב-ישראל אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: @MOSHE אני לא יודע 
 בRDP וטיים ויאואר ניתן בקלותאיך מעבירים בRDP? @A0533057932 אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: @יעקב-ישראל אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: @MOSHE אני לא יודע 
 בRDP וטיים ויאואר ניתן בקלותאיך מעבירים בRDP? 
- 
@יעקב-ישראל אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: @MOSHE אני לא יודע 
 בRDP וטיים ויאואר ניתן בקלותאיך מעבירים בRDP? @A0533057932 העתק הדבק (כן הרגיל במחשב) 
- 
@bbn אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: אפילו במלי להתחבר בכלל למחשב השני בא נראה שאתה גורר ממני קובץ (אחד בלבד, ואפילו בגודל B אחד) או שולח לי 
- 
@MOSHE אמר בהעברת קבצים בהשתלטות מרחוק.: טים וויאוואר יותר מהר? יותר מהר. בדוק. אבל לא כ"כ משמעותי. 
 חוצמזה טימוואר נועל את הקובץ עד סיום ההעברה, ואילו אנידסק לא נועל.
 למשל- אם אתה מעביר וידאו אתה יכול באמצע ההעברה כבר לפתוח אותו.
- 
ב RDP עובד העתק הדבק (ולפעמים גם גרירה) 
 זה כמובן בתנאי ששני הצדדים משתמשים בפרוטוקול חדש (דהיינו גירסה 7 ומעלה אני חושב , אפשר לקרוא על ההבדלים בין הגירסאות השונות של RDP כאן https://en.wikipedia.org/wiki/Remote_Desktop_Protocol#Version_10.0
 )
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב- א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-
- 
פוסט זה נמחק!