עזרה | הערות ברצף בוורד - במסמך של 2 טורים
-
יש לי קונטרס חדו"ת בעריכה המקובלת, כותרת על טור אחד והתוכן בשתי טורים עם הערות
כיצד אפשרי שהערות יהיו על טור אחד וברצף כלומר שהערה השניה תתחיל מאותה שורה של הערה הראשונה כפי שמקובל בעימוד.( הובא כאן מאקרו, אך משום מה הוא לא עושה את הערות ברצף במסמך כמו הנ"ל ובנוסף זה מגדיר את הערות שוליים כהערות סיום ולא ניתן להגדיר הערות סיום על טור אחד כשהמסמך הוא שתי טורים..)
@pcinfogmach אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
כיצד אפשרי שהערות יהיו על טור אחד וברצף כלומר שהערה השניה תתחיל מאותה שורה של הערה הראשונה כפי שמקובל בעימוד.( הובא כאן מאקרו, אך משום מה הוא לא עושה את הערות ברצף במסמך כמו הנ"ל ובנוסף זה מגדיר את הערות שוליים כהערות סיום ולא ניתן להגדיר הערות סיום על טור אחד כשהמסמך הוא שתי טורים..)
-
פוסט זה נמחק!
-
@mfmf אם אתה עדיין צריך, יכול להיות שאני יכול לעזור לך, אני לא מתחייב, יש איזה תוכנה שיש לי שאולי יכול לפתור את הבעיה, אבל משתמשים בה רק כשכל העימוד מוכן, אי אפשר לעשות שינויים אח''כ, אם תרצה תשלח לי את הקובץ שלך
-
@mfmf אם אתה עדיין צריך, יכול להיות שאני יכול לעזור לך, אני לא מתחייב, יש איזה תוכנה שיש לי שאולי יכול לפתור את הבעיה, אבל משתמשים בה רק כשכל העימוד מוכן, אי אפשר לעשות שינויים אח''כ, אם תרצה תשלח לי את הקובץ שלך
@menajemmendel זה תוכנה בתשלום? יש אפשרות לקבל את התוכנה בעצמה?
תודה! -
@menajemmendel זה תוכנה בתשלום? יש אפשרות לקבל את התוכנה בעצמה?
תודה!@mfmf אי אפשר לקבל אותה, היא בתהליכי פיתוח, אבל אולי אוכל להשתמש בה כבר בשבילך
-
@mfmf אי אפשר לקבל אותה, היא בתהליכי פיתוח, אבל אולי אוכל להשתמש בה כבר בשבילך
@menajemmendel תודה!
הקובץ בשלבי סיום.. כנראה בסוף ביה"ז.
ייש"כ -
@menajemmendel תודה!
הקובץ בשלבי סיום.. כנראה בסוף ביה"ז.
ייש"כ@mfmf אני לא מתחייב שיעבוד, אבל אין לך מה להפסיד לנסות